- 23 Ocak 2019
- 2.946
- 10.020
- 34
-
- Konu Sahibi Ruyaaam123
Evet öyküye hamileliğimde o topikteydim şükür kavuştuk .sıra kardesine kavuşmayaMerhaba ben de bu ay dönmüş embriyo transferine başladım siz 2021 haziran annenelerinde varsınız galiba öyle hatirliyorum
2 eylülde gittim estrofem verdi 14 eylülde tekrar çağırdı hersek yolunda giderse transfer için gün verecek.Evet öyküye hamileliğimde o topikteydim şükür kavuştuk .sıra kardesine kavuşmayane süreçte tedaviniz sizin ? Ben şuan ilk muaneye gidiyorum bakalım tedaviye başlayacak mı hoca
İnşallah kuzum bugun 5 EylülMerhaba canııımÇok heyecanlıyım hafif kasık ağrılarım var onun dışında belirtim yok sürekli dua ediyorum ama evde test yapmak da istemiyorum inşallah yarın pozitifi görürüm
Canım?26 Ağustos canım yanlış bakmışım tarihe doktorun verdiği kağıtta 5 Eylül gebelik testi yazıyor canım inşallah belli olur bakalım senin ikinci denemen mi
Merhaba canım Ankara bahçeciye gidiyorum özelde baya pahalı 80 binleri buldu daha da ne kadar çıkar bilmiyorumKızlar merhaba bende önümüzdeki ay tüp bebek düşünüyorum sizler hangi hastaneye ne kadar ödediniz herşey dahil ne kadara çıkar
Bende bu ay ne zaman regl olursam transfer işlemleri için gidicem Allah nasip ederseRahim filmi çektirmişmiydiniz? Bende bu ay sürece başladım gelen hafta öncelikle 1 eylülde yani adet bitiminden 2 gün sonra hsg çekelim dedi doktorum.
Acayip merak ettim sonucun ne canım benim26 Ağustos canım yanlış bakmışım tarihe doktorun verdiği kağıtta 5 Eylül gebelik testi yazıyor canım inşallah belli olur bakalım senin ikinci denemen mi
Maalesef negatifAcayip merak ettim sonucun ne canım benim
Allah razı olsun teşekkür ederim desteğiniz için ama negatif oldu sonucumİnşallah kuzum bugun 5 Eylülne zaman yaparsın testi bize mutlaka haber et olur mu bol bol dua ediyorum senin için allahın izniyle hayırlı haberi vericeksin inşallah syy ben çok heycan yaptım senin adına kendimmişim gibi
Negatif maalesefAcayip merak ettim sonucun ne canım benim
Demekki daha zamani degilmis ne zaman hakkinda hayirliysa o zaman olur allah geciktiriyorsa güzellestiryordur biliyorum cokkk emek cokk umut ama yinede önüne bak canim benim Insallah seneye ikizlerin olursa bu durumlari unutursunNegatif maalesef
Canın sağolsun üzüldüğüne eminim hiç bir cümle sana asla teselli vermez anlıyorum seni,nasipte vardır inanıyorum hepimiz anne olacağız bir günMaalesef negatif
İnşallah Allah razı olsun hakkımız da hayırlısı olsun hepimizinDemekki daha zamani degilmis ne zaman hakkinda hayirliysa o zaman olur allah geciktiriyorsa güzellestiryordur biliyorum cokkk emek cokk umut ama yinede önüne bak canim benim Insallah seneye ikizlerin olursa bu durumlari unutursun
Estagfurullah inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olurCanın sağolsun üzüldüğüne eminim hiç bir cümle sana asla teselli vermez anlıyorum seni,nasipte vardır inanıyorum hepimiz anne olacağız bir günsebebi ne olduğu söyleniyo mu böyle durumda ben bilgim yok pek kusura bakma eğer canını sıkacak birşey soruyorsam negatif denemenin bi açıklamasını yapıyorlar mı ki
Ahh kuzum ne diceğimi bilemedimAllah razı olsun teşekkür ederim desteğiniz için ama negatif oldu sonucum
Teşekkür ederim desteğiniz için umarım herkes için güzel şeyler olur Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın biraz kendimi toparlayıp öyle devam edeceğim sanırım şuan için sadece biraz dinlenmek istiyorumAhh kuzum ne diceğimi bilemedimzamanı değilmiş allah büyük biliyor zamanını daha hiçbirşey bitmiş değil dualarım seninle yılmak yok devam ediceksin pes etmek yok biliyorum demesi kolay 6 yıldır bende çok uğraşıyorum her seferinde daha güçlü olmaya çalışıyorum ben inanıyorum buraya yazıcaz hamileyiz diye.. Sakın salma kendini
Amin kuzumTeşekkür ederim desteğiniz için umarım herkes için güzel şeyler olur Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın biraz kendimi toparlayıp öyle devam edeceğim sanırım şuan için sadece biraz dinlenmek istiyorumAllah çabalayan herkesin yardımcısı olsun
İnşallah canım bakalım hayırlısı olsun hakkımızdaAmin kuzumtoparla kendini sonra yola devam bakarsın kendiliğinden olur çok duydum tüp bebek tedavisi ardından hemen hamile kalan kendi doktorum bile demişti
Sanırım transferin 12. Günü net çıkıyor tam bilgim yok malesefKızlar transferimin 5. Günü çatlatma iğnesinin de 10.günü testte çizgi kayboldu iğne etkisi gitti büyük ihtimalle . Tutunduysa ne zaman tekrar artışa geçer kaçıncı gün öğrenirim en erken . Beklemek insanı çok yoruyor bir an önce öğrenmek istiyor