2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Bende karar veremedim devam etsem mi ne yapsam diye ya, sakıncası olmaz hepsi kullanılıyor dedi de
Yani benim içim çok rahat içerikleri ve formülleri çok iyi hazırlanmış ürünler bence, bana hamile kalmadan önce de çok iyi geldi fiziksel olarak, hamile kalmadan önce bee, fegeda ve sirkeyi 2 ay kullandık eşimle burada salgında tüm çevremiz hasta oldu maşallah bize bir şey olmadı, adviktör,panacea ve adendo yu da son aydır kullanıyordum, kalanları bitireceğim sonra almama ama adendo ve fodega devam edeceğim Allah'ın izni ile zaten gebelik sürecinde bir çok doktor artık takviyeler veriyor belki minera alabilirim mesela önümüzdeki ay, genelde magnezyum takviyesi veriyorlar içerik olarak çok zengin takviyeler bence benim gönlüm rahat

Kızlar selam herkese bir kızım var 6 yaşında rabbim bağışlasın. Nasip olursa kardeşi olsun ve biz de 2. Evladımıza kavuşalım niyetindeyiz. Geçen sene 1 kürtajım ve 1 düşüğüm var genetiğe gidince kanda pıhtılaşmam olduğu görüldü.
Rabbim tekrar nasip etti progestan ve hergün iğne yaparak yola devam ediyoruz. Rabbim hepimize sağlıkla kucaklamayı nasip etsin 🍀🧿

Kızlar selam herkese bir kızım var 6 yaşında rabbim bağışlasın. Nasip olursa kardeşi olsun ve biz de 2. Evladımıza kavuşalım niyetindeyiz. Geçen sene 1 kürtajım ve 1 düşüğüm var genetiğe gidince kanda pıhtılaşmam olduğu görüldü.
Rabbim tekrar nasip etti progestan ve hergün iğne yaparak yola devam ediyoruz. Rabbim hepimize sağlıkla kucaklamayı nasip etsin 🍀🧿
Hoşgeldin canım sağlıkla bebişlerimize kavuşalım inşallah hepimiz 🙏

Hoşgeldin aramıza saglikli hamilelik sürecimiz gecsin hepimizin inşallah 🥰

Önce hesap detaylarına girip çocuğun doğacağı tarihi yazıp kaydet. Sonrada forum seçeneklerine tıkla
Önce hesap detaylarına girip çocuğun doğacağı tarihi yazıp kaydet. Sonrada forum seçeneklerine tıkla orada "başkalarının mesaj altındaki imzalarını görüntüle var" ona tıkla.. açılıyor
Ctesiden sonra hiç vermedin mi? Keşke ptesi filan verseydin 2 günde bir artması önemli. Kan vermek zor geliyor insana ama artış iyi olmazsa hemen doktora gidebiliriz belki
Çok teller ederim canım

Benim de sat 6 Aralık bat 2 ocak 🥰 ben senden daha sabırsız olduğum için geçen hafta perşembe kan vermiştim 😃
Aa öyle mi kaç çıktı sonuç? Bana kalsa ben bu cuma günü kan vermeyi düşünüyordum eşim çok ısrar etti beklememem için. Bu sabah yine kaset test yaptım düne göre bi tık daha koyu çıktı. İnşallah sağlıkla ilerler gebeliklerimiz

Kızlar dün tekrar beta hcg baktırdım pazartesi 340 tı çarşamba 734 artık baktırmayacağım salı kısmetse doktora gideceğim dün zaten kolumu morarttılar kan alırken bir de stres oluyor sonuç gelene kadar bakalım inşallah hayırlısı