Ah kaderdaşım yaş kaç peki sorması ayıp olmasın :)Evet ilaç kullanuyorum tiroidim de evlendiğimde çıktı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ah kaderdaşım yaş kaç peki sorması ayıp olmasın :)Evet ilaç kullanuyorum tiroidim de evlendiğimde çıktı
27 yaşındayım :) Bu işler yaşla filan alakası yok gercekten sağlıkla ilgili 42 yaşındaki doğurabilirken ben 27 yaşında ilaçlarla boğuşuyorum insülin hapı da ağır bilirsin mide bulantım asla geçmiyo ama iyi kapatıyo iştahıAh kaderdaşım yaş kaç peki sorması ayıp olmasın :)
Evet sorma ya maalesef öyle bende bulantı yapmadı ilaç iştahımıda kapatmadı27 yaşındayım :) Bu işler yaşla filan alakası yok gercekten sağlıkla ilgili 42 yaşındaki doğurabilirken ben 27 yaşında ilaçlarla boğuşuyorum insülin hapı da ağır bilirsin mide bulantım asla geçmiyo ama iyi kapatıyo iştahı![]()
Herkesin kendi kararı ama 5 kg bile versen senin için çok fark edecek kilo ver derken doktorlar sadece tutunması için değil onların vereceği iğneler varya şu gonal F dedikleri onlar aşırı şişiyormuş süreci gerçekten kilo verdikten sonra daha rahat geçirme şansımız yüksek. Benim 3-4 arkadaşım tüp bebek yaptı öyle ödemleri felan oldu ki anlatamam bide bizim 10 kg fazlamız var nefes alamayık wallaEvet sorma ya maalesef öyle bende bulantı yapmadı ilaç iştahımıda kapatmadısadece şu aralar biraz kapandı gibi ek takviye vitaminler falan kullanıyorum nasıl yapcaz bilmiyorum şimdi bile fikrim değişti gitmemekle gitmek arasında kaldım
Ne diyorsun şimdi ya sence ben kilo verip devlette yaptırmam daha mı mantıklı bence öyledeHerkesin kendi kararı ama 5 kg bile versen senin için çok fark edecek kilo ver derken doktorlar sadece tutunması için değil onların vereceği iğneler varya şu gonal F dedikleri onlar aşırı şişiyormuş süreci gerçekten kilo verdikten sonra daha rahat geçirme şansımız yüksek. Benim 3-4 arkadaşım tüp bebek yaptı öyle ödemleri felan oldu ki anlatamam bide bizim 10 kg fazlamız var nefes alamayık walla![]()
Gülüm walla artık senin kararın ben sadece fikir alışverişi yapalım ne iyidir ne değildir konuşalım diye yorum yaptım yoksa herkesin kendi bilceği iş ama öylesi daha mantıklı benceNe diyorsun şimdi ya sence ben kilo verip devlette yaptırmam daha mı mantıklı bence öylede
Hayırlısı olsun hakkımızda inşallahGülüm walla artık senin kararın ben sadece fikir alışverişi yapalım ne iyidir ne değildir konuşalım diye yorum yaptım yoksa herkesin kendi bilceği iş ama öylesi daha mantıklı bence
Merhaba, ben de medikalle görüştüm bikac ay ara verdim kendimi hazır hissetmedim. Benim bildiğim kadarıyla AMH 1in altındaysa tamamlayıcı sağlık sigortası karşılıyor. Mesela benim 1in üstünde çıktı transfer ücreti 80bin, muayene de 4000tl10 kg fazlam var aslında çokta değil benden çok çok kilolular hamile kalıyor
Bir de bikac ay önce bende de polikistik görmüştü doktor. Gluten ve şekeri kes dedi. Ben bu konuda çok istikrarlı davrandım sonraki aylardaki bir daha görünmediAh kaderdaşım yaş kaç peki sorması ayıp olmasın :)
Bende hiç istikrar yok diyetisyen paketi aldım 10 bine onada devam etmedim napcam bilmiyorum hep diyorum benden kilolular hamileBir de bikac ay önce bende de polikistik görmüştü doktor. Gluten ve şekeri kes dedi. Ben bu konuda çok istikrarlı davrandım sonraki aylardaki bir daha görünmedi
Ee naptın transfer oldu mu hangi medikal bu Ankara’da mıMerhaba, ben de medikalle görüştüm bikac ay ara verdim kendimi hazır hissetmedim. Benim bildiğim kadarıyla AMH 1in altındaysa tamamlayıcı sağlık sigortası karşılıyor. Mesela benim 1in üstünde çıktı transfer ücreti 80bin, muayene de 4000tl
