- 29 Nisan 2023
- 131
- 15
- 13
- 24
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
- #7.061
Prolutex kulananlar ne için kullanıyolar bugün dr verdi transfer hazırlığındayım da ne işe yarıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm gazihastanesinde Ahmet Mehmet Erdem kardesler var özel muaneside var yarı devlet destekli bı onu araştır istersen bende dusunmiyor digilim Ankara'da Memorial de benim tedavim 6 ci denemm negatif merkez değiştirmek iyimi olur bilmiyorum kararsizimCanlarım Ankara'da tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum. Bana önerebileceğiniz doktor var mıdır? Bir de ortalama ücretler nedir acaba? Siz ne kadara yaptırdınız? Bugün bir yerden fiyat aldım 35 bin + ilaç masrafı dediler
AA şuan şaşkınım. İnan ben de Ahmet erdemi düşünüyorum. Fiyat olarak 35+ ilaç ücreti dendi. Sen tecrübeliisn kuzum ilaçlar ne kadar tutuyor. Benim 19 aydır bebğim olmuyor, 4. Aşılamam da tutmadı. Sence tüp bebek sürecine girmeli miyim? Kendi doktorum doğal yollla olacak düzeyde sperm ve yumurtanın diyor ama olmuyorCnm gazihastanesinde Ahmet Mehmet Erdem kardesler var özel muaneside var yarı devlet destekli bı onu araştır istersen bende dusunmiyor digilim Ankara'da Memorial de benim tedavim 6 ci denemm negatif merkez değiştirmek iyimi olur bilmiyorum kararsizim
Canım hakkında hayırlısı olsun .. çok zor gerçekten. Rabbim ruhundaki sızıyı hafifletsin inşKızlar merhaba benim gebeliğim bugün sonlandı tahliye oldum. Umarım normal hayata geçiş yapabilirim zamanla kendimi iyi hissettiğimde bir tane daha emriyom var 3 ay sonra tekrar deneyeceğim umarım sağlıklı ilerler ozaman. Sizlere bol şifa diliyorum sağlıkla kucağınıza almayı nasip eylesin allahım
Amin kuzum saol allah razı olsunCanım hakkında hayırlısı olsun .. çok zor gerçekten. Rabbim ruhundaki sızıyı hafifletsin inş
Rabbim en yakın zamanda kendiliginde nasip etsinKızlar merhaba benim gebeliğim bugün sonlandı tahliye oldum. Umarım normal hayata geçiş yapabilirim zamanla kendimi iyi hissettiğimde bir tane daha emriyom var 3 ay sonra tekrar deneyeceğim umarım sağlıklı ilerler ozaman. Sizlere bol şifa diliyorum sağlıkla kucağınıza almayı nasip eylesin allahım
19 Eylülde transfer oldum 14 Ekimde kalp atışını duyduk 6+2 dedi o gün ona göre hesaplayabilirsin daha yakın gün olan yoksaİyi akşamlar , 21 eylülde transfer olupta doktor tarafından kaçıncı hafta olduğunu öğrenebilen oldu mu acaba ve kalp atışı için ne zamana randevu verdiler
Teşekkür ederim sağlıkla kucağımıza alalım inşallah19 Eylülde transfer oldum 14 Ekimde kalp atışını duyduk 6+2 dedi o gün ona göre hesaplayabilirsin daha yakın gün olan yoksa
Donmusdu aynen canim öylemidonmus muydu sızın benm tazeydı bu hafta bırakıyorum 8.haftada
Cnm öncelikle yaşın kaç bilmiyorum ama artık aşılama yaptırma direk tüp bebeğe geç derim banada kendiliginden olur diyorlar ama yaşım geçiyor o yüzden tüp bebeğe geçmiştim ilaçlarda bazılarını devlet karşılıyor şimdi nedesem olmaz hangi ilaçları verir sana ama ilaçlarda çok ucuz değil işin açıkçası Allah'ım bizlere güç kuvvet sabır versinAA şuan şaşkınım. İnan ben de Ahmet erdemi düşünüyorum. Fiyat olarak 35+ ilaç ücreti dendi. Sen tecrübeliisn kuzum ilaçlar ne kadar tutuyor. Benim 19 aydır bebğim olmuyor, 4. Aşılamam da tutmadı. Sence tüp bebek sürecine girmeli miyim? Kendi doktorum doğal yollla olacak düzeyde sperm ve yumurtanın diyor ama olmuyor
