2023💕 Eylül 💕Ekim💕Kasim💕Aralik ve sonrasi gebelik bekleyenler 💕

Maşallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı başımıza inşallah çok sevindim sizin için

Kızlar bugünde benim regl olmam lazım ama günlerim hep 1-2 gün değiştiği için emin olamıyorum bazen 1 hafta oynadığı oluyor. Regl belirtileri de yaşıyorum beli bakalım hakkımızda hayırlısı

Günaydın kızlar sonuçlarım çıkmış
Pek parlak değil gibi geldi ama bilemedim. Doktor ararsın demişti aradım ama ulaşamadım henüz bakalım o ne diyecek.

Herkese merhaba bat tarihim 13 ekimdi ama hala adet olmadım 10 gündür adet ağrılarım var 14 ekimde ve bugün gecikmenin 5. Gününde kaset test yaptım saatler sonra silik çizgi oldu ikisi de. Ama kuruma çizgisi mi emin olamıyorum bu ay inofolic kombi kullanmaya başlamıştım adeti o geciktiriyor olabilir mi?

Eklentiler

• IMG_3231.jpeg
    79,1 KB · Görüntüleme: 39
  • IMG_3252.jpeg
    83,8 KB · Görüntüleme: 45
Artimed ise bende de geçen ay saatler sonra silik çizgi oluşmuştu sonra regl oldum zaten. Predictor early de aynı şekilde silik çizgi belirmişti. Saatler sonra oluşan çizgileri dikkate almayın

Artimed ise bende de geçen ay saatler sonra silik çizgi oluşmuştu sonra regl oldum zaten. Predictor early de aynı şekilde silik çizgi belirmişti. Saatler sonra oluşan çizgileri dikkate almayın
Bunun markası freely ama dediğinizde haklısınız olsa ilk anda çıkardı diye düşünüyorum ben de. İnsanın siniri bozuluyor böyle görünce inofolic içmeyi bıraktım bugün inşallah çok gecikmeden adet olurum bu şekilde beklemesi çok zor

Tebrikler canm, cok güzel birduygu , amin

Artimed mavi olanla görüntüsü aynı, belki aynı yerde üretiliyordur. İnşallah en kısa zamanda bebekleniriz hayırlısıyla

Merhaba kızlar, hamile kalanları tebrik ediyorum , Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağınıza almanızı nasip etsin bebeklerinizi.. darısı bizlere inşallah. Ben de bekliyorum , bugün normalde regl başlaması gerekiyordu. Olmadım henüz. İnşallah bu ay o aydır .. Hiç bir belirtim yok. Ne regl , ne gebelik. Dümdüzüm. Ağrısız akıntısız. Dümdüz. O sebeple hiçbir şeye yoramıyorum, zamana bıraktım, Allah'ın takdirine bıraktım. Duanızı esirgemeyin.

İnşallah sağlıklı bir şekilde güzel bir gebelik sizi bekliyordur. Ve aynı zamanda bizi,bekleyen herkesi

Ben elendim kızlar bugün regl oldum. Sizlerin pozitif haberlerini bekliyorum diğer ay Rabbim nasip eder inşallah Bat 18 Kasim

Kızlar merhaba bugün yumurta çatlama günüm kırmızı kahverengi arası bir akıntı geldi az önce anlamlandiramadim sebebini. Bir hafta önce de hsg çektirdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…