İzmir'deyim ben. Daha gitmedim bide prolaktin yüksek çıkmıştı ilaç içtim falan. Bence kilodan değildir de pco yu ultrasonda bana da gösterdi doktor. Resmen küçük yumurtalar büyüklerin etrafını sarmışti yani o şekilde zaten hamilelik oluşmasi çok zor. Ama benim tuplerim kapaliymis zaten. Bence glutenle rafine şekere dikkat edin Allah'ın izniyle düzenlirEe naptın transfer oldu mu hangi medikal bu Ankara’da mı
Benim ilk tüp bebek dememde on kilo fazlam vardı sonra o kiloları verip yeniden tedaviye başladım çok daha fazla yumurta toplandj çok daha az ilaçla süreç stresli ama bazen kilomu korumak daha da vermek için yaptığım şeylere bakıp sonra kilolu hamile kalanlara bakıyorum gerçekten kısmet10 kg fazlam var
Tam olarak kaç kilosunuz acaba bende sizin geçtiğiniz bütün süreçlerden geçtim pkos var bendede 2. Tüp bebek tedavisindeyimBende hiç istikrar yok diyetisyen paketi aldım 10 bine onada devam etmedim napcam bilmiyorum hep diyorum benden kilolular hamilekalabiliyor benim o kadar fazlam yok diye diye yemeye devam ediyorum
160 boyum 75 kgTam olarak kaç kilosunuz acaba bende sizin geçtiğiniz bütün süreçlerden geçtim pkos var bendede 2. Tüp bebek tedavisindeyim
Aynen bütün motivasyonum gidiyor onları görünceBenim ilk tüp bebek dememde on kilo fazlam vardı sonra o kiloları verip yeniden tedaviye başladım çok daha fazla yumurta toplandj çok daha az ilaçla süreç stresli ama bazen kilomu korumak daha da vermek için yaptığım şeylere bakıp sonra kilolu hamile kalanlara bakıyorum gerçekten kısmet![]()
İnşallah amin hakkımızda hayırlısı olsunİzmir'deyim ben. Daha gitmedim bide prolaktin yüksek çıkmıştı ilaç içtim falan. Bence kilodan değildir de pco yu ultrasonda bana da gösterdi doktor. Resmen küçük yumurtalar büyüklerin etrafını sarmışti yani o şekilde zaten hamilelik oluşmasi çok zor. Ama benim tuplerim kapaliymis zaten. Bence glutenle rafine şekere dikkat edin Allah'ın izniyle düzenlir
Bende 164 boyum kilom 77 di hiçte çok kilonuz yok doktorunuz biraz abartmış ben ilk tedaviye başladığım zaman 95 kiloydum yumurta takibi yapılıyordu her gittiğim doktır kilo ver dedi bi gün bi doktora gittim bana anne olmayı hak etmen lazım kilo vermen gerek dedi çok kızdım ama dedimki verşcem başkadım düyetisyene tam 20 kilo verdim kendi özgüvenime fydası oldu ama tedavime hiç olmadı ben 82 kiloyken aşılama yaptırdım 3 tane doktırum bana hiçte illa kilo vermen lazım demedi yumurtalarımda gayet büyüt sorunda yaşamadım insülün direnci bendede var ve ben ağırda pcos hastasıyım amh değrim 14 benim 75 kilo ile tüp bebek tedavisi başladım doktoruma dedim ki ben daha zayıflıyım çok mu kilom var korkuyorum dedim bana dediki sen kiloluyken güzenli adet görüyomudun dedim yok dedi peki zayifladın çokta uzun süredir zayıfsın adetlerin düzeldimi dedim yok demekki çokta kasmamak lazımmış dedi evet kilo sıkıbtı ama sen bana bi 85 90 kiloyla başvursaydın ozaman başka konuşuruduk dedi 6 tane çok iyi kalite embriyo oluştu hiç biri tutmadı 75 kiloydım oysaki zayıflamıştım o merkezde en az 100 kilonun üstünde bir bayan vardı ikizlere hamileydi yani demem o ki kilo falan evet tabiki etkisi var ama bi embriyo sağlıklıysa rahim hazırsa nasibi varsa 75 kiloysanızda tutar 100 kiloysanızda ama yok sağlıksız ise 60 liloda olsanız tutmayacağı varsa tutmaz kafanıza çok takıp kendinizi yıpratmayın inanın değmiyor işin sonunda olan olacağına varıyor160 boyum 75 kg
O zaman direk özele yonlenin cunku devletin 2 asilama şartı var. Asilama sartlari sonrasi tup bebege baslamak falan 4 aya mumkun degil yetişmez. Anca 2 asilama olursunuz.Devlette 2 aşılama şartı vardı bana yapacağı aşılmaydı onun içinde biraz kg ver demişti insülin direnci olduğu için veremedim birde tayin çıkınca gideğimiz yer doğuda bir yer neresi olur belirsiz zaman sıkıntısı var o sebeplerden özelde denemek istedim