2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Ya şok oldum, zaditen damlaya bir bakayım dedim. Bir anne-bebek forumu, bebeği uyumadıgi için zaditen damla verenlerle dolu.
Hey Allah'ım akıl ihsan eyle
Benim bebiş uyuyunca aklıma geldi kesin verenler vardır diye.... bir de by by night diye var ya uyutuyor çocukları onu kullanan da çok

Canım bende her gün 5 damla veriyorum 1 ay kullanıcam. Bizimde ilk iki gün çok uyudu. Şuan eski formuna döndü.

Valla bana sabah beş akşam beş yazmış eczacı çok gelir dedi . Bende günde bı kere 5 veriyorum saat farketmiyo. Aklıma gelince tok karna veriyorum. Bizim ciğerlere inmişti ona rağmen baya toparladı
Ben de gündüz vermeyecem ya gece veririm tek yeter

Bnmkide asla sevmiyor ağlıyor hep dün 4. Ay kontrolümüz vardı tekrar söyledim doktora,kafasını tutamamasından değil (kucaktayken tutuyor çünkü ) öyle durmayı sevmiyor bazı bebekler gerçekten sevmiyor yüz üstü durmayı diyor (beni pek tatmin etmedi cevabı) e napmak lazım nasıl sevdireyim dedim her gün deneyin sevdiği oyuncakları koyun siz i görecek şekilde uzanın sizi görsün dedi bunları yapıyorum zaten ama yine de çok kısa duruyor

Bizimki genel olarak yerde olmayı sevmiyor hep kucakta olacak hep yukarda olacak oyun halısını bile koltuğa koyunda duruyor yerde ağlıyor..
Banyoyu küvette filede yaptırıyorduk feryat figan ağlıyordu son bir haftadır banyoda duşta yaptırıyoruz gülücükler atıyor meğer yatmaktan ağlıyormuş sudan değil

Seni çok iyi anlıyorum kollarım kopuyor artık kucakta gezinmekten.. milletin kucağa alıştırmışsın laflarına da deli oluyorum kendileri ağlarken bırakıyorlar galiba bebelerini
Eşim iki güne bir nöbet tutuyor 24 saat tek başıma öyle zorlanıyorum ki

Açsın açson doktor bol bol besle demişti iyi olur.. ilk iki gün uyutuyor yani sadece iyi o zaman ne yapalım çok uyuması korkuttu beni zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…