Bizimde var şu an hırıltı ama gece uyumadan yapıyorum rahat uyusun diye , insanı korkutuyor ya , annem sf sıkarken gördü bu ne diyo bizim zamanımızda böyle şeyler yoktu biz hiç yapmadık sende yapma çocuğa diyoHadi ya eyvah , doktorlar burun temizliği için her gün yapın diyorlar hatta belki günde birkaç kez ben enazindan 1 kere yapiyorum sabah kalktiginda çok hırıltı oluyor
Benimde kayınvalidem söyledi sizin zamanınızda sobada güğüm kayniyormus buhar makinesi gibi demiştimBizimde var şu an hırıltı ama gece uyumadan yapıyorum rahat uyusun diye , insanı korkutuyor ya , annem sf sıkarken gördü bu ne diyo bizim zamanımızda böyle şeyler yoktu biz hiç yapmadık sende yapma çocuğa diyo
D vit sabah ilk emzirmeden sonra, demiri de 2. Emzirmeden sonra veriyorum :)D vitaminini ne zaman veriyorsunuz acaba şimdi demir eklenince ortalık karıştı
Haha benim eşimde öyle ondan gizli yapıyorum bi de onun dırdırıyla uğraşamamBenimde kayınvalidem söyledi sizin zamanınızda sobada güğüm kayniyormus buhar makinesi gibi demiştim
İlk başlarda korkuyordum ama artık alıştım eşim şuan çok laf yapıyor çevremizde kimse yapmıyor başka bebekliler var ondan yazmak istedim ne bileyim sonuçta yanlış bişey olsa doktorlar onermez
Sizi çok iyi anlıyorum. Biz de aynı ildeyiz aramız 20 dk. Bebek doğmadan önce, İlk torun daha hevesli olur daha çok yardımcı olur diye umut etmiştim ama pek öyle olmadı. Torun olduktan sonra onun hayatında hiç bir değişiklik olmadı. Ama bebeğime yalnız bakmak beni çok yıprattı bunalttı. Burada arkadaşlar yazdılar evde yalnızken yemek yiyememekten sütüm azalıyordu, annemin yanındayım düzgünce besleniyorum diye. Aynen öyle oluyor, saat 12 oluyor daha kahvaltı yapamamış oluyorum. Bebek bakımını teklif etmemek icin, hayır cevabını duymamak için ben kendim calismayacagim. Genel olarak kalbim çok kırık, bu süreçte çok yalnız kaldım. Ben 2. Çocuk isteyen biriydim. Bebek bakımında bu kadar yalnız kaldığım için 2. Çocuk artık düşünmüyorumKızlar moralim çok bozuk. Annemle aramız 20 dk olmasına rağmen bebeğime bakmak istemiyor. Bugün tartıştık. Zaten işe döneceğim için kaygılıyım bakıcı bulamıyorum haftalardır bunalımdayım ve o bana destek olmak şöyle dursun çata çat kavga ediyor. Annesi yanında ve sağlıklı olup da bebeğine bakmayan çevremde hiçkimse yok. Kv daha yaşlı ve güçsüz olmasına rağmen bakmaya hevesli her normal anne gibi. Annemi silme noktasına geldim. Tamam bakmak zorunda değil ama kendimi onun yerine koyunca bir kız annesi olarak da bakmalı gibi geliyor nasıl içi elveriyor anlamıyorum ve çok bencilce geliyor. Ben mi yanlış düşünüyorum bana bir akıl verin
Ay ne güzel en istediğim bu, vallahi usenmem beklerim iki saat yesin kesfetsin, yer de batsın canı sagolsun.Evet 6 aylıkken başladım önüne sebze koydum, ilk günler sadece oynadı sonra ağızına götürmeye çalıştı. Günden güne daha iyi yiyordu. Bol bol blw bebeklerin nasıl yemek yediklerini izle. Öğürme refleksi hakkında oku ve tabii ki heimlich manevrasını öğren.
Blw de sıvı gıdaları nasıl yapıyorsunuz örneğin çorba. Bebek ağzına götüremez ki kaşığı, nasıl içecek çorbayıEvet 6 aylıkken başladım önüne sebze koydum, ilk günler sadece oynadı sonra ağızına götürmeye çalıştı. Günden güne daha iyi yiyordu. Bol bol blw bebeklerin nasıl yemek yediklerini izle. Öğürme refleksi hakkında oku ve tabii ki heimlich manevrasını öğren.
Oyy öperim canım benim sağolO yumuk elleri benim yerime bir kere öp annesiii maşallah
Ben sadece burnu tıkalı olduğumda, sümüş görünce yapıyorumKizlar bir sorum olacak serum fizyolojik her gün yapıyor musunuz
Ayy yerim senin kız idolümNapim minciklasinEki Görüntüle 3376607
Çorba veya daha sonraları doyması için akşamları yulaf ezmesi verdiğimde kaşıkla destekliyordum ama onun da kaşığı oluyordu. Bebeğini yemek yerken videoya çek çok tatlı ve komik oluyorlarAy ne güzel en istediğim bu, vallahi usenmem beklerim iki saat yesin kesfetsin, yer de batsın canı sagolsun.
Siz aradan kaşıkla beslediniz mi yine de
Onu da zamanla döke döke öğreniyor, doyması için ben de kaşıkla destekliyorum. İlk haftalar zaten tadımlık veriyoruz, doymalık değil. Daha da büyüdüğünde anne sütü artık yetmediğinde az çok öğrenmiş oluyor. Ortalık çok batıyor belim ağrıyordu her gün yer silmekten ama blw iyikilerimden biridir.Blw de sıvı gıdaları nasıl yapıyorsunuz örneğin çorba. Bebek ağzına götüremez ki kaşığı, nasıl içecek çorbayı
O tutuyor ben yapıyorum malesef ben dirdiri çekiyorum işteHaha benim eşimde öyle ondan gizli yapıyorum bi de onun dırdırıyla uğraşamam
Ya yapar zamanla sen iştahlı iştahlı ye canım karşına oturt mümkünse sapirdatarak ye ağzının suyu akar :)Ayy yerim senin kız idolümben benim oğlanı yemek yerken kucağıma alıyorum her şeyi ağzına götürüyorum ama hiç pas vermiyo sadce biberonu görünce çok seviniyor
Ya en sevdiğim :) Mesai harciycam döke saça yesin inşallahÇorba veya daha sonraları doyması için akşamları yulaf ezmesi verdiğimde kaşıkla destekliyordum ama onun da kaşığı oluyordu. Bebeğini yemek yerken videoya çek çok tatlı ve komik oluyorlar
Eveeet ınneeee sesi çıkıyor ayy anne dedi diyorum mutlu oluyorum da tamamen doğaçlama çıkıyor kendimi avutuyorumHanımlar ya bebiş basen ağlarken anne diyor resmen sizde de oluyor mu