2023 EYLÜL AYINDA TÜP BEBEK TEDAVİSİNE BAŞLICAK OLANLAR

Evet iki üç kere sıvı veriyorlar bazen göremiyor tam çekim yaparken teknik sıkıntı oluyor falan ben geberdim yani bir daha tövbe

Umarım benim kolay geçer bende panik atakta var çünkü
Gerçi bayılınca anlamayacağım ama sonrası da temiz ve sıkıntısız olur inşallah ağrısız sızısız

Canım merhaba pgt ne? Yani bilmiyorum canım kusura bakma ondan soruyorum
Ben de ve eşimde mps3 hastalığının taşıyıcısıyız yani genetik bir sorunumuz var her gebelikte yüzde 25 hasta yüzde 25 sağlıklı yüzde 50 taşıyıcı riski var ilk gebeliğimde hastaydı onun için risk almak istemedik embriyoları genetiğine bakılması için pgt yaptırdık yani pgt genetiğe bakılması

Anladım kuzum peki pgt yi isteyenlere yapılıyor mu yoksa bi sebebi mi olması lazım

Hsg işlemim 6100 tl toplam da benim bilgi aldım arayıp biraz önce kızlar şok içerisindeyim ama yapacak birşey yok
Ben özelde 2.000tl yaptırmıştım dokturum özel kliniktendi o 800tl aldı hastane 1200tl aldı tabi bunun içinde anestezide vardı tabi 1.5 sene önce

Umarım benim kolay geçer bende panik atakta var çünkü
Gerçi bayılınca anlamayacağım ama sonrası da temiz ve sıkıntısız olur inşallah ağrısız sızısız
Kuzum hiç panik yapma bende çok yaptım benim canım kıymetlidir ufacık şeyde bile canjm acır anestezili oldum oyüzden doktor gerek yok ama sen bilirsin demişti ben yinede uyumak istedim 15 dakikalık işlem hatta 15 bile değil ben 20 dakka uyumuşum çok güzeldi o uyku valla uyandığımda çok az adet sızı gibi oldu oda bi kaç dakka sürdü zaten biraz kanama oldu oda normal onun dışında hiçbişi olmadı hiç panik olma kuzum sen tatlı uyumana bak hayırlısıylada sonucun temiz çıkar dua ediyorum senin için

Merhaba bende ikinci tedavime tekrar hazirlaniyorum geçen yıl üç başarısız denemem oldu bu yıl tekrar sıfırdan başlıyoruz ignelerle başladım nasıp olursa Eylül ayinda taze transfee olacağım inşallah hepimiz güzel haberler alırız

Merhaba canım inşallah güzel haberler alırız ben şuan 3 çeşit hap içiyorum eylülde iğnelere başlıcam :) allah isteyen herkese önce sağlıklı sonra hayırlı evlat nasip etsin

çok teşekkür ederim Allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…