2023💕 Eylül 💕Ekim💕Kasim💕Aralik ve sonrasi gebelik bekleyenler 💕

Selam canmm bebik olsun hamile:)
Benim olmadi malesef reglime 4 gun var fakat regli belirtileri yaşıyorum canm
Sende ne var ne yok
Ayy onun adına çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin.
Darısı bizlerin isteyen herkesin başına inşallah. En kısa zamanda hayırlı haberler alırız inşallah
Bende yarını bekliyorum bakalım sonuçlar ne çıkacak

Merhabalar. Bende Hazirandan beri bıraktım korunmayı ama maalesef
SAT 23 Eylül
BAT 21 Ekim
Yaş 32

Beni de eklerseniz

Dualarınızda bulunmak dileğiyle

Cok amin cok minnosum
Senden de hayrli haberler bekliyoruz:))

Selam canmm bebik olsun hamile:)
Benim olmadi malesef reglime 4 gun var fakat regli belirtileri yaşıyorum canm
Sende ne var ne yok
Evet şuan Hamileyimm betayı takip ediyoruz sabah kan verdim 2 katı artış olduysa kesinlesicek Rabbim hepimizin Gönlüne göre nasip etsin inşallah hepiniz dualarımdasınız rabbim sağ salim kucağıma almayı nasip eder insallah sizlerde bana dualarinızda yer verin olurmu

Elbette ki dua ederiz kuzummmm
Insallah saglikla ilerler kucagina alırsn evladıni
Rabbim bizlere de nasip etsin insallah

benim reglim hep düzensizdi ama son bir iki yılda iyice kötü oldu baya 80 güne falan çıktı araları şuan duphaston kullanıyorum. duphastonu dün kestim bu hafta regl olmazsam umutlanıcam bekliyorum bakalım
Benim en son 4 ayı buldu regl aralarım duphaston iyidir bende onunla düzenl regl oluyorum sadece bu ay geciktirme yaşattı 5 gün oda femaradan sonra kist oldu ondandır diye düşünüyorum inşallah rgl olmayıp hamile olduğunu öğrenirsin canım

Benim duphaston kullanalı ikinci ayım bugün geçen ay ilacı bırakınca dördüncü gün olmuştum. Bakalım nolcak bu ay. İnşallah hepimiz güzel haberler yazarız buraya

Selam guzellerim eylul ayindan kalanlarin sat siliyorum , guncellemek isteyen bilgi versin lutfen olur mu canlar

Slm kızlar ben dün yerleşme kanaması gördüm bugün dayanamadım normalde yarın regil günüm hastaneye gittim beta yaptırdım 30 çıktı allahıma şükürler olsun ki dualarımız kabul oldu darısı hepinizin başına inşallah.

Yaaa maşallah rabbim sağlıklı bir şekilde kucaklamayı nasip etsin inşallah

Tebrik ederim sağlıkla kucağınıza almak nasip olur inşallah

Selam guzellerim eylul ayindan kalanlarin sat siliyorum , guncellemek isteyen bilgi versin lutfen olur mu canlar
Gunaydn sekercim bende birkac gune guncelletecegim, regli olacagm
Zaten 8,9 gun onceden agrilarm basladigi icin hic heveslenemiyorum hamislik icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…