- Konu Sahibi Ruyaaam123
26 Ağustos canım yanlış bakmışım tarihe doktorun verdiği kağıtta 5 Eylül gebelik testi yazıyor canım inşallah belli olur bakalım senin ikinci denemen mi28 ağustosta yaptırdın 8 günde belli oluyor mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
26 Ağustos canım yanlış bakmışım tarihe doktorun verdiği kağıtta 5 Eylül gebelik testi yazıyor canım inşallah belli olur bakalım senin ikinci denemen mi28 ağustosta yaptırdın 8 günde belli oluyor mu
Aynı ozaman kuzum allah sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsinTeşekkür ederim Allah razı olsun canım bende sana çok dua ederim inşallah sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızı bende de polikistik over var canım tüp bebek öncesi bende ilaç kullandım adetli gitmiştim zaten vitamin vs adetli olunca tekrar gittim öyle başladık direk iğne ile
Yok kuzum bende ilk kez tüp bebek yaptırcam 1 tane başarısız aşılamam var olmayızca 2.ye gerek yok direk tüp bebek yaptıralım dedik geçen ay adetliyken gittim geçen hafta adet oldum ilaçlara başladım sıradaki adetimle iğnelere başlıcam allahın izniyle ekim sonu kasım başı gibi tranfer olucak bi aksilik olmazsa26 Ağustos canım yanlış bakmışım tarihe doktorun verdiği kağıtta 5 Eylül gebelik testi yazıyor canım inşallah belli olur bakalım senin ikinci denemen mi
İnşallah güzel ilerler herşey canım hakkımız da hayırlısı olsun Hangi merkeze gidiyorsun canım hangi şehirdeYok kuzum bende ilk kez tüp bebek yaptırcam 1 tane başarısız aşılamam var olmayızca 2.ye gerek yok direk tüp bebek yaptıralım dedik geçen ay adetliyken gittim geçen hafta adet oldum ilaçlara başladım sıradaki adetimle iğnelere başlıcam allahın izniyle ekim sonu kasım başı gibi tranfer olucak bi aksilik olmazsa
Ben muğladayım canım doktorum milasta tüp bebek işlemi izmir irenbe de olucak :)İnşallah güzel ilerler herşey canım hakkımız da hayırlısı olsun Hangi merkeze gidiyorsun canım hangi şehirde
Anladım canım bende Ankara da yaptırdım inşallah hayırlı sonuçlar alırızBen muğladayım canım doktorum milasta tüp bebek işlemi izmir irenbe de olucak :)
Evet ben duanın gücüne inanıyorum vallaOh şükür olsun bak dedim sana temiz çıkar inşallah diye dualarımız kabul oldu işlem sonrası ağrın falan oldu mu kuzum
Ne kadar ki iğneler ilaçlar?29bin olan tranfer ücreti kuzum ilaçlar iğneler ayrı fiyat senin fiyat gene iyi benim 39bin ilaçlar iğneler dışında
5.000 civarı iğne tabi kaç tane alacağınız kişiye göre değişiyor ben 2 tane aldım birinin hepsini kullandım diğerinin yarısı merkezde birine verdim kullansın diye çünkü açılan ilaç 21 günde bozuluyorNe kadar ki iğneler ilaçlar?
Biliyor musunuz?
Yani bu 29 bin aslında pek bişey kapsamıyor bir o kadar da iğne ve ilaçlara mı veriliyor.5.000 civarı iğne tabi kaç tane alacağınız kişiye göre değişiyor ben 2 tane aldım birinin hepsini kullandım diğerinin yarısı merkezde birine verdim kullansın diye çünkü açılan ilaç 21 günde bozuluyor
Evet biz yeni yaptırdık 50 60 civarı tuttu bide farklı şehire gidiyorduk yol parası orda kalma yemek yani biraz maddi olarak insanı yoran bir süreç canım ama Allah emeklerimizin karşılığını verir inşallah Allah yardımcın olsunYani bu 29 bin aslında pek bişey kapsamıyor bir o kadar da iğne ve ilaçlara mı veriliyor.
Bana heralde 60 70 bine mal olur.
İnşallah güzel sonuçlar alırsınızEvet biz yeni yaptırdık 50 60 civarı tuttu bide farklı şehire gidiyorduk yol parası orda kalma yemek yani biraz maddi olarak insanı yoran bir süreç canım ama Allah emeklerimizin karşılığını verir inşallah Allah yardımcın olsun
İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alalım en hayırlı zaman daİnşallah güzel sonuçlar alırsınız
Merhaba bende antepte yaptırdım umay tüp bebek merkezi benden de toplam 35 bin alındı doktorum dışarda özeldi ikisine toplam 35 ödedim dondurmaya 12 bin verdim genetiğe gönderdiğimiz için altı tane ayrı ayrı tüpe koyuldu
İnşallah emeklerimiz boşa gitmez canım bu süreçleri kolaylıkla atlatırızMerhaba bende antepte yaptırdım umay tüp bebek merkezi benden de toplam 35 bin alındı doktorum dışarda özeldi ikisine toplam 35 ödedim dondurmaya 12 bin verdim genetiğe gönderdiğimiz için altı tane ayrı ayrı tüpe koyuldu
Canım ben şuan 3 çeşit hap içiyorum iğnelere başlamadık sıradaki adetimde başlıcam haplar 4.800 tl tuttu 5bin diyelim iğneler daha fazla tutar tabi toplam ilaçların hepsi 20-25bini bulur tahminiNe kadar ki iğneler ilaçlar?
Biliyor musunuz?
Merhaba canım yarın 5 eylül ne durumdasın merak ettim belirtin var mı? Heycan var mı26 Ağustos canım yanlış bakmışım tarihe doktorun verdiği kağıtta 5 Eylül gebelik testi yazıyor canım inşallah belli olur bakalım senin ikinci denemen mi
Merhaba canııım Çok heyecanlıyım hafif kasık ağrılarım var onun dışında belirtim yok sürekli dua ediyorum ama evde test yapmak da istemiyorum inşallah yarın pozitifi görürümMerhaba canım yarın 5 eylül ne durumdasın merak ettim belirtin var mı? Heycan var mı
Amin inşallahİnşallah emeklerimiz boşa gitmez canım bu süreçleri kolaylıkla atlatırız
Merhaba ben de bu ay dönmüş embriyo transferine başladım siz 2021 haziran annenelerinde varsınız galiba öyle hatirliyorumKızlar şuan Ankara'ya bahceciye gidiyorum donmuş embrio tedavisine baslamak için