- 18 Kasım 2022
- 1.035
- 2.176
- 38
Benimde dün kesilmişti bulantı korktum biraz ama bu sabah biraz daha var sizin kaç haftalık şuanBenimde midem çok bulanıyor aşırı derecede bulantı yaşayan var mı?
Dün nöbetten uykusuz kalmıştım eve gittim yemek yedim az 13 saat uyumuşum düşün hala evde olsam uyurumKızlar müthiş uyku basıyor beni akşamdan beri başım kalkmıyor o kadar tatlı ki uyku
Benimde yeni başladı daha özellikle akşamları yatınca falan bide sabah kalkıncaBenimde midem çok bulanıyor aşırı derecede bulantı yaşayan var mı?
Benimde 5. Haftada erken başladı diyorum beta değerim yüksekti ondan mı acabaBenimde yeni başladı daha özellikle akşamları yatınca falan bide sabah kalkıncayemek yesem ayrı yemesem ayrı geçer inşallah
Midemde bir şey yok bir iki kez öğürtü oldu o kadar koku sevmiyorum ben her şey kokuyor ama yemekle ilgili sıkıntı olmadı henüzKızlar bulantıdan kilo veren varmı gebeliğe 59 la başladım 1 kilo vermişim 58 im şuan ama midem
Benimde 5. Haftada erken başladı diyorum beta değerim yüksekti ondan mı acaba
Betadan olabilirKızlar bulantıdan kilo veren varmı gebeliğe 59 la başladım 1 kilo vermişim 58 im şuan ama midem
Benimde 5. Haftada erken başladı diyorum beta değerim yüksekti ondan mı acaba
Gebelikte artıyor tsh canımKızlar sizi aile hekimliğinden aradılar mı? Ben 11nde doktora gittim 13te hemen aradılar izlem için gel dediler. Pazartesi gittim. Boy kilo tansiyon genel kan değerleri vs. baktılar. 12 Nisanda tekrar gideceğim tetanoz aşısı ve tekrar izlem yapacakalrmış. Yanlız bugün sonuçları aldım doktor tiroid yükseğe çok yakın, ilaç verirler size kadın doğumcunuzla konuşun dedi. Fakat geçen hafta 11nde kadın doğumcumun yaptığı testlerde TSH 1.41 miş. Aİle hekiminde 4.12 gibi birşey. Bu kadar hızlı artmış olabilir mi? Yoksa makinelerden kaynaklı bir durum mu sizce??
Bennnn sürünüyorum resmenBenimde midem çok bulanıyor aşırı derecede bulantı yaşayan var mı?
6+4 şuan benimBenimde dün kesilmişti bulantı korktum biraz ama bu sabah biraz daha var sizin kaç haftalık şuan
Bende 6+26+4 şuan benim
Sen stres yapma etkilenmesin çok erken gidince böyle olmuştur merak etme dua et. Meryem suresini oku.Benim hatam belki de sık gitmek oldu. Eşimle farklı şehirlerde de olunca bi orda bi burda oldu. İnşallah dediğin gibidir. Cumartesi kontrolüm var iyi habere de kötü habere de hazırladım kendimi. İyi bir haber alırsam bebek gayet sağlıklıysa hayır yapıp sadaka vereceğim. Kötü haber alısamda vardır Rabbimin bir bildiği deyip içimi ferah tutmaya çalışıyorum.
Hadi bakalım bizi de bilgilendirirsin :)İnşallah yüksek çıkıcak merak etmeCanımm çok teşekkür ederim açıklaman için bu akşam tekrar kan vereceğim bakalım iki saate çıkıyormuş
Bence tekrar ederler testi bu kadar artması enteresan. Aile hekimleri genelde kalp atışı duyulsun ondan sonra kayıt yapıyorlar sizinki ilgiliymiş sevindim canınızı sıkmayın gerçekten doğru çıkmış olsa da tahlil aşırı yüksek değil belki dusukdoz ilaç verirler belki gerek bile kalmaz
vet sadece kese olduğu için keseye göre bebek gözükünce ölçümler ve haftalar bebeğe göre devam edecek inşallah bun
Gebelikte artıyor tsh canım
Gerçi bak bir arkadaşta yazmıştı sağlık ocağı numuneleri çok bekliyor demiş doktoru bazı testleri tekrar yapmışAçıkçası aile hekiminin testlerine güvenmedim çoğu şeyde fark var çünkü özelde 190 çıkan Demir değerim orada 97 çıktı TSH ta öyledir belki :/ Bakalım yarın kendi doktoruma gidicem, aile sağlığının raporuda götürürüm. Gerek görürse tekrar test yapar görürüz.
Valla ptesi aldılar, salı öğleden sonra sonuç çıkar e nabza geç düşüyor gelip doktordan alın salı öğleden sonra dedi. Ben pazartesi akşamı bak e nabıza çoğu düşmüştü.Gerçi bak bir arkadaşta yazmıştı sağlık ocağı numuneleri çok bekliyor demiş doktoru bazı testleri tekrar yapmış
Ben de 1 kilo vermişim canım 52,5 kiloyum bulantıdanKızlar bulantıdan kilo veren varmı gebeliğe 59 la başladım 1 kilo vermişim 58 im şuan ama midem almıyor hiç birşey güzel gelmiyor bana sizdee durumlar nedir