- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
- #7.021
kacıncı gun embrıyosuydu o da onemlıBulunduğum il çok küçük bir doktora gittim burada kese boyutuna göre hesapladı bugün 5+4 günlük oluyor onun hesabına göre de geriden gelmiş olmuyor mu uygulamalardan da bakıyorum transfer tarihine göre daha ileri bir hafta veriyor mesela uygulamaya göre 6+4 bir hafta geriden mi geliyor diye korkuyorum
Size tarif etmiştim değil mi ben iğneleri. Ah bu sağlıkçıların da iş bilmezleri insanı çok yoruyor zorluyor. Çok acımıştır normal iğneyle göbektenkızlar 8.haftadayım kalcadan progestanı bırakıp gobege gectım bır haftadır.İlk gün yanlıs ıgneyle vurmuslrdı cok acıdı sonra insilün ıgnesıne gectıler.Ama bugun ıgnenın vurulmadıgı tarafta gobegımın sol tarafında bir sızı var dokundurmuyor, bebekle alakalı değildir dıye dusundum cok umursamadım ama kac gundur o taraftan ıgne de yaptırmadım.Basına boyle bısı gelen var mı riskli bısı olabılır mı gıtmelı mıyım sızce doktora falan, şükür kanamam falan yok ama insan panık oluyor.Ikı aydır ıgnelerden cektık bırı de kalcadan yanlış vurmustu bacagımın sağ yanı bır aydır uyusuk ggecmedı de bir türlüinşallah sağsalim bebeklerımıze kavusuruz de öektiğimiz acılara panıklere değer
evet ilk gun normalle yapmıslar smdı oraya gitmıyorum ınsulın ıgnesıyle yaptırıyorum artık.ama o ıgne agrısı da degıl anlamadım neyse son bır hafta.gobekten agrıdan bebege bısı olmaz dı mıSize tarif etmiştim değil mi ben iğneleri. Ah bu sağlıkçıların da iş bilmezleri insanı çok yoruyor zorluyor. Çok acımıştır normal iğneyle göbekten
Bu ilaç yağlı olduğu için o sol tarafınızda dağılmamış olabilir. Tam emin değilim ama masaj yapmayı deneyin biraz zorlamadan. Aynı kalçadaki problem göbekte de yapabilir. Biraz sertleşme olabiliyor.
Yok canım olmaz dediğim gibi o iğne de birikme yapmış olabilir sen ordan vurdurmuyormuşsun zaten bi süre böyle dinlendir orayı. sertlik ağrı yapabiliyor.evet ilk gun normalle yapmıslar smdı oraya gitmıyorum ınsulın ıgnesıyle yaptırıyorum artık.ama o ıgne agrısı da degıl anlamadım neyse son bır hafta.gobekten agrıdan bebege bısı olmaz dı mı
Sökülecek mi acaba ondan mı yoksa tutunma mıbugün test yapmadım kızlar .. yoğun bir kasık ağrım var. dünden beri de meme hassasiyeti oluştu. normal döngüme göre 1 gün geçmiş oldu bugün ama düşük olduğu için bir önceki gebeliğim o yüzden düzensizlik olabiliyormuş. hayırlısı bakalım tabi yeniden kaset test yapmamak için kendimi zor tutuyorum .
genelde meme hassasiyetim çok olurdu adetime 1 hafta kala.. adete yakın meme hassasiyeti kaybolunca anlardım adet olacağımı. ya dengem şaştı ya da dünkü test doğru .Sökülecek mi acaba ondan mı yoksa tutunma mıhepsi mümkün tabi hakkınızda hayırlısı olur inşalllah
Canım 30 Ekim çok uzun bir tarih. İmkanın varsa başka bir hastaneye git.Hayır bana kalp atışı için 30 ekime gün verdiler merkez çok ilgisiz zaten ulaşmak imkansız ilaç düzenlemesi olmasa hiç uğramayı düşünmüyorum
İnşallah doğrudurgenelde meme hassasiyetim çok olurdu adetime 1 hafta kala.. adete yakın meme hassasiyeti kaybolunca anlardım adet olacağımı. ya dengem şaştı ya da dünkü test doğru .
