- 1 Şubat 2021
- 3.296
- 3.556
- 28
-
- Konu Sahibi Ruyaaam123
Aminnn inşallah sıkı sıkı tutunur sağlıkla gelir kolaylıkla geçsin transferinizMerhaba kızlar benim transferim yarın yani 1 eylülde olacak.. dondurulmuş genetiğe gitmiş 1 adet embriyom var inşallah 12 gün sonra buraya testim pozitif çıktı yazmak nasip olsun
İnşallahMerhaba kızlar benim transferim yarın yani 1 eylülde olacak.. dondurulmuş genetiğe gitmiş 1 adet embriyom var inşallah 12 gün sonra buraya testim pozitif çıktı yazmak nasip olsun
Hayırlısı olsun inşallah doktorunuzun adını daha önce hiç duymamıştım ama irenbenin laboratuvar ı iyi inşallah olumlu geçer. Bende laboratuvar için seçmiştim bu merkezi.Benim doktorum milastan ali kavas izmir irenbe ile çalışıyor
İnşallah kuzumHayırlısı olsun inşallah doktorunuzun adını daha önce hiç duymamıştım ama irenbenin laboratuvar ı iyi inşallah olumlu geçer. Bende laboratuvar için seçmiştim bu merkezi.
Merhaba bende antepte yaptırdım umay tüp bebek merkezi benden de toplam 35 bin alındı doktorum dışarda özeldi ikisine toplam 35 ödedim dondurmaya 12 bin verdim genetiğe gönderdiğimiz için altı tane ayrı ayrı tüpe koyulduBiz bugün Gaziantep novafertil de tedaviye başladık merkez 38 bin istedi embriyo dondurulursa ekstra 6 bin ilaçlarda 20-25 bin arası tutuyor dediler
Amin inşallah rabbim nasip ederse regl olunca bende gidicem transfer işlemleri içinMerhabalar. Herkesin tedavisi hayırlı olsun inşallah. Ben de Eylül ayında dondurulmuş embriyo transferi olacağım inşallah. Hepimiz sağlıkla çocuklarımıza kavuşalım inşallah
Ben tedavi için ilk 30 bin verdim. Dondurma için 8bin birde piezzo elektrik yapıldı ona da 6 bin ödedim. Geçen ayMerhaba kızlar, doktorum tüp bebek için bir fiyat verdi ama Benim anlamadığım her şey ayrı bir fiyat mı yaptıran var mı daha önce ilaç ayır fiyat embriyo dondurma ayrı fiyat falan mı yani süreci de tam bilmiyorum ama şimdi bu söylenen fiyatın üstüne daha fiyat mı eklenecek ortalama ne kadar bir fiyat eklenir? 29 bin denildi raporsuz.
Hsg sonucum temizKuzum hiç panik yapma bende çok yaptım benim canım kıymetlidir ufacık şeyde bile canjm acır anestezili oldum oyüzden doktor gerek yok ama sen bilirsin demişti ben yinede uyumak istedim15 dakikalık işlem hatta 15 bile değil ben 20 dakka uyumuşum çok güzeldi o uyku valla uyandığımda çok az adet sızı gibi oldu oda bi kaç dakka sürdü zaten biraz kanama oldu oda normal onun dışında hiçbişi olmadı hiç panik olma kuzum sen tatlı uyumana bak hayırlısıylada sonucun temiz çıkar dua ediyorum senin için
Hadi hayırlı sonuçlar alırsın inşallah dua edicem :)Kızlar transferim yapıldı şimdi uzandım bekliyorum.. transfer işinin en zor kısmı idrara sıkışık beklemek başka bir zorluğu acısı yok içiniz rahat olsun
Oh şükür olsun bak dedim sana temiz çıkar inşallah diye dualarımız kabul olduHsg sonucum temizşükürler olsun. Baskılama için doğum kontrol hapı kullanacağım bugünden itibaren,bitince adet olduğum da tekrar kontrole gideceğim. Değerim düşmüşse tedaviye başlayacağız
Dualarımız seninle kuzum hayırlı ve sağlıkla sonucunu bekliyoruz :)Merhaba kızlar Allah hepimizin yardımcısı olsun . 28 Ağustos transfer oldum sonuçumu bekliyorum dualarınız da yer verirseniz sevinirimsormak istediğiniz birşey olursa da cevapmaya hazırım herkese mutlu günler
29bin olan tranfer ücreti kuzum ilaçlar iğneler ayrı fiyat senin fiyat gene iyi benim 39bin ilaçlar iğneler dışındaMerhaba kızlar, doktorum tüp bebek için bir fiyat verdi ama Benim anlamadığım her şey ayrı bir fiyat mı yaptıran var mı daha önce ilaç ayır fiyat embriyo dondurma ayrı fiyat falan mı yani süreci de tam bilmiyorum ama şimdi bu söylenen fiyatın üstüne daha fiyat mı eklenecek ortalama ne kadar bir fiyat eklenir? 29 bin denildi raporsuz.
5 Eylül canımDualarımız seninle kuzum hayırlı ve sağlıkla sonucunu bekliyoruz :)test tarihi ne zaman? Kaç yumurta toplandı kuzum? Kaçıncı gün embriyoları kaçtane koydular ayy kusura bakma çok sordum ama bende ilk kez yaptırcağım için merak ediyorum
Senin için bol bol dua edeceğim kuzum5 Eylül canım8 yumurta 4 tanesi döllendi 2 tanesi 5. Güne gidebildi birisi iyi kalite diğeri orta ikisi de transfer edildi dondurulmuş yok inşallah tutar da tekrar aynı şeyleri yaşamam (doktorum öyle söyledi normal de 2 transfer yapılmıyormuş ama bilemedim bende şaşkınım) estagfurullah canım istediğini sorabilirsin bende çok heyecanlıydım yapılmadan önce şuan da sonuç için heyecanlıyım
28 ağustosta yaptırdın 8 günde belli oluyor mu5 Eylül canım8 yumurta 4 tanesi döllendi 2 tanesi 5. Güne gidebildi birisi iyi kalite diğeri orta ikisi de transfer edildi dondurulmuş yok inşallah tutar da tekrar aynı şeyleri yaşamam (doktorum öyle söyledi normal de 2 transfer yapılmıyormuş ama bilemedim bende şaşkınım) estagfurullah canım istediğini sorabilirsin bende çok heyecanlıydım yapılmadan önce şuan da sonuç için heyecanlıyım
Teşekkür ederim Allah razı olsun canım bende sana çok dua ederim inşallah sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızıSenin için bol bol dua edeceğim kuzumaynen normalde 35 yaş altına 2 yumurta transfer yapılmıyor benim doktorda öyle dedi ama sana en az 2 yumurta koyarım dedi aslında bu iyi birşey şans olasılığı biraz daha artıyor tabi takdir allahtan ol derse olur senin durumun neydi kuzum bende polikistlik over olduğu için olmadı bide ben şimdi haplar içiyorum doktor iğnelerden 1 ay önce bunları iç dedi adet olunca gel iğnelere başlarız dedi sana hap verdi mi yoksa direk iğne mi