Gebeliğe Hazırlık 2023 Gebelik isteyen son anne adayları ovülasyon takibi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben yine geldim Geçen ay hamile değilmişim sizin düşündüğünüz giib oldu adet oldum bu ay dualarına talibim inşallah doğru yakalarım yumurtlamayı oda tutar

Canım ben söktürücü ile düzenli oluyorum adet yoksa aylarca olmuyorum gebeliğe engel olmayandan duphaston adı bak seninde küçülmüş gerçekten etkili demek ki

Allah'tan hiçbir zaman umut kesilmez sen yine de iyiye yormaya çalış canım benim

Canım çatlamayıp buyuyup kist olmuş olabilir pcos musun sende ben öyleyim bizde görülen bi durum benim geçen ay çatlatma iğnesi ne rağmen bi tanesi çatlamayıp kist oldu 3 cm bizler için en sağlıklısı iyi bi doktor kontrolünde yumrta takibi yaptırmak

Canım acile gitseydin kan verseydin keşke antibiyotik kullanıcam diyip
Valla kuzum testi yapınca zaten olumsuz olacağını anladım. Ya bebeği de geçtim bugün leke bile gelmedi bitti tamamen test olumlu çıksa yerleşmeydi diyecektim de oda değil kist mi oldu bende de bilemedim ki 2 gün sonra normal adet tarihim bakalım olacak mı

Canım bence sen kesinlikle bi kan ver nolur nolmaz herkesin hemen idrar testine dülmeyebiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…