- 3 Ekim 2016
- 1.193
- 1.973
- 29
Ben emzirmeden 1 saat önce veriyorum genelde sabah saatleri..Kullanırken 1 saat süt arasına mi dikkat etmek gerekli gün içinde herhangi bir zaman diliminde verilir mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben emzirmeden 1 saat önce veriyorum genelde sabah saatleri..Kullanırken 1 saat süt arasına mi dikkat etmek gerekli gün içinde herhangi bir zaman diliminde verilir mi
Bestiron kullanıyorum ben. Ama aç karna içirip üstüne hep emzirdim beklemedim boşa gitti tühBiz de aynı sabah kalkiyor altını bile zor degistiyorum durmuyor hemen emmek istiyor
Sizin kullandığınız demir markası nedir
Eee ne zaman vercem ben şimdi uyanınca veriyordum çocuk aç nasıl emzirmeyeyim. Çocuğum aç mı kalsın teyzesi (Doktorum yarım saat emzirme dedi. Bizler de öyle yapıyoruz ya, ben mesela gece WC kalktigimda demir hapini icerim 3-4 gibi. En etkilisi öyle
Atak olmasın?Kızlar benim bebeğin gece uykuları mahvoldu ya sürekli ağlayarak uyanıyor hiç böyle yapmazdi. En az 5 saat kesintisiz uyuduğu olurdu. Şimdi 1bucuk saate bir yada 2 saatte bir ağlayarak uyanıyor var mı bizim gibi başta iyi olup şimdi Düzeni bozan
Bir kaç kez guruldadı özellikle gaz damlasından sonraBebeklerinizin karnı uyurken falan gurulduyor mu?
Evim küçük ikea alacağım sanırım.. içine minder alcam. Bir de ayaklık alcam.Mama sandalyesi almaya başladınız mı? Hafif ve temizlemesi kolay bir şey bakıyorum.
İkea da aklımda. Oturma alanının genişliği de önemli benim için. Bebeği içine koyup bakacağım sanırımEvim küçük ikea alacağım sanırım.. içine minder alcam. Bir de ayaklık alcam.
Balım uyanınca verme. Uyansın güzelce emsin, 45 dakika sonra ver, verdikten 45 dk sonra emzir. 1.5 saat emmeden durabiliyorsa tontişEee ne zaman vercem ben şimdi uyanınca veriyordum çocuk aç nasıl emzirmeyeyim. Çocuğum aç mı kalsın teyzesi (
Benimkinden günde 3-4 kez duyuyorumBir kaç kez guruldadı özellikle gaz damlasından sonra
Blw avantajları görüyor musunuz, ben de araştırıyorum blw ye çok yakınım.Bebeği hala emerken tıkanan var mı? İlk bebeğimi tamamen BLW yöntemiyle beslemiştim ama bu bebeğimde buna cesaret edemeyeceğim sanırım.
Bir sonraki doktor randevusunda sor istersen, hem buraya da yazarsın merak ettim ben de bir daha olmayınca sormadım doktorumuza.Benimkinden günde 3-4 kez duyuyorum
Joie Mimzy LX Mama Sandalyesi V2 Fiyatı, Yorumları - TrendyolMama sandalyesi almaya başladınız mı? Hafif ve temizlemesi kolay bir şey bakıyorum.
Görüyorum, hiçbir zaman ben beslemedim her zaman kendi kendine yedi ve her zaman çok iyi beslenen bir çocuk oldu. 3 yaşına kadar asla yemek seçmedi önüne ne konsa yedi. Şimdi 5 yaşında tabii ki sevmediği yemekler var ama yiyor yine deBlw avantajları görüyor musunuz, ben de araştırıyorum blw ye çok yakınım.
Ooo iyiymiş o zaman. Hep blw mi yaptınız en bebekken de?Görüyorum, hiçbir zaman ben beslemedim her zaman kendi kendine yedi ve her zaman çok iyi beslenen bir çocuk oldu. 3 yaşına kadar asla yemek seçmedi önüne ne konsa yedi. Şimdi 5 yaşında tabii ki sevmediği yemekler var ama yiyor yine de
Puuf, bu beni üzdüüBalım uyanınca verme. Uyansın güzelce emsin, 45 dakika sonra ver, verdikten 45 dk sonra emzir. 1.5 saat emmeden durabiliyorsa tontiş
Evet 6 aylıkken başladım önüne sebze koydum, ilk günler sadece oynadı sonra ağızına götürmeye çalıştı. Günden güne daha iyi yiyordu. Bol bol blw bebeklerin nasıl yemek yediklerini izle. Öğürme refleksi hakkında oku ve tabii ki heimlich manevrasını öğren.Ooo iyiymiş o zaman. Hep blw mi yaptınız en bebekken de?
Bizde ocean microfer kullanıyoruz. Osman hoca bize 0,5 ml vermemizi söyledi. Bilemedim diğer arkadaşlar kaç ml veriyor acaba?Kizlar merhaba dün kontrol için doktora gittik ocean microfer verdi 2 kere çek dedi yani 1 ml vermiş oluyorum doğru mu
Bir de newvit damla da var ya sizin kullanma rutininiz nedir ben mesela uyaninca newviti veriyorum sonra emziriyorum bu iki damlayı arka arkaya mi vereyim
Blw nedir acaba, ilk defa duydum daGörüyorum, hiçbir zaman ben beslemedim her zaman kendi kendine yedi ve her zaman çok iyi beslenen bir çocuk oldu. 3 yaşına kadar asla yemek seçmedi önüne ne konsa yedi. Şimdi 5 yaşında tabii ki sevmediği yemekler var ama yiyor yine de