• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Meraba acıbadmden memnun kalmamıstınız galiba diger denemeyi nerde yaptırdınız bende acıbademde negatif aldımda araştırıyorum
İstanbul tüp bebek merkezini kesinlikle tavsiye ediyorum bnm eşm azosperm hastası ve ikinci merkez olarak sectik aret kamar hocayı bana göre aşırı ilgililer ve gün gün bilgilendirme yapıyorlar aret hocada ilk denememize ragmen pozitif haberi aldık fiyatlar biraz yüksek olsada verdiğimiz para helali hoş olsun ben kesinlikle tavsiye ediyorum

Meraba acıbadmden memnun kalmamıstınız galiba diger denemeyi nerde yaptırdınız bende acıbademde negatif aldımda araştırıyorum
Merhabalar evet benim orada ki hikayem çok uzun ve derin maalesef. Livdeyim şuan Ulusta . Ama kendi dr um tamer hoca her eşyi o yapıyor toplama ve transferi bülent baysal yapıyor

Arkadaşlar aslında yapmayacaktım test erkenden ama eşim çok ısrar etti. Bir buçuk saat öncesinde de su içmiştim. Konsantre idrar (ilk idrar) değil. Yarın sabah tekrarlayacağım ilk idrarla. Bugün transfer günü dahil 5. Gün. Tek embriyo transferi. Erken gebelik testi bu şekilde. Biz hayali bir çizgi gördük ama siz ne düşünüyorsunuz 🤔

Eklentiler

• IMG_8774.jpeg
    IMG_8774.jpeg
    31,3 KB · Görüntüleme: 58
merhaba kızlar bir sorum olcak size ben cuma gunu kan verdim yani 10 gün önce 2.8 cıktı degerim paratesi yani bugun gitim 5.8 olmus doktor dedi ki pozitif ama 2 gün sonra gene test ver bakalım yükselme varmı ama boş gebelikte olabilir dedi boyle yasayan var mı

Arkadaşlar aslında yapmayacaktım test erkenden ama eşim çok ısrar etti. Bir buçuk saat öncesinde de su içmiştim. Konsantre idrar (ilk idrar) değil. Yarın sabah tekrarlayacağım ilk idrarla. Bugün transfer günü dahil 5. Gün. Tek embriyo transferi. Erken gebelik testi bu şekilde. Biz hayali bir çizgi gördük ama siz ne düşünüyorsunuz 🤔
Çizgi var evet 😊🧿

Çizgi var gözünüz aydın ya bana umut oldunuz aynı gün transfer olmuşuz. Ben de yarın alayım bir test çarşamba sabah yapayım diyorum inşallah çıkar çift cizgi

İstanbul tüp bebek merkezini kesinlikle tavsiye ediyorum bnm eşm azosperm hastası ve ikinci merkez olarak sectik aret kamar hocayı bana göre aşırı ilgililer ve gün gün bilgilendirme yapıyorlar aret hocada ilk denememize ragmen pozitif haberi aldık fiyatlar biraz yüksek olsada verdiğimiz para helali hoş olsun ben kesinlikle tavsiye ediyorum
Bakayım cok tesekkürler. Yumurta toplanırken çok ilaç veriliyor mu aret hoca ilacsız ilerliyo diye biliyodum

Peki çizgi hemen çıktı mı kaç dakika içinde çıktı

Back