2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Doktorum yarım saat emzirme dedi. Bizler de öyle yapıyoruz ya, ben mesela gece WC kalktigimda demir hapini icerim 3-4 gibi. En etkilisi öyle
Eee ne zaman vercem ben şimdi :KK43: uyanınca veriyordum çocuk aç nasıl emzirmeyeyim. Çocuğum aç mı kalsın teyzesi :KK43:(

Bebeği hala emerken tıkanan var mı? İlk bebeğimi tamamen BLW yöntemiyle beslemiştim ama bu bebeğimde buna cesaret edemeyeceğim sanırım.

Blw avantajları görüyor musunuz, ben de araştırıyorum blw ye çok yakınım.
Görüyorum, hiçbir zaman ben beslemedim her zaman kendi kendine yedi ve her zaman çok iyi beslenen bir çocuk oldu. 3 yaşına kadar asla yemek seçmedi önüne ne konsa yedi. Şimdi 5 yaşında tabii ki sevmediği yemekler var ama yiyor yine de 😅

Görüyorum, hiçbir zaman ben beslemedim her zaman kendi kendine yedi ve her zaman çok iyi beslenen bir çocuk oldu. 3 yaşına kadar asla yemek seçmedi önüne ne konsa yedi. Şimdi 5 yaşında tabii ki sevmediği yemekler var ama yiyor yine de 😅
Ooo iyiymiş o zaman. Hep blw mi yaptınız en bebekken de?

Ooo iyiymiş o zaman. Hep blw mi yaptınız en bebekken de?
Evet 6 aylıkken başladım önüne sebze koydum, ilk günler sadece oynadı sonra ağızına götürmeye çalıştı. Günden güne daha iyi yiyordu. Bol bol blw bebeklerin nasıl yemek yediklerini izle. Öğürme refleksi hakkında oku ve tabii ki heimlich manevrasını öğren.

Kizlar merhaba dün kontrol için doktora gittik ocean microfer verdi 2 kere çek dedi yani 1 ml vermiş oluyorum doğru mu
Bir de newvit damla da var ya sizin kullanma rutininiz nedir ben mesela uyaninca newviti veriyorum sonra emziriyorum bu iki damlayı arka arkaya mi vereyim
Bizde ocean microfer kullanıyoruz. Osman hoca bize 0,5 ml vermemizi söyledi. Bilemedim diğer arkadaşlar kaç ml veriyor acaba?

Blw nedir acaba, ilk defa duydum da 🫣🤭

X