- 17 Eylül 2023
- 14
- -14
- 27
Çok hafif belli oluyorBu da biraz beklemiş halı telefonda tam net çıkmıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok hafif belli oluyorBu da biraz beklemiş halı telefonda tam net çıkmıyor
Maşallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı başımıza inşallah çok sevindim sizin içinEvet şuan Hamileyimm betayı takip ediyoruz sabah kan verdim 2 katı artış olduysa kesinlesicek Rabbim hepimizin Gönlüne göre nasip etsin inşallah hepiniz dualarımdasınız rabbim sağ salim kucağıma almayı nasip eder insallah sizlerde bana dualarinızda yer verin olurmu
Amin çok teşekkür ederim. Rabbim tamamına erdirsin amin sizlerede nasip etsinMaşallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı başımıza inşallah çok sevindim sizin için
Artimed ise bende de geçen ay saatler sonra silik çizgi oluşmuştu sonra regl oldum zaten. Predictor early de aynı şekilde silik çizgi belirmişti. Saatler sonra oluşan çizgileri dikkate almayınHerkese merhaba bat tarihim 13 ekimdi ama hala adet olmadım 10 gündür adet ağrılarım var 14 ekimde ve bugün gecikmenin 5. Gününde kaset test yaptım saatler sonra silik çizgi oldu ikisi de. Ama kuruma çizgisi mi emin olamıyorum bu ay inofolic kombi kullanmaya başlamıştım adeti o geciktiriyor olabilir mi?
2 günde 2 katı olması gerekiyor diyorlar, ona göre sizinki baya iyi artmış. hayırlı olsun Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin2 gün önce 366 olan betam
1253 olmuş kızlarrr değer nasıl sizce
Bunun markası freely ama dediğinizde haklısınız olsa ilk anda çıkardı diye düşünüyorum ben de. İnsanın siniri bozuluyor böyle görünce inofolic içmeyi bıraktım bugün inşallah çok gecikmeden adet olurum bu şekilde beklemesi çok zorArtimed ise bende de geçen ay saatler sonra silik çizgi oluşmuştu sonra regl oldum zaten. Predictor early de aynı şekilde silik çizgi belirmişti. Saatler sonra oluşan çizgileri dikkate almayın
Tebrikler canm, cok güzel birduygu , aminSlm kızlar ben dün yerleşme kanaması gördüm bugün dayanamadım normalde yarın regil günüm hastaneye gittim beta yaptırdım 30 çıktı allahıma şükürler olsun ki dualarımız kabul oldu darısı hepinizin başına inşallah.
Artimed mavi olanla görüntüsü aynı, belki aynı yerde üretiliyordur. İnşallah en kısa zamanda bebekleniriz hayırlısıylaBunun markası freely ama dediğinizde haklısınız olsa ilk anda çıkardı diye düşünüyorum ben de. İnsanın siniri bozuluyor böyle görünce inofolic içmeyi bıraktım bugün inşallah çok gecikmeden adet olurum bu şekilde beklemesi çok zor
Aaa öyle mi bilmiyordum. İnşallah allah isteyen herkese kolayca nasip etsin bebişArtimed mavi olanla görüntüsü aynı, belki aynı yerde üretiliyordur. İnşallah en kısa zamanda bebekleniriz hayırlısıyla
İnşallah sağlıklı bir şekilde güzel bir gebelik sizi bekliyordur. Ve aynı zamanda bizi,bekleyen herkesiMerhaba kızlar, hamile kalanları tebrik ediyorum , Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağınıza almanızı nasip etsin bebeklerinizi.. darısı bizlere inşallah. Ben de bekliyorum , bugün normalde regl başlaması gerekiyordu. Olmadım henüz. İnşallah bu ay o aydır .. Hiç bir belirtim yok. Ne regl , ne gebelik. Dümdüzüm. Ağrısız akıntısız. Dümdüz. O sebeple hiçbir şeye yoramıyorum, zamana bıraktım, Allah'ın takdirine bıraktım. Duanızı esirgemeyin.
Çok teşekkür ederim hayırlısı size olsun inşallah ikimizinde son adet tarihi aynıydı tabloda bakmıştım sizde durumlar nasılTebrikler canm, cok güzel birduygu , amin
İKİZ OLABİLİR İKİ GÜNDE EN FAZLA İKİ KATINA ÇIKARDI TEK OLSAYDI :)2 gün önce 366 olan betam
1253 olmuş kızlarrr değer nasıl sizce