2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Bende öyle ama uyumyı geçtim ağlama krizi olmasın o yatsın ben birkç saat akşm kafa dinliyim istiyorum 10 gündür bitiğim yorgunum çok gündüz 45 dk ytmasına bile alşmıştım yani 😞
Hemen hemen aynıyız çıldırmama ramak kaldı, uykuyu çok seviyorum çok aşığım ve çok özledim uyumayı

Daha evel her uyandığında kıyamet koparcasına ağlıyomuydu
10 gündür akşam 8 de yatırıyorum 1 saat sonra ağlama kriziyle uyanıyo be tamamen tekrar uyutmamız 11 12 oluyo aralarda hep ağlıyo canı yanıyo gibi
Eşimde yatmıyo zaten bırak uyumasın diyo ama öylede durmuyoki çünkü uykusu var sabah en geç 8.30 da uyanıyo kaç gün sürdü sizin mahvolduk ya
canım benim kız 11 -12 gibi uyuyor saat 2 de uyanıyor yada 2 buçuk , sonra sabaha kadar dans , yani sürekli sallamam lazım uyuması için yoksa uyanıyor , ben diş etleri çok az şişmiş dedi dr ona bağlıyorum ama bende Bayadır gerçek anlamda uyumuyorum yani gündüz bile aynı durumdayız yani gece düzgün uyumadı bari sabah uyusun oda yok

Bizim doğum 38+0 da oldğu için geriden geliyo olabilirim ben
Zaten 35 gün görünüyo huzursuzluk dönemi kimisinin daha kısada sürüyo olabilir tabi
Bizde kucağa alıyoruz biraz sakinliyo koyunca yine başlıyo yani uykuya dalamıyo
5 gündüz gündüz 4 uykuda yaptıramıyorum akşam 5 civarı bi yatıyodu yatmamaya başladı yani 2 saati geçirmedim pek ayına göre uyanıklık 1.5 saat ama 1.5 2 saat aralığında uyutmayı deniyorum yani ama dalması ve uyuyması çok zor
Evet o alışkanlığı da uyanacağı saatler o kadar belli ki o saatlerden bir 15 dk öncesine alarm kurum o şekild unutturacağım. Emziğe kanmıyor işine gelmeyince atıveriyor 😂 gündüz de yapıyor uyurken bile kucağa alınmak istiyor. Anneler olarak sürekli çözğm üretme halindeyiz 😂

Bizim bu ağlayarak uyanmalar 100. Gün civarındayken başladı canım.nereden baksan 30-35 gündür falan var ama bizim uzun sürmüş olabilir 😂 bizimki ağlayarak uyandığında kucağıma aldığım zaman tekrar uyuyordu. Gün içindeki uyku pencereleri nasıl en fazla kaç saat uyanık kalıyor?

Bizimde uyanmalar oluyodu ama şuan uyku gerilemesi yaşıyoruz kesinlikle umarım kalıcı oomaz hemen geçer çok yorucu 😞
canım benim kız 11 -12 gibi uyuyor saat 2 de uyanıyor yada 2 buçuk , sonra sabaha kadar dans , yani sürekli sallamam lazım uyuması için yoksa uyanıyor , ben diş etleri çok az şişmiş dedi dr ona bağlıyorum ama bende Bayadır gerçek anlamda uyumuyorum yani gündüz bile aynı durumdayız yani gece düzgün uyumadı bari sabah uyusun oda yok

Canım ben iyiyim sağol ama eşimde hasta oldu gece boyu onunla Alparslan arasında mekik dokudum 🤧 sabaha kadar düşmedi ateli en son acile gittik serum yedi de öyle kendine geldi, tek isteğim oğluma bulaşmaması bizi mahvetti onu düşünemiyorum bile 🥺 sen nasılsın bebiş nasıl?

IMG_20240112_164629.jpg

Hayat sizlerle çok daha tatlı güzel yavrularımız 🍯🎈🎀

Kızlar evinde çamaşır kurutma makinesi kullanan var mı? Son zamanlarda hep instagramda karşıma çıkıyor evdeki tozun büyük kısmını gideriyormuş çamaşır kurutma makineleri. Bizim evinde tozu hiç bitmiyor. Sizcede öyle mi alınmalı mı? Hangi markayı önerirsiniz?

Kızlar benim kızım gece uykusuna 10 buçukta geçiyor ben bunu öne çekmek istiyorum 9 9 buçuk gibi.
9 da beşiğine götürüyorum ama 10 buçuktan önce uyumuyor sadece dün 22:10 da uyudu.
9’da beşiğe geçmeye devam etmeli miyim zamanla öne çeker mi tavsiyeniz var mıdır?
Gündüz 45 dklık 4 uyku yapıyor genelde. Bugün misafir vardı gündüz uykusu kaydı. 9 da uyuması için en sonki gündüz uykusu kaç olmalı acaba. Ya da hiç müdehale etmesem mi? Ay ne zormuş bu işler

Canım ben iyiyim sağol ama eşimde hasta oldu gece boyu onunla Alparslan arasında mekik dokudum 🤧 sabaha kadar düşmedi ateli en son acile gittik serum yedi de öyle kendine geldi, tek isteğim oğluma bulaşmaması bizi mahvetti onu düşünemiyorum bile 🥺 sen nasılsın bebiş nasıl?
Ah canım çok geçmiş olsun inşallah bulaşmaz maske takın geçmez bebeğe , biz ikiz çok şükür ben iyileştim

Kızlar evinde çamaşır kurutma makinesi kullanan var mı? Son zamanlarda hep instagramda karşıma çıkıyor evdeki tozun büyük kısmını gideriyormuş çamaşır kurutma makineleri. Bizim evinde tozu hiç bitmiyor. Sizcede öyle mi alınmalı mı? Hangi markayı önerirsiniz?
Çamaşır kurutma makinesi nasıl tozu önlüyor ki

Kızlar benim kızım gece uykusuna 10 buçukta geçiyor ben bunu öne çekmek istiyorum 9 9 buçuk gibi.
9 da beşiğine götürüyorum ama 10 buçuktan önce uyumuyor sadece dün 22:10 da uyudu.
9’da beşiğe geçmeye devam etmeli miyim zamanla öne çeker mi tavsiyeniz var mıdır?
Gündüz 45 dklık 4 uyku yapıyor genelde. Bugün misafir vardı gündüz uykusu kaydı. 9 da uyuması için en sonki gündüz uykusu kaç olmalı acaba. Ya da hiç müdehale etmesem mi? Ay ne zormuş bu işler
Çok güzel bu saate uyuyor öne çekersen sabah erken uyanmaz mı ?

Ahahahq kelin merhemi olsa 😀😀😅 ben de dün 23 30 da uyudu diye göbek attım işte o da banyo ve masaj sayesinde oldu

X