- 28 Nisan 2011
- 406
- 360
-
- Konu Sahibi Ruyaaam123
Tamam canım teşekkür ederim.Yok canım saatli degil istedigin bir saate yaptir
Nerde tedavo goruyorsun canımTamam canım teşekkür ederim.
Medikal Park Pendik de canımNerde tedavo goruyorsun canım
Bende orda tedavi goruyorum canım doktorun kimMedikal Park Pendik de canım
Şule Hanım. Senin ki kim?Bende orda tedavi goruyorum canım doktorun kim
nerde hangi hastaneye tedavi görüyorsunuz acaba17.500 ilaçlar tuttu
25 bin lira hastaneye
Genetik teste 950 dolar
Embriyo dondurmaya 6bin verdik
Rahim filmi sperm ve kan testleri hariç
Ayrıca ne kadar çok embriyo genetiğe gider yada embriyo kaç tane dondurulduysa ona göre ödeme yapılıyor
Semra hanım canımŞule Hanım. Senin ki kim?
Sana sonsuz tavsiye ederim semra hanimiSemra hanım canım
Kuzum herkesin süreci farklı olabilir ben geçen adetimle gittim takviye ilaçlar folikasit ve vitaminler verdi şuan onları kullanıyorum 12gün sonra adet günüm adetin 2.yada 3.günü gidicem iğnelere başlıcam o süreçte yumurtalarım toplancak (tabi onda anestezili oluyorsun doktorum dedi ona dayanamazsın dedi) benim acı eşiğim çok düşüktürGelecek hafta adetin 2. Günü başlıyorum bende hayırlısıyla.
İşlemler nedir sırasıyla ne yapılıyor. Ağrılı bir süreç mi?
Anestezi yapılmıyor dedi doktor ama aci eşiğim sanırım düşük dayanilmayacak kadar ağrı oluyor mu transfer aşamasında?
İlaç kullandınız mı? Bana da adetin 2.gunu gel dediler.Yarin gidicem önce ilac verip bi 10 gün sonra mı transfer olacak acabaGelecek hafta adetin 2. Günü başlıyorum bende hayırlısıyla.
İşlemler nedir sırasıyla ne yapılıyor. Ağrılı bir süreç mi?
Anestezi yapılmıyor dedi doktor ama aci eşiğim sanırım düşük dayanilmayacak kadar ağrı oluyor mu transfer aşamasında?
Bende Şule Hanım dan memnunum aslında. Ben özellikle ona gittim. Cuma iğne için gidince söylerimSana sonsuz tavsiye ederim semra hanimi
Ben bu ay transfer olacağım doktorum Cyclo verdi reglimin 4. Günü bugün. Sadece beyazları içeceğim. Yani bu ilaç bitince bir daha mi regl bekleniyor ki ?Merhaba bende nasipse eger regl olabilirsem eylulde transfer olucagim reglimin 3.Gununde cyclo progynova basladim ve cuma günü bitti doktorum uc dort gun icinde reglin gelir dedi bu ilaci kullanan varmi kac gun icinde regl olurum sizce
Belkide unutmustur cok yogunlar canım insanlik hali sorun etme madem memnunsunBende Şule Hanım dan memnunum aslında. Ben özellikle ona gittim. Cuma iğne için gidince söylerim
Evet bana doktorum oyle soyledi peki sen kirmizilari icmicekmisinBen bu ay transfer olacağım doktorum Cyclo verdi reglimin 4. Günü bugün. Sadece beyazları içeceğim. Yani bu ilaç bitince bir daha mi regl bekleniyor ki ?
Adetin 2.Gununden itibaren estorfem iciliyor adetin 17 20.Gunleri arasi transfer olur diye biliyorum cok bilgim yok benimde ilk transferim olcak regl olmayi bekliyorumTransfer öncesi Rahim hazirlamak ne Kadar sürüyo kizlar
20 Eylüldeki kontrolüme kadar sadece beyazları içeceğim sonrası için bir şey söylemediler hatta iki kutu Cyclo aldırdılar bir kutusuna sabah bir kutusuna akşam yazdırdılar sabah, sabah kutusundan bir tane beyaz hap, akşam, akşam kutusundan bir tane beyaz şeklinde 20 Eylüle kadar kullanacağımEvet bana doktorum oyle soyledi peki sen kirmizilari icmicekmisin