Belki işe yarar. Benim dediğimi bir araştır internetten uyuyor mu belirtilerOrtapediye gidemeyince dahiliyeye gittim vücut ağrılarım var dedim .
B vitamini d vitamini B12 iğnesine başlattı
Öyleyse ben hiç baslamiyimÜzgünüm ama sana kötü haberim: Artık yavaştan beyaz gürültüyü bırakmaya çalışmam lazım :) uzmanlar öyle diyoree
Canım hangi saat aralıkları?Ben çok gerginim 10 gün daha rapor alıp bakıcıya bırakarak ise başlayacağım yarım çalışma gidip gelmem yol dahil 4.30 saat ama bir türlü kendimi sakinleştiremiyorum
Youtubeda gercek awm sesi tarzi seyler var dene istersen biKızlar, bugün 4 saat avmdeydim. Ve kızım 4 saat uyudu. Evde de böyle güzel uyuyabilecegi, bebek arabası ve AVM de olma hissini nasıl yaratabilirim.
Damlanın ismi ne kuzumKızlar doktora gittik. (Kendi dr yoktu başkasına) soğuk algınlığıymış. ciğerlerine inmemiş şükür ama bebeklerde çok hızlı ilerler takip et solunum değişirse getir dedi.. bir damla verdi antihistaminikmiş sekresyon azalsın diye. Calpol ver bugün yarın dedi. Dişlerde henüz yokmuş o gece ağlamaları hastalıktanmış calpolle geçer inş. Ateş olur 1 gün sürerse antibiyotik veriris dedi. Bol boll emzir dedi :s
Kuzum fizyoterapist senmiydin bişey sormak istiyorumCanım hangi saat aralıkları?
Çalışmak sana da iyi gelecek bunu binlerce anne yapıyor.
Ablam polis, iki bebeğini de çok küçük aylarda ise basladi tekrar, hem de sürekli gece görevine gidiyordu.
Bir iki hafta zorlanır sonra alışırsın.
Öğleden sonra 13.30-17.30 isyerim eve yakın ,15 dk yürüme mesafesinde aslında büyük kızımda hep çalıştım ama o zaman annem bakmıştı. Nisan sonunda yarım çalışma bitince ayrılacağım ücretsiz iznetam gün asla bırakamam gibi geliyor bakıcı olayı beni gerdiCanım hangi saat aralıkları?
Çalışmak sana da iyi gelecek bunu binlerce anne yapıyor.
Ablam polis, iki bebeğini de çok küçük aylarda ise basladi tekrar, hem de sürekli gece görevine gidiyordu.
Bir iki hafta zorlanır sonra alışırsın.
Benimki de öyle sürekli başı aşağıda parmak emiyor baksada iki saniye sonra kafayı tekrar indiriyorKızlar benim bebiş tummy time hiç sevmiyor o şekilde durmak istemiyor kafasinida tutamiyor hemen yere yapışıyor. Bı oyuncak falan sallarsam 5 sn kadar tutuyor ancak bu normal mi yaa 4 ayı doldurduk .videolarda görüyorum bu aydaki çocuklar çok güzel tutuyor etrafa bakıyor yüz üstü şekilde .kollarını açıyor hemen üstüne yüklenmiyor .
Bu arada yelek soran bı arkadas vardı ben patik ve yeleği yatana kadar hep giydiriyorum
bizde varızKızlar benim tatlı su kelebeğimin saçları çok seyrek. Seyrek olan saçları uzuyor güzelce ama boş yerlerin yerine saç çıkmıyor.
Hepinizin mi saçlar sırma, yok mu bizim gibi olan
Aaa bu kadar erken miÜzgünüm ama sana kötü haberim: Artık yavaştan beyaz gürültüyü bırakmaya çalışmam lazım :) uzmanlar öyle diyoree
Evet benimKuzum fizyoterapist senmiydin bişey sormak istiyorum
Canım uyuyor eşim sabah nöbete gidecek sabah sorarım yazarım sana. Ne için o damla?Ya bu doktor bir damla verdi bebem 3 saattir uyuyur hayretler içindeyim.. normalde benim kız asla bu saatte uyumaz. Sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim yaMelikeben bir enişteye sorabilir miyiz? Zaditen damla.. antihistaminik sekresyonları azaltmak için verdi
Gece gece güldürdün benibizde varızbenim oğluşum saçları tıpkı Şuayp gibi yanlarda var üstler kel ve hala çok dökülüyor
Eşimde mennan diyor Hayat bilgisi dizisindeki hademeGece gece güldürdün beni
Şöyle tarif edeyim lina normalde başını dik tutuyor ve sağa sola rahatlıkla çeviriyor fakat dik pozisyonda olduğu sürece başını hafif sağa konumlandırıyor yatınca düz kalkınca sağa eğimliEvet benim
Çok tatlısın ya güldürdün beniEşimde mennan diyor Hayat bilgisi dizisindeki hademe
ZaditenDamlanın ismi ne kuzum
Antihistaminikmiş , sekresyon azalsın diye dedi..Canım uyuyor eşim sabah nöbete gidecek sabah sorarım yazarım sana. Ne için o damla?
Linaya vermişti aynı damladan kaç damla kullan dedi sizeZaditen