Sağol kuzum. Yarın Ahmet erdem Hoca'dan randevu almaya çalışacağım. Giriyorum inşalah bu yola. Allah utandırmasın. İsteyen herkesin kucağını doldursun inşallah 35 kuzum yaşım. 19 ay oldu. 4 aşılama hepsi negatif. Bugün prof bi hocaya sordum Instagram'da. 35 yaşa 4 aşılama çok dedi. Tüp bebek yaptır dedi.Cnm öncelikle yaşın kaç bilmiyorum ama artık aşılama yaptırma direk tüp bebeğe geç derim banada kendiliginden olur diyorlar ama yaşım geçiyor o yüzden tüp bebeğe geçmiştim ilaçlarda bazılarını devlet karşılıyor şimdi nedesem olmaz hangi ilaçları verir sana ama ilaçlarda çok ucuz değil işin açıkçası Allah'ım bizlere güç kuvvet sabır versin
Allah şifa versin cnm sakın umutsuzluğa kapılıp kendini üzme bebeğin sana şefaatci olacak onu düşün ve yola devamKızlar merhaba benim gebeliğim bugün sonlandı tahliye oldum. Umarım normal hayata geçiş yapabilirim zamanla kendimi iyi hissettiğimde bir tane daha emriyom var 3 ay sonra tekrar deneyeceğim umarım sağlıklı ilerler ozaman. Sizlere bol şifa diliyorum sağlıkla kucağınıza almayı nasip eylesin allahım
Bencede gir bu yola belki yaşından dolayı 2 tane emriyo transferi olursun ikizlere kavuşursun İnşallah cnm şimdiden hayırlı olsunSağol kuzum. Yarın Ahmet erdem Hoca'dan randevu almaya çalışacağım. Giriyorum inşalah bu yola. Allah utandırmasın. İsteyen herkesin kucağını doldursun inşallah 35 kuzum yaşım. 19 ay oldu. 4 aşılama hepsi negatif. Bugün prof bi hocaya sordum Instagram'da. 35 yaşa 4 aşılama çok dedi. Tüp bebek yaptır dedi.
aminn canım saol rabbim yardımcımız olsunAllah şifa versin cnm sakın umutsuzluğa kapılıp kendini üzme bebeğin sana şefaatci olacak onu düşün ve yola devam
Ne dıycegımı bılmıyorum.. Rabbım bu gunlerı unutturcak sevıncler yasatsın sıze kalbınıze ferahlık versın..Kızlar merhaba benim gebeliğim bugün sonlandı tahliye oldum. Umarım normal hayata geçiş yapabilirim zamanla kendimi iyi hissettiğimde bir tane daha emriyom var 3 ay sonra tekrar deneyeceğim umarım sağlıklı ilerler ozaman. Sizlere bol şifa diliyorum sağlıkla kucağınıza almayı nasip eylesin allahım
Evet canım iki embriyo isteyeceğim nasip olursa. Yaşımdan dolayı koyarlar sanırım. Allah razı olsun canım çok sağolBencede gir bu yola belki yaşından dolayı 2 tane emriyo transferi olursun ikizlere kavuşursun İnşallah cnm şimdiden hayırlı olsun
Doktorunuz mu cagırdı o kadar yakın tarohte kalp atısı ıcın yoksa sız baska doktora mı gıttınız, benım doktorum ılerı bı tarıh verdı de19 Eylülde transfer oldum 14 Ekimde kalp atışını duyduk 6+2 dedi o gün ona göre hesaplayabilirsin daha yakın gün olan yoksa
Canım çok geçmiş olsun . Vardır bi hayır. İnşallah bi sonraki transferin sağlıklı bir şekilde tutunur ve ilerler..bugun senin içinde dua ettimKızlar merhaba benim gebeliğim bugün sonlandı tahliye oldum. Umarım normal hayata geçiş yapabilirim zamanla kendimi iyi hissettiğimde bir tane daha emriyom var 3 ay sonra tekrar deneyeceğim umarım sağlıklı ilerler ozaman. Sizlere bol şifa diliyorum sağlıkla kucağınıza almayı nasip eylesin allahım
zübeyde hanımda yaptırdım şükür pozıtıfCnm gazihastanesinde Ahmet Mehmet Erdem kardesler var özel muaneside var yarı devlet destekli bı onu araştır istersen bende dusunmiyor digilim Ankara'da Memorial de benim tedavim 6 ci denemm negatif merkez değiştirmek iyimi olur bilmiyorum kararsizim