• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Kızlar hayırlı cumalar hepinize... Rüyanızda hiç kız/erkek bebek gördünüz mü? Ben akşam minicik yeşil/ela gözlü çok tatlı bir bebek gördüm kızmış 💕💕 çok güzel bir histi ya.. acaba tersi mi çıkıyor rüyanın kendisi mi:) batıl şeyler tabiki sağlıklı hayırl evlat olsun yeterli ama insan heycan yapıyor yinede :)

Kızlar hayırlı cumalar hepinize... Rüyanızda hiç kız/erkek bebek gördünüz mü? Ben akşam minicik yeşil/ela gözlü çok tatlı bir bebek gördüm kızmış 💕💕 çok güzel bir histi ya.. acaba tersi mi çıkıyor rüyanın kendisi mi:) batıl şeyler tabiki sağlıklı hayırl evlat olsun yeterli ama insan heycan yapıyor yinede :)
Hayırlı cumalar 🤲 evett ben gördüm hemde 4 kez 🤭🥰 hep erkek bebek görüyorum bakalım hayırlısı 🫶

Hayırlı cumalar 🥰 bende kız bebek görmüştüm kendime benzeyen tersi mi çıkar gerçek mi çıkar bilmiyorum artık ☺️ hayırlısı olsun 🤰🏻♥️

ben önce kız gördüm sonra erkek 😁 ilkin kız görünce dedim tamam kesin kız olacak öyle bir his doğmuştu, sonra erkek olduğunu da gördüm hislerim tamamen gitti 🥲 şimdi hiç bi fikrim yok kız mı erkek mi acayip nötr üm bi tık erkeğe daha yakınım

Kızlar bende acayip tansiyon düşüklüğü oluyor ya dün yolda neredeyse bayılıyordum esnaflar yardım etti tuzlu ayran içirdiler yarım saat kendime gelemedim doktoruma yazdım hamilelikte normal dedi artık tek başıma dışarı çıkmaya korkuyorum

Hayırlı cumalar 😇
Ben rüyamda hep kız görüyordum. Çin takvimi yaptım kız çıktı. Çevremde çoğunlukla kız diyordu ama erkek olduğunu öğrendim. 😄
Rica etsem tabloya da ekleyebilir misiniz, yaş 27, istanbul, sat 1 aralık, tahmini doğum 7 eylül, ilk ve erkek bebek.

Kızlar bende acayip tansiyon düşüklüğü oluyor ya dün yolda neredeyse bayılıyordum esnaflar yardım etti tuzlu ayran içirdiler yarım saat kendime gelemedim doktoruma yazdım hamilelikte normal dedi artık tek başıma dışarı çıkmaya korkuyorum
Bencede tek başına olmamalısın ev dahil. Benim normalde de tansiyonum düşük ırsi bizde. 10 gün önce tam kahvaltımı sonlandırmak üzereyken fenalık geldi bayılmak üzereydim annem imdadıma koştu yatırdı beni vs. Evi süpürmek bile nabzımı yükseltiyordu mahvediyordu beni. Doktorunun dediği gibi banada normal dendi. Sanki bugünlerde toparlıyor gibiyim. Bol bol dinlen kendini yorma. 🌸

bol su iç ve tuzu da eksik etme, sanırım senin bulantın sorunun da vardı, sodyum eksikliği de yapıyor bulantı kusma , çok geçmiş olsun

Hayırlı cumalar 😇
Ben rüyamda hep kız görüyordum. Çin takvimi yaptım kız çıktı. Çevremde çoğunlukla kız diyordu ama erkek olduğunu öğrendim. 😄
Rica etsem tabloya da ekleyebilir misiniz, yaş 27, istanbul, sat 1 aralık, tahmini doğum 7 eylül, ilk ve erkek bebek.
Cinsiyet için çok erken değil mi kaç haftalıksın ?

Bencede tek başına olmamalısın ev dahil. Benim normalde de tansiyonum düşük ırsi bizde. 10 gün önce tam kahvaltımı sonlandırmak üzereyken fenalık geldi bayılmak üzereydim annem imdadıma koştu yatırdı beni vs. Evi süpürmek bile nabzımı yükseltiyordu mahvediyordu beni. Doktorunun dediği gibi banada normal dendi. Sanki bugünlerde toparlıyor gibiyim. Bol bol dinlen kendini yorma. 🌸
Öyle yapıyorum sürekli yatıyorum yapıcak bişey yok sağol 🤍

Ben hamile kalmadan önce kız bebek görmüştüm rüyamda. Geçen hafta 3 gece üstüste erkek bebek gördüm. Kız gibi hissediyordum ama rüyalar kafamı karıştırdı 🫣 bir an önce öğrenelimde cinsiyetlerini, sağlıkla gelsinler 🙏🙏

bizde dün keseyi gördük çok şükür
Merhaba allahım sağlıklı sihhatli bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşAallah.
Bende aşılama ile hamile kaldım bugün aşılamanın 21. Günü kese göründü Allaha şükür keseniz kaç mm acaba sağ altta gs yazıyor orası kaç çıktı sizin

Back
X