2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Ben çok gerginim 10 gün daha rapor alıp bakıcıya bırakarak ise başlayacağım yarım çalışma gidip gelmem yol dahil 4.30 saat ama bir türlü kendimi sakinleştiremiyorum
Canım hangi saat aralıkları?
Çalışmak sana da iyi gelecek bunu binlerce anne yapıyor.
Ablam polis, iki bebeğini de çok küçük aylarda ise basladi tekrar, hem de sürekli gece görevine gidiyordu.
Bir iki hafta zorlanır sonra alışırsın.

Damlanın ismi ne kuzum

Kuzum fizyoterapist senmiydin bişey sormak istiyorum

Öğleden sonra 13.30-17.30 isyerim eve yakın ,15 dk yürüme mesafesinde aslında büyük kızımda hep çalıştım ama o zaman annem bakmıştı. Nisan sonunda yarım çalışma bitince ayrılacağım ücretsiz iznetam gün asla bırakamam gibi geliyor bakıcı olayı beni gerdi

Benimki de öyle sürekli başı aşağıda parmak emiyor baksada iki saniye sonra kafayı tekrar indiriyor

Kızlar benim tatlı su kelebeğimin saçları çok seyrek. Seyrek olan saçları uzuyor güzelce ama boş yerlerin yerine saç çıkmıyor.
Hepinizin mi saçlar sırma, yok mu bizim gibi olan
bizde varız benim oğluşum saçları tıpkı Şuayp gibi yanlarda var üstler kel ve hala çok dökülüyor

Eklentiler

• IMG_7367.jpeg
    78,3 KB · Görüntüleme: 21
Canım uyuyor eşim sabah nöbete gidecek sabah sorarım yazarım sana. Ne için o damla?

Şöyle tarif edeyim lina normalde başını dik tutuyor ve sağa sola rahatlıkla çeviriyor fakat dik pozisyonda olduğu sürece başını hafif sağa konumlandırıyor yatınca düz kalkınca sağa eğimli
Biraz internette baktım tortikolisden bahsediliyor tecrübenden faydalanmak isterim ne yapmalıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…