2023 EYLÜL AYINDA TÜP BEBEK TEDAVİSİNE BAŞLICAK OLANLAR

nerde hangi hastaneye tedavi görüyorsunuz acaba

Gelecek hafta adetin 2. Günü başlıyorum bende hayırlısıyla.
İşlemler nedir sırasıyla ne yapılıyor. Ağrılı bir süreç mi?
Anestezi yapılmıyor dedi doktor ama aci eşiğim sanırım düşük dayanilmayacak kadar ağrı oluyor mu transfer aşamasında?

Kızlar Eylül ayı bol bebisli olsun inşallah. Test yapan yok mu şöyle çift çizgileri görüp mutlu olacağımız. Ben de estrofem kullanıyorum perşembe günü kontrolüm var. Hersey yolunda giderse haftaya da transfer olur insallah

Kuzum herkesin süreci farklı olabilir ben geçen adetimle gittim takviye ilaçlar folikasit ve vitaminler verdi şuan onları kullanıyorum 12gün sonra adet günüm adetin 2.yada 3.günü gidicem iğnelere başlıcam o süreçte yumurtalarım toplancak (tabi onda anestezili oluyorsun doktorum dedi ona dayanamazsın dedi) benim acı eşiğim çok düşüktür toplandıktan sonra 1 adet bekletcek rahmini dinlendircez dedi 2.adetinde transferini gerçekleştiriz dedi ama onda anestezi yok malesef onda acı hissetmezsin dedi transfer esnasında uyutulmuyormuşsun

İlaç kullandınız mı? Bana da adetin 2.gunu gel dediler.Yarin gidicem önce ilac verip bi 10 gün sonra mı transfer olacak acaba

Merhaba bende nasipse eger regl olabilirsem eylulde transfer olucagim reglimin 3.Gununde cyclo progynova basladim ve cuma günü bitti doktorum uc dort gun icinde reglin gelir dedi bu ilaci kullanan varmi kac gun icinde regl olurum sizce
Ben bu ay transfer olacağım doktorum Cyclo verdi reglimin 4. Günü bugün. Sadece beyazları içeceğim. Yani bu ilaç bitince bir daha mi regl bekleniyor ki ?

Evet bana doktorum oyle soyledi peki sen kirmizilari icmicekmisin
20 Eylüldeki kontrolüme kadar sadece beyazları içeceğim sonrası için bir şey söylemediler hatta iki kutu Cyclo aldırdılar bir kutusuna sabah bir kutusuna akşam yazdırdılar sabah, sabah kutusundan bir tane beyaz hap, akşam, akşam kutusundan bir tane beyaz şeklinde 20 Eylüle kadar kullanacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…