2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Masallah canım dıkkat ettıgın bıseyler varmı nasıl beslenıyorsun cevız cok yıyın dıyorlad ama benım ıcım almıyor :/

bende Şişli memorialda tüp bebek yaptırdım ama açıkçası muayene ücretleri çok fazla geldi değilse Şişli de ki direk kendi doktorlarına yönlendirdi 1800-2000 tl dediler muayene ücreti açıkçası o daha başlardan o kadar muayene ücreti vermek istemiyorum son aylarda belki
Şimdilik bende Türkiye hastanesinden aldım da bakalım.

Hmm biraz erken ya kendini strese sokma doktorlarin bilgi verir bu konuda zaten canim bi arastir filan bakalim
Aa seninle aramiz 10 gün ozaman
Rabbim saga saglim kucagimiza almayida nasip etsin canim

Masallah canım dıkkat ettıgın bıseyler varmı nasıl beslenıyorsun cevız cok yıyın dıyorlad ama benım ıcım almıyor :/
Cevizi bende yiyemiyorum canim genelde kuru incir icine koyup hergün 2 yemeye calisiyom. Ama avuc avuc cig findik yedim cig kabak cekirdegi , avokada yumurta maglesef bikana kadar yedim halada yiyorum

Evet muayane ücreti cok fazla bende ayni 1800 TL ödüyorum 2 haftada 1 gidiyorum maglesef öyle bence bu muayane ücretini azaltmalari lagzim cok fazla ve girdimizle ciktimiz bir oluyo..

Igneleri 12.ci haftada biraktiracakmis benim doktorum 11.cayin ilk haftasi bida gidicem muayane ozaman söylücekmis bakalim ya hayirlisi olsun canim

Dediğim hastanede sigorta gecıyo 1450 tl ödedik bizde muayene

Evet muayane ücreti cok fazla bende ayni 1800 TL ödüyorum 2 haftada 1 gidiyorum maglesef öyle bence bu muayane ücretini azaltmalari lagzim cok fazla ve girdimizle ciktimiz bir oluyo..
Aynen öyle o yüzden açıkçası vermek istemiyorum. Yani şuan sigorta araştırıyorum Medicana hastanesinde geçerliymiş doğum ve tedavi şeklinde. O da bana uzak ama bakalım
Şuanki geçici gideceğim de 950 bana kalsa o da çok fazla. İnan devlete gitmek istemiyorum ama zorluyorlar resmen insanı bu kadar da fazla fiyatlar olmaz ki canım

Igneleri 12.ci haftada biraktiracakmis benim doktorum 11.cayin ilk haftasi bida gidicem muayane ozaman söylücekmis bakalim ya hayirlisi olsun canim
10. Hafta bırakabilirsin dedi bana tüp bebek doktorum. Sadece 8. Hafta da sorun yoksa doktoruna bağlı olarak iğneyi bırakabilirsin devam derse devam edersin demişti bende yarına göre hareket edeceğim. Değilse 10. Haftada bitiyor

Dediğim hastanede sigorta gecıyo 1450 tl ödedik bizde muayene
Alla alla ne farkı var ki acaba burdaki
Memorial ile. Orda da ssk anlaşmalı indirimli vs felan 1800 dediler bide ivf hastası olduğumuz halde indirimli.
Gene de bence fazla ama ya içerde 10 dk duruyoruz iyi mi değil mi
Onu diyor o kadar. Son 4 ay önemli
Mesela bu detaylı da felan ama bence başlangıç
İçin gereksiz geliyor o fiyatlar. Yeterince para harcadığımız için tedavide

Evet maalesef masraflı bi sürec bizde baya arastırdık doktorda iyi bilgili normalde 2100 tl muayene burdada ama sigortanız varsa 1450 oduyosunuz biz ole verdık istersenız bir bakın sizde

Evet maalesef masraflı bi sürec bizde baya arastırdık doktorda iyi bilgili normalde 2100 tl muayene burdada ama sigortanız varsa 1450 oduyosunuz biz ole verdık istersenız bir bakın sizde
Sigortadan kastınız özel tamamlayıcı sigorta mı yoksa ssk mı. Ssk var sadece benim de o yüzden.

Evet gercekten bende ayni fikirdeyim canim tüp bebekde oldumuz icin bence bi inidirim yapilmali muayanelere cünki zaten dünyanin parasini veriyoruz. Aaa senin igne kullanim süren iyiymis yaa Bana 12.ci dediler haftaya bi gidicem bakalim ne denilecek. Rabbim saglikli bi sekilde gebeligimizi sürdürmeyi nasip eylesin insallah ya
Hepsi yavrularimiz icinn

Canlarım Ankara'da tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum. Bana önerebileceğiniz doktor var mıdır? Bir de ortalama ücretler nedir acaba? Siz ne kadara yaptırdınız? Bugün bir yerden fiyat aldım 35 bin + ilaç masrafı dediler

Amiiiin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…