2023 EYLÜL AYINDA TÜP BEBEK TEDAVİSİNE BAŞLICAK OLANLAR

Aa benim hastane bende ona gidiyorum. Birbirimize dua edelim güzel haberlerimizi veririz inşallah rahim filmimde temiz çıkar benim de ya
İnşallah kuzum benim allah isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı evlat nasip etsin yumurta toplama ve tranfer irenbe de olcak canım sen ne aşamadasın canım

İnşallah kuzum benim allah isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı evlat nasip etsin yumurta toplama ve tranfer irenbe de olcak canım sen ne aşamadasın canım
Ben rahim filmi çekileceğim sonra baskılama için
Doğum kontrol kullanacağım rahim filmi günü tekrar konuşacağız doktorumla işte bakalım

Kızlar merhaba bende önümüzdeki ay tüp bebek düşünüyorum sizler hangi hastaneye ne kadar ödediniz herşey dahil ne kadara çıkar
Canım ben pgt li tüp bebek yaptım sonuç bekliyom pgt hariç 2 bin euro verdim ilaçlarıma da beş yüz euro ödedim 12 bin tl de dondurma için verdim bir süre sonra nereye kaç para gitti hesaplıyamadım

Hadi hayırlısı olsun canım baskılama ne için canım
Çikolata kistim var solda mm hatırlamıyorum ve sağ yumurtalıkta 3 cm yani toplam 2 tane.Lh değerim biraz yüksek bu şekilde olmaz riske atmayalım bence dedi doktorum.diğer değerlerim iyi umarım rahim filminde de sıvı birikintisi ve yapışıklık çıkmaz en büyük korkum sürecimin uzaması,cuma günü tertemiz çıkar sonucum ve bekleyen herkesin inşallah tüpler kapalı olsa da sorun olmaz üzülmem o kadar tüp bebek olacak zaten de ama sıvı birikintisi kist kaynaklı ve yapısıklık ihtimali korkutuyor bakalım cuma göreceğiz

Dualarım seninle kuzum cuma günü hayırlı sonuçları yazıcaksın buraya ben inanıyorum

Kızlar bende İrenbe de başlıyorum üç kişi olduk burda . Benim doktorum Ümit Hanım sizin kim.

Bende çikolata kistinden ameliyat oldum iki yumurta da kist vardı 3-4 mm lerde tüplerimiz biri hsg de hidrosalpenks ded o yüzden dr ameliyat önerdi ameliyattan çıkınca dr her iki tüpte ciddi yapışıklıkların olduğunu söyledi temizlemişler tüpleri açmışlar ama şuan 5 aydır deniyoruz normal yumurta takibi falan gebe kalamadım . En son kontrolde dr ultrasonda yapışıklıklar gördü çok üzüldüm nasıl olucak bu kadar kısa sürede tekrarlamış normal olma şansı var mı yapışıklıklara rağmen

Rabbim şifa versin sana öncelikle ve bekleyen herkese belki vücut o tembelliğe vs alışmıştır,belki doktor başka bi tedavi uygular, kötü düşünme herşeyin tedavisi çaresi var geciktiren rabbim güzelleştiriyordur beklemesi zor anlıyorum bende öyleyim.Cuma hsg çekileceğim stresliyim çok korkuyorum birşey olacak sürecim uzayacak diye.
Birşey soracağım yapısıklık vajinal ultrasonda görülebiliyor mu?

Amin cümlemize şifa versin . Tembelliğe derken anlamadım . Evet çok kafaya takıp üzülüyorum maalesef sabır etmekten başka çaremiz yok. İnş süreciniz kolaylıkla ilerler .
Tüplerdeki rahim içindeki yapışıklıklar usg de görülmüyor o yüzden hsg yapıyorlar . Ama benim dr yapışıklık var diye tam olarak nereyi kastetti bilmiyorum bağırsak mj karın içi mi artık hiç bilmiyorum.

Biran önce iyileşirsiniz,iyileşirim evlat sahibi oluruz umarım tembellikten kastım yumurtalıklar ya yapışıklık vs ilaç bir çok nedenle tembelleşebiliyorlrmış uzun süre gebelik olmayınca diye okumuştum
Bende Cuma göreceğim bakalım özelde anestezili çekileceğim hsg

Gerçekten hiç duymamıştım . İyi yapmışsınız anestezili en iyisi ben anestezisiz oldum çok korkunçtı çok rahat yaptıranlar var ama benim neden bilmiyorum çok zor oldu hüngür hüngür ağladım bağırdım falan ayy bir daha gerekse direk anestezili derim . Benim belki yapışıklıklar olduğu için ağrılı oldu çok kolay yaptıranlarda var

Şans işi bence yada ağrı eşiği dedikleri ya.
Benimde kolay geçer umarım araştırdığıma göre anestezi ile çektirenler hiçbirşey anlamamış rahatmış
Tıkanıklık vb varsa bi kaç kez daha ilaç verip açmaya çalışabiliyorlarmış galiba.hissetmemek en güzeli ya benim acı eşiğim düşüktür baya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…