2023 EYLÜL AYINDA TÜP BEBEK TEDAVİSİNE BAŞLICAK OLANLAR

Aynı ozaman kuzum allah sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin

26 Ağustos canım yanlış bakmışım tarihe doktorun verdiği kağıtta 5 Eylül gebelik testi yazıyor canım inşallah belli olur bakalım senin ikinci denemen mi
Yok kuzum bende ilk kez tüp bebek yaptırcam 1 tane başarısız aşılamam var olmayızca 2.ye gerek yok direk tüp bebek yaptıralım dedik geçen ay adetliyken gittim geçen hafta adet oldum ilaçlara başladım sıradaki adetimle iğnelere başlıcam allahın izniyle ekim sonu kasım başı gibi tranfer olucak bi aksilik olmazsa

İnşallah güzel ilerler herşey canım hakkımız da hayırlısı olsun Hangi merkeze gidiyorsun canım hangi şehirde

Oh şükür olsun bak dedim sana temiz çıkar inşallah diye dualarımız kabul oldu işlem sonrası ağrın falan oldu mu kuzum
Evet ben duanın gücüne inanıyorum valla
Yok kanama var bi işte 2-3 gün olabilirmiş oda.
Uyandığım da ped bile takılıydı giydirmiş takmış oradaki abla sağolsun

Yani bu 29 bin aslında pek bişey kapsamıyor bir o kadar da iğne ve ilaçlara mı veriliyor.
Bana heralde 60 70 bine mal olur.

Yani bu 29 bin aslında pek bişey kapsamıyor bir o kadar da iğne ve ilaçlara mı veriliyor.
Bana heralde 60 70 bine mal olur.
Evet biz yeni yaptırdık 50 60 civarı tuttu bide farklı şehire gidiyorduk yol parası orda kalma yemek yani biraz maddi olarak insanı yoran bir süreç canım ama Allah emeklerimizin karşılığını verir inşallah Allah yardımcın olsun

İnşallah güzel sonuçlar alırsınız

İnşallah emeklerimiz boşa gitmez canım bu süreçleri kolaylıkla atlatırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…