Dün gece çok iyiydi gündüz uyumaz demiştim ama 11 den beri uyuyor bir defa kalktı burnundan rahat nefes alamadığı için burnunu temizledim geri uyudu.17.00 gibi uyutursan 9da gece uykusuna geçer.yazacaktım uyumuşbenimki 1 ay sonra anca düzene girer herhalde.uyku gerilemesi lanetinden çıkamadık.gündüz bile zor uyuyor.artık uyusunda saat kaçta uyursa uyusun diyorum
Tıp okumaları uyku ile ilgili değildir bence sayısal zeka ailede baskın sanırımdediğin doğru her bebeğin karakteri var ama bazı bilgiler genel oluyor. Mesela her ay değişmekle beraber bu aylarda gece uykuları 11-12 saat sürüyor.gündüz 4-5 saat.şekerleme vakitleri uzun uyku vakitleri oluyor. Uyku sevmeyen bebek varsa da 100de 1dir
Evet ya güzel geçti çok şükür devamlı olur inşallahOo senin için çok güzel bir gece olmuş
En iyisi o zaman canım calpol ateşini, ağrısını alır onun dışında çocuk zaten iyiyse gerek yok
MaşallahDün gece çok iyiydi gündüz uyumaz demiştim ama 11 den beri uyuyor bir defa kalktı burnundan rahat nefes alamadığı için burnunu temizledim geri uyudu.
Birkaç gün biz de yaşadık uyku problemi ama düzenli olsun istiyorum ya hem işe başlıcam hem yüksek lisansla uğraşıyoruz eşim de ben de.
Geç yatınca evi topla bir iki evrak işlerini hallet derken uyku vakti geliyor robot gibi hissediyorum kendimi.
Büyüme hormonu 10 da salgılandığı için o saatlerde derin uykuda olsun diyorlar bir de. Bakalım inşallah oturur düzeni ama bu en son uyku 5te olayı tuttu bizde teşekkür ederim bu bilgi için
Ohaa benim kız kesin doktorYa bazen kitabi bilgiler çok yük bindiriyor annelerin üstüne, bebeğin karakteri olduğunu düşünüyorum bazıları gerçekten ne yaparsan yap uykuya düşkün olmayabiliyor. Küçük ablamın oğlu uyumazdi gece sabaha kadar salla salla dur, asla gece 2 olmadan uyumazdi şuan 20 yaşında. Ve tıp okuyor.
Büyük ablamin oğlu da aynıydı, aynı yastalar günlük toplasanız 8 saat uykusu yoktu o da tıp okuyor.
İkisi de dalyan gibi 2 metre delikanlı toplasanız 5 kere ciddi bir hastalık yasamadilar 2004 ten beri
İkizim hiç uyumazmiş, anne sütü bir gün bile almamış o da doktor ve gayet sağlam
Bebek 9 da uyumazsa ah öldük bittik yok 1 saatten az uyursa gündüz felaket uykusu (adı bile anneleri korkutmaya yetiyor ) vs vs.
Bazen çok bilmek çok araştırmak insanı strese sokuyor, uyku konusunda öyle de böyle de buyuyecekler deyip geçmek mi lazım bazen bilemiyorum o yüzden.
Valla ben kafamda planı yaptım bile eylülde hamile kalırsam mayıs sonu haziran başı gibi doğururum. Mis gibi yaz bebesi, hastalıktan illallah ettim 2. çocuğu kurtarırım bariBı daha çocuk sahibi olmak istediğimde planliycam ya yaza gelsin doğumum. Kişi normalde çok severim ama yok şuan hava erken kararıyor dışarı cikiyorum 2 saat sonra eve giriyorum şimdi yaz olsa sabahtan akşam dışarda olurdum kızımla. Hem hamileliğimiz 2728 yılın en sıcak yılına geldi hem bebeler doğdu dışarı çıkamıyoruz.
Bazı şeyler planlı yapılmalı, gebe kalma ayı dahil
İkinci çocuğu düşünen çılgınlar var aramızdaValla ben kafamda planı yaptım bile eylülde hamile kalırsam mayıs sonu haziran başı gibi doğururum. Mis gibi yaz bebesi, hastalıktan illallah ettim 2. çocuğu kurtarırım bari
Ben sütüm azalırsa bundan alicaktim yetmezse doktorum önermişti. Alabilirsiniz.Bunu kullanan var mı tavsiye eder misiniz
Eki Görüntüle 3369136
Kullanıyorum da aman aman bir fayda görmedim ben ama çok tavsiye ediliyor.Bunu kullanan var mı tavsiye eder misiniz
Eki Görüntüle 3369136
Saç dökülmesine de fayda ediyormuş sanırım biraz da onun için aldımBen sütüm azalırsa bundan alicaktim yetmezse doktorum önermişti. Alabilirsiniz.
Saç dökülmesine iyi geliyor mu fark ettin mi hiçKullanıyorum da aman aman bir fayda görmedim ben ama çok tavsiye ediliyor.
Ben öyle yapıyorum normalde yine aynı bizde bi işe yaramadı .Bebeği gece çok uyananlar için bir yöntem ile geldim.. bebek uyurken başını 3 kere çevirince alıp o uyanmadan emzirmek.. bebek kıpırdayınca uyanıyorsanız deneyebilirsiniz kızlar
Hayır saçım aşırı dökülüyor halaSaç dökülmesine iyi geliyor mu fark ettin mi hiç
Hadi ya fayda etmiyor demek ki benim iyice arttı saçımı açamıyorum her yer saç oluyorHayır saçım aşırı dökülüyor hala
Şifa olsunSaç dökülmesine de fayda ediyormuş sanırım biraz da onun için aldım
Kış aşığı olarak kıştan nefret ettim ha bi an önce yaz gelebilir miValla ben kafamda planı yaptım bile eylülde hamile kalırsam mayıs sonu haziran başı gibi doğururum. Mis gibi yaz bebesi, hastalıktan illallah ettim 2. çocuğu kurtarırım bari
Ya bazen kitabi bilgiler çok yük bindiriyor annelerin üstüne, bebeğin karakteri olduğunu düşünüyorum bazıları gerçekten ne yaparsan yap uykuya düşkün olmayabiliyor. Küçük ablamın oğlu uyumazdi gece sabaha kadar salla salla dur, asla gece 2 olmadan uyumazdi şuan 20 yaşında. Ve tıp okuyor.
Büyük ablamin oğlu da aynıydı, aynı yastalar günlük toplasanız 8 saat uykusu yoktu o da tıp okuyor.
İkisi de dalyan gibi 2 metre delikanlı toplasanız 5 kere ciddi bir hastalık yasamadilar 2004 ten beri
İkizim hiç uyumazmiş, anne sütü bir gün bile almamış o da doktor ve gayet sağlam
Bebek 9 da uyumazsa ah öldük bittik yok 1 saatten az uyursa gündüz felaket uykusu (adı bile anneleri korkutmaya yetiyor ) vs vs.
Bazen çok bilmek çok araştırmak insanı strese sokuyor, uyku konusunda öyle de böyle de buyuyecekler deyip geçmek mi lazım bazen bilemiyorum o yüzden.
İkinci çocuğu düşünen çılgınlar var aramızda
Ben çok memnunum canım ama suyu qz içtiğim gün bu da fayda etmiyorBunu kullanan var mı tavsiye eder misiniz
Eki Görüntüle 3369136