Şimdi uyandı tam 14 saat uyudu yavrum yaa sabah dozunu vermeyeyim benceValla antihistaminikler yetişkinlerde bile aşırı uyku yapıyor. Ama iyileşmesi için annesi, hem vücudu da dinlenir o kadar uyuduğunda
Sekresyonlar azaldı mı düne göre daha iyiyse bencede vermeyebilirsinŞimdi uyandı tam 14 saat uyudu yavrum yaa sabah dozunu vermeyeyim bence
Kıyamam ya nasıl tatlı geliyordur uykuHala uyuyor hatta çocuk ayılamadı yaaq
Çocuk uyudu hep anlamadık kiSekresyonlar azaldı mı düne göre daha iyiyse bencede vermeyebilirsin
Benim bebiş uyuyunca aklıma geldi kesin verenler vardır diye.... bir de by by night diye var ya uyutuyor çocukları onu kullanan da çokYa şok oldum, zaditen damlaya bir bakayım dedim. Bir anne-bebek forumu, bebeği uyumadıgi için zaditen damla verenlerle dolu.
Hey Allah'ım akıl ihsan eyle
Canım bende her gün 5 damla veriyorum 1 ay kullanıcam. Bizimde ilk iki gün çok uyudu. Şuan eski formuna döndü.Ya bu doktor bir damla verdi bebem 3 saattir uyuyur hayretler içindeyim.. normalde benim kız asla bu saatte uyumaz. Sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim ya@Melikeben bir enişteye sorabilir miyiz? Zaditen damla.. antihistaminik sekresyonları azaltmak için verdi
Onun içeriğini gerçekten detaylı araştırarak bir okusalar.Benim bebiş uyuyunca aklıma geldi kesin verenler vardır diye.... bir de by by night diye var ya uyutuyor çocukları onu kullanan da çok
Sabah akşam mı veriyorsun tek mi? Peki kaç kg bebek? Bana 7ndedi demiş amaCanım bende her gün 5 damla veriyorum 1 ay kullanıcam. Bizimde ilk iki gün çok uyudu. Şuan eski formuna döndü.
Valla bana sabah beş akşam beş yazmış eczacı çok gelir dedi . Bende günde bı kere 5 veriyorum saat farketmiyo. Aklıma gelince tok karna veriyorum. Bizim ciğerlere inmişti ona rağmen baya toparladıSabah akşam mı veriyorsun tek mi? Peki kaç kg bebek? Bana 7ndedi demiş ama
7 ,7 buçuk arasi olması lazım tartmadim dahaSabah akşam mı veriyorsun tek mi? Peki kaç kg bebek? Bana 7ndedi demiş ama
Ben de gündüz vermeyecem ya gece veririm tek yeterValla bana sabah beş akşam beş yazmış eczacı çok gelir dedi . Bende günde bı kere 5 veriyorum saat farketmiyo. Aklıma gelince tok karna veriyorum. Bizim ciğerlere inmişti ona rağmen baya toparladı
Bir kullanan tanıdığım çok bitkisel olduğunu iddia ediyordu ondan duymuştum dr önermişOnun içeriğini gerçekten detaylı araştırarak bir okusalar.
Ablama da arkadaşı önermiş yeğeniniz uyumuyorsa bunu kullanın diye.
Asla
İlk 2 gün uyuu dedin ya şimdi uyumuyor mu?7 ,7 buçuk arasi olması lazım tartmadim daha
Lina o dönem çok hastaydı sürekli hastalıktan kalkıyordu yani çok uyku yapmadı ama genel olarak uyku yapan ilaçlar bi zamanlar ürtiker içşn allerset kullandım oda çok uyku ve iştah yapmıştı bendeKullandın mı canım uyku yaptı mı?
Yok ya uyumuyor hatta özellikle akşam veriyorum gece rahat uyusun diye. Huy değiştirdi galiba 2 saatte bir alarm kurmuş gibi emmeye kalkıyor. Bu arada iştah açıyormus bu damla haberin olsun. Benim kızımda ciddi meme reddi olmasına rağmen emmek istiyorİlk 2 gün uyuu dedin ya şimdi uyumuyor mu?
Bnmkide asla sevmiyor ağlıyor hep dün 4. Ay kontrolümüz vardı tekrar söyledim doktora,kafasını tutamamasından değil (kucaktayken tutuyor çünkü ) öyle durmayı sevmiyor bazı bebekler gerçekten sevmiyor yüz üstü durmayı diyor (beni pek tatmin etmedi cevabı) e napmak lazım nasıl sevdireyim dedim her gün deneyin sevdiği oyuncakları koyun siz i görecek şekilde uzanın sizi görsün dedi bunları yapıyorum zaten ama yine de çok kısa duruyorKızlar benim bebiş tummy time hiç sevmiyor o şekilde durmak istemiyor kafasinida tutamiyor hemen yere yapışıyor. Bı oyuncak falan sallarsam 5 sn kadar tutuyor ancak bu normal mi yaa 4 ayı doldurduk .videolarda görüyorum bu aydaki çocuklar çok güzel tutuyor etrafa bakıyor yüz üstü şekilde .kollarını açıyor hemen üstüne yüklenmiyor .
Bu arada yelek soran bı arkadas vardı ben patik ve yeleği yatana kadar hep giydiriyorum
Benim kızımın saçları da seyrekKızlar benim tatlı su kelebeğimin saçları çok seyrek. Seyrek olan saçları uzuyor güzelce ama boş yerlerin yerine saç çıkmıyor.
Hepinizin mi saçlar sırma, yok mu bizim gibi olan
Açsın açson doktor bol bol besle demişti iyi olur..Yok ya uyumuyor hatta özellikle akşam veriyorum gece rahat uyusun diye. Huy değiştirdi galiba 2 saatte bir alarm kurmuş gibi emmeye kalkıyor. Bu arada iştah açıyormus bu damla haberin olsun. Benim kızımda ciddi meme reddi olmasına rağmen emmek istiyor