- 12 Aralık 2019
- 17.480
- 54.132
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim rahatladım valla iyiki sormuşsun sizlere, Ben de bakayım canım yapayım en iyisiMerhaba daha Salı günü sordum bende sırt ağrım vardı normal dedi bana da aynı şekilde bazı hareketler vardı YouTube da onları yaptım rahatladım biraz
di mi bende öyleyim yaYatak odama bi Anne yani alicam ama oda da hazırlamak istiyorum acayip heveslendim![]()
Merhabalar aramıza hoş geldiniz. Ekledim sizi tabloyaBeni de eklermisiniz ? Yaşım 25 ilk çocuk sat 16 Aralık beklenen doğum 25 eylül 2023
Merhaba aramıza hoşgeldiniz. Bilgilerinizi ekledimMerhaba canım beni de ekler misin.tahmini doğum 06.10.2023 gözüküyor ama ilki sezeryan olduğu için bu da planlı sezeryanla Eylül sonu gibi olur diyorum.sat: 30.12.2022
Şehir İzmir
Hayırlı cumalarKızlar hayırlı cumalar hepinize... Rüyanızda hiç kız/erkek bebek gördünüz mü? Ben akşam minicik yeşil/ela gözlü çok tatlı bir bebek gördüm kızmışçok güzel bir histi ya.. acaba tersi mi çıkıyor rüyanın kendisi mi:) batıl şeyler tabiki sağlıklı hayırl evlat olsun yeterli ama insan heycan yapıyor yinede :)
Hayırlı cumalarKızlar hayırlı cumalar hepinize... Rüyanızda hiç kız/erkek bebek gördünüz mü? Ben akşam minicik yeşil/ela gözlü çok tatlı bir bebek gördüm kızmışçok güzel bir histi ya.. acaba tersi mi çıkıyor rüyanın kendisi mi:) batıl şeyler tabiki sağlıklı hayırl evlat olsun yeterli ama insan heycan yapıyor yinede :)
ben önce kız gördüm sonra erkekKızlar hayırlı cumalar hepinize... Rüyanızda hiç kız/erkek bebek gördünüz mü? Ben akşam minicik yeşil/ela gözlü çok tatlı bir bebek gördüm kızmışçok güzel bir histi ya.. acaba tersi mi çıkıyor rüyanın kendisi mi:) batıl şeyler tabiki sağlıklı hayırl evlat olsun yeterli ama insan heycan yapıyor yinede :)
Bencede tek başına olmamalısın ev dahil. Benim normalde de tansiyonum düşük ırsi bizde. 10 gün önce tam kahvaltımı sonlandırmak üzereyken fenalık geldi bayılmak üzereydim annem imdadıma koştu yatırdı beni vs. Evi süpürmek bile nabzımı yükseltiyordu mahvediyordu beni. Doktorunun dediği gibi banada normal dendi. Sanki bugünlerde toparlıyor gibiyim. Bol bol dinlen kendini yorma.Kızlar bende acayip tansiyon düşüklüğü oluyor ya dün yolda neredeyse bayılıyordum esnaflar yardım etti tuzlu ayran içirdiler yarım saat kendime gelemedim doktoruma yazdım hamilelikte normal dedi artık tek başıma dışarı çıkmaya korkuyorum
bol su iç ve tuzu da eksik etme, sanırım senin bulantın sorunun da vardı, sodyum eksikliği de yapıyor bulantı kusma , çok geçmiş olsunKızlar bende acayip tansiyon düşüklüğü oluyor ya dün yolda neredeyse bayılıyordum esnaflar yardım etti tuzlu ayran içirdiler yarım saat kendime gelemedim doktoruma yazdım hamilelikte normal dedi artık tek başıma dışarı çıkmaya korkuyorum
Cinsiyet için çok erken değil mi kaç haftalıksın ?Hayırlı cumalar
Ben rüyamda hep kız görüyordum. Çin takvimi yaptım kız çıktı. Çevremde çoğunlukla kız diyordu ama erkek olduğunu öğrendim.
Rica etsem tabloya da ekleyebilir misiniz, yaş 27, istanbul, sat 1 aralık, tahmini doğum 7 eylül, ilk ve erkek bebek.
Öyle yapıyorum sürekli yatıyorum yapıcak bişey yok sağolBencede tek başına olmamalısın ev dahil. Benim normalde de tansiyonum düşük ırsi bizde. 10 gün önce tam kahvaltımı sonlandırmak üzereyken fenalık geldi bayılmak üzereydim annem imdadıma koştu yatırdı beni vs. Evi süpürmek bile nabzımı yükseltiyordu mahvediyordu beni. Doktorunun dediği gibi banada normal dendi. Sanki bugünlerde toparlıyor gibiyim. Bol bol dinlen kendini yorma.![]()
Sağolasın öyle yapıcam bakalımbol su iç ve tuzu da eksik etme, sanırım senin bulantın sorunun da vardı, sodyum eksikliği de yapıyor bulantı kusma , çok geçmiş olsun
Ben hamile kalmadan önce kız bebek görmüştüm rüyamda. Geçen hafta 3 gece üstüste erkek bebek gördüm. Kız gibi hissediyordum ama rüyalar kafamı karıştırdıKızlar hayırlı cumalar hepinize... Rüyanızda hiç kız/erkek bebek gördünüz mü? Ben akşam minicik yeşil/ela gözlü çok tatlı bir bebek gördüm kızmışçok güzel bir histi ya.. acaba tersi mi çıkıyor rüyanın kendisi mi:) batıl şeyler tabiki sağlıklı hayırl evlat olsun yeterli ama insan heycan yapıyor yinede :)
Merhaba allahım sağlıklı sihhatli bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşAallah.bizde dün keseyi gördük çok şükür