- 23 Ağustos 2014
- 187
- 129
- 39
-
- Konu Sahibi Ruyaaam123
merhaba ben de Muğladayım doktorumda muğlada (menteşe(merkez) bende önümüzdeki ay izmire irenbe gidicemBen muğladayım canım doktorum milasta tüp bebek işlemi izmir irenbe de olucak :)
Ben Muğla merkezdeyim doktorum dr.Özgü Çelikkol. Ekim Adetimde tedaviye başlayacağız sonra İzmir İrenbe tüp bebek merkezinde opu ve transfer yapılacak nasipse bakalım nasıl olacakKızlar bende İrenbe de başlıyorum üç kişi olduk burda . Benim doktorum Ümit Hanım sizin kim.
Irenbe merkezini sizmi seçtiniz yoksa doktorunuz irenbe ile mi çalışıyor o mu yönlendirdiBen Muğla merkezdeyim doktorum dr.Özgü Çelikkol. Ekim Adetimde tedaviye başlayacağız sonra İzmir İrenbe tüp bebek merkezinde opu ve transfer yapılacak nasipse bakalım nasıl olacak
Doktorum yönlendirdi sanırım orayla çalışıyor. Kızım 4 yaşında ben doktorumun 5 yıldır hastasıyım bende sekonder inferlite var ikincil kısırlık eşimde sıkıntı yok benim yaşım 38 hormonlarım iyi fakat amh 0.270 düşük yani bu yüzden 2 yıldır gebelik oluşmuyor 3 kere yumurta geliştirici ve çatlatma iğnesi denedik olmadı aşılamayla oyalanmak istemiyorum durumumdan dolayıIrenbe merkezini sizmi seçtiniz yoksa doktorunuz irenbe ile mi çalışıyor o mu yönlendirdi
Benmde amh 0.51 bizde 2 yıldır deniyoruz aşılama bende denemek istemedim tüp bebeğe baslicaz sanirmDoktorum yönlendirdi sanırım orayla çalışıyor. Kızım 4 yaşında ben doktorumun 5 yıldır hastasıyım bende sekonder inferlite var ikincil kısırlık eşimde sıkıntı yok benim yaşım 38 hormonlarım iyi fakat amh 0.270 düşük yani bu yüzden 2 yıldır gebelik oluşmuyor 3 kere yumurta geliştirici ve çatlatma iğnesi denedik olmadı aşılamayla oyalanmak istemiyorum durumumdan dolayı
Aa bende merkezdeyim doktorun ismi nedir? Taylan mı sezen mi :)merhaba ben de Muğladayım doktorumda muğlada (menteşe(merkez) bende önümüzdeki ay izmire irenbe gidicem
inşallah
Merhaba canım benim onu kullandığım zamanlar bitmeden adet oluyordum ama bi kaç güne olursun adetMerhaba bende nasipse eger regl olabilirsem eylulde transfer olucagim reglimin 3.Gununde cyclo progynova basladim ve cuma günü bitti doktorum uc dort gun icinde reglin gelir dedi bu ilaci kullanan varmi kac gun icinde regl olurum sizce
İnşallah canım bekliyorum bakalimMerhaba canım benim onu kullandığım zamanlar bitmeden adet oluyordum ama bi kaç güne olursun adet
Bende ayni sekilde 16.gununde lucrin oldum canım doktorum gecikmez dedi bende bekliyorum bakalim ilacim perşembe gunu bittiBende cylo progynova başladım adetin ilk günü. Adetin 15. Günü de lucrin iğne yapacağım. Sonraki adetle de transfer olacağım. Her Yerde adet geciktirir diyorlar ama inşallah gecikmez
Lucrin i kendin mi yaptın hastanede mi yaptırdın. İçinde uzman hazırlasın ve yapsın falan yazıyor daBende ayni sekilde 16.gununde lucrin oldum canım doktorum gecikmez dedi bende bekliyorum bakalim ilacim perşembe gunu bitti
Kuzum beni doktorum cagirdi ozellikle hemsirem yaptiLucrin i kendin mi yaptın hastanede mi yaptırdın. İçinde uzman hazırlasın ve yapsın falan yazıyor da
Kuzum beni doktorum cagirdi ozellikle hemsirem yapti
Cyclo progynova biteli kac gun oldu seninLucrin i kendin mi yaptın hastanede mi yaptırdın. İçinde uzman hazırlasın ve yapsın falan yazıyor da
Benim daha bitmedi 10. Günüm bugün.Cyclo progynova biteli kac gun oldu senin
11 tane daha hapin var o zaman igneyi kendjn yapma doktorun demedimi biz vuralim diyeBenim daha bitmedi 10. Günüm bugün.
Bişi demedi reçetenin fotoğrafını attı. 15. Gün lucrin yap bir sonrakiler adetin 2. Ya da 3. Günü gel dedi11 tane daha hapin var o zaman igneyi kendjn yapma doktorun demedimi biz vuralim diye
Ne yazikkiher doktor ayni degil ama yaptigi cok yanlis sen git bi saglik kurulusuna yaptir igneyi karistirmasi felan bizim yapabilcegimiz bir igne degil nerde tedavi goruyosunBişi demedi reçetenin fotoğrafını attı. 15. Gün lucrin yap bir sonrakiler adetin 2. Ya da 3. Günü gel dedi
Ben en iyisi iğne mi alıp gideyim yapsınlar orada. Her hangi bir saati yok heralde değer tüp Bebek iğneleri gibi değil mi?Ne yazikkiher doktor ayni degil ama yaptigi cok yanlis sen git bi saglik kurulusuna yaptir igneyi karistirmasi felan bizim yapabilcegimiz bir igne degil nerde tedavi goruyosun
Yok canım saatli degil istedigin bir saate yaptirBen en iyisi iğne mi alıp gideyim yapsınlar orada. Her hangi bir saati yok heralde değer tüp Bebek iğneleri gibi değil mi?