How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Hap olarak alindiginde etkisi yokmus canim sadece migde bulandiriyo bas dönmesi halsizlik yapiyomuss..
Benim doktorum kesinlikle vajinal fitil olarak dedi. Bence vajinal fitil daha saglikli ve dogrudan bebege gidiyo😍❤️
Evet canım hemşire hanıma sormustum cevap geldi.Vajinadan dedi.Öyle yapicam haplari içtim göbekten iğneleri vuruldum.
Gece 12 de fitilim ve başka bir hapim var şifa olsun inşallah 🥰

Selam kizlar progestan kapsül reçete de ağızdan alınacak diyor, hastanenin verdiği diğer evrakta vajinal fitil olarak diyor.Zaten hap şeklinde kafam karıştı nasıl kullanılıyor bu , gece 12 de yarın da sabah öğlen akşam kullanacağım fotosunu ekliyorum.Acil bilen varsa yardımcı olur mu
Size doğru ilacı vermemişler sanırım bendeki böyle değil.

Ben ilk iki günden sonra kalkmıştım zaten. Belirtin yok olmaz da zaten bence çok çok küçük çünkü. Olsa olsa ilaçların yan etkisidir. Ben pazartesi kan vereceğim o zaman belli olucak ☺
hımm yok yok belirtim falan yok gayet normal devam ediyorum unutuyorum bile bazen😀ay inşallah güzel sonuçlar alırsın ben haftaya Cumartesi vericem

Size doğru ilacı vermemişler sanırım bendeki böyle değil.
Hemşireye yazmistim.Ayni ilaç vajinalden alın dedi.Sekreterlik reçeteyi yazarken kapsülü yazmış eczanede de onu verdiler.
İlaç kullanım talimatında fitil vajinalden yazıyor.
Bu da aynıymış bunu kullancam
Olmazsa fitilini de alirim

Back