Biz 9 a girdik sanırım. Ama emin değilim yarına randevu aldım 2. Muayenem olacak sanırım bazı testler felan yapılıyormuş gidip onları bi öğrenelim hem bi görelim dedikGünaydın güzel anne adayları kaç haftalık oldunuz ? Ve hangi belirtileriniz var suan
Günaydin canim 10.cu haftamdayim belirti filan yok gayet iyim cok sükürGünaydın güzel anne adayları kaç haftalık oldunuz ? Ve hangi belirtileriniz var suan
Ne testi ? Bebekle ilgilimi o tesler 12.ci haftadan itibaren baslamiyomu ben öyle biliyorum ? Sizinle aramizda 1 haftami varBiz 9 a girdik sanırım. Ama emin değilim yarına randevu aldım 2. Muayenem olacak sanırım bazı testler felan yapılıyormuş gidip onları bi öğrenelim hem bi görelim dedik
Bu testler aile hekimliğinde yapılıyor mu acaba biliyor musunuz başlangıçta gebelik için istenen tahlilller
Kan testi yapıyorlar diye biliyorum bu toksoplazma felan tiroid özellikle bakıyorlar siz yaptırdınız mı. Bu testler annede eksiklikleri anlamak için işte magnezyum demir felanNe testi ? Bebekle ilgilimi o tesler 12.ci haftadan itibaren baslamiyomu ben öyle biliyorum ? Sizinle aramizda 1 haftami var
Test yaptirmadim doktorum bi bilgi vermedi bu testler hakkinda haftaya gidicem sorarim bende ayak uyusmasi baslamisti magnezyum eksikligi varmis bi icecek verdi suya katilip icilen onu kullaniyorum. Siz doktorunuzu degistirdinizmi ben hala tüp bebek doktorumla ilerliyorum cünki zaten dönücem yurd disina orda artik normal kadin doktoruma dönerimKan testi yapıyorlar diye biliyorum bu toksoplazma felan tiroid özellikle bakıyorlar siz yaptırdınız mı. Bu testler annede eksiklikleri anlamak için işte magnezyum demir felan
12. Haftadan sonra olanlar sanırım kromozomal rahatsızlıklar için. Ben de tam bilmiyorum hafta nasıl ne durumda aslında. En son 6 ekimde 6+2 ydi. Bakalım inşallah güzel büyümüştür. Doktor da bulamadım öyle aldım sıradan bir doktordan umarım memnun kalırım
İşte o eksiklikleri görmek için başta bi kan testi yapıyor genelde doktorlar benim gittiğim klinikte devam edilemiyor. Hastane olduğu için kaıdn doğuma yönlendiriyor orda ki fiyatlar da bi aştığı için başka yerden bulmaya çalışıyorum iyi bir doktorTest yaptirmadim doktorum bi bilgi vermedi bu testler hakkinda haftaya gidicem sorarim bende ayak uyusmasi baslamisti magnezyum eksikligi varmis bi icecek verdi suya katilip icilen onu kullaniyorum. Siz doktorunuzu degistirdinizmi ben hala tüp bebek doktorumla ilerliyorum cünki zaten dönücem yurd disina orda artik normal kadin doktoruma dönerim
Umarim güzel ilerliyordur bebeklerimiz
Ben 29 agustosda olmustum transferimi bugun tam 10.cu haftam ama cok güzel gelisiyo demisti en son gittigimde bakalim
Teşekkür ederim 5. Gün embriyosu taze transfer yapıldıkacıncı gun embrıyosuydu o da onemlı
Cuma gününe gideceğim inşallah zaten anlayış ve bilgi verme 0Canım 30 Ekim çok uzun bir tarih. İmkanın varsa başka bir hastaneye git.
Bende 8 bitti 9 a girdim benım de cumartesi kontrolum acıkcası benım gittigim doktorum erken yapılan testleri onermıyorum anne adayları stres oluyo dedi 3 ayın bitimine dogru yapıcam dediBiz 9 a girdik sanırım. Ama emin değilim yarına randevu aldım 2. Muayenem olacak sanırım bazı testler felan yapılıyormuş gidip onları bi öğrenelim hem bi görelim dedik
Bu testler aile hekimliğinde yapılıyor mu acaba biliyor musunuz başlangıçta gebelik için istenen tahlilller
Eğer istanbuldaysanz önerebilirim benim tüp bebek doktorum riskli gebeliklere bakan doktor önerdi yani tüp bebek doktoru o da ben cok memnun kaldım onunla devam edecegım memorial istanbul hizmet hastanesi bahcelievlerde hüseyin mutluKan testi yapıyorlar diye biliyorum bu toksoplazma felan tiroid özellikle bakıyorlar siz yaptırdınız mı. Bu testler annede eksiklikleri anlamak için işte magnezyum demir felan
12. Haftadan sonra olanlar sanırım kromozomal rahatsızlıklar için. Ben de tam bilmiyorum hafta nasıl ne durumda aslında. En son 6 ekimde 6+2 ydi. Bakalım inşallah güzel büyümüştür. Doktor da bulamadım öyle aldım sıradan bir doktordan umarım memnun kalırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?