2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Düğünü vs hiç gitmedim ama açık havada avm de ve restoran cafeye çok gittim. %90nda uyuyor bebek arabasında. Pusetin örtüsü var kalabalıkta örtüyorum.. uyanırsa kapalı yerdeysek alıyoruz kucağa. Terli değilse. Terliyse üstüne değiştiriyorum hemn yada biz bez koyuyorum hızlıca sırtına uygun yer bulana kadar.. kimse zaten ellemeye kalkmadı kalksa elletmem. Bizden başka kimseyle teması yok. Yakında durmuyorum. İnsanlardan en uzak masaya oturuyoruz filan

Sonra ne oldu

Merhaba bebeğimin gündüz uykuya geçmesi çok sıkıntılı, sadece battaniyede sallayarak sakinlesiyor ve ben tek kisiyken onu yapmak mümkün olmuyor. Uyku eğitimi, bebeği beşiğinde pış pışlamak, saçını okşamak falan bunlar daha çok uykusunu açıyor. Haftasonu eşim ile bir şekilde hallediyoruz ama hafta içleri benim için çok yıpratıcı oluyor. Yerden hamak almayı düşünüyorum, sizlerden ya da çevrenizden tecrübe edip memnun olan var mı

Hamak bağımlılıktır illa ben oraya girecegim diyorsan duvar delmeden alabileceğin en iyi hamak paşa hamaktır. Hiç araştırmana bile gerek yok büyük kızım hacı yatmazdı iki tane aldım kendi evime biri annemlere. Benim evimdeki 2,5 yaşında ağırlığından kırıldı. Annemlerin evindeki ile de kızıma ek olarak kardeşim şu an çocuğunu 2 yaşına getirdi

Geçmiş olsun, çok hareketli senin kız. Gözünü ayirma aman Allah korusun
Ya emdi südyenin klipsini takayım diye yanıma koydum klipsi takmak 2 saniyenyani gözümü bi döndüm baş aşağı gidiyor koltukta yakaladım hemen ama 1 2 saniye daha bakmasam resmen kafa üstü düşmüştü yavrum ya çok kızdım kendime

Bu ara benimki de öyle eskiden uyku saati geldiğinde ayağımda sallar uyuturdum şimdi tabiri caizse kendini yırtıyor uyumamak için, esniyor gözlerini kaşıyor hatta gözleri kapanıyor ama uyumak istemiyor, bende onu yoruyorum yüz üstü egzersizleri yaptırıyorum uzandığı yerden ellerini tutup kaldırıyorum öyle mayışıp uyuyakalıyor öbür türlüsü işkence olmaya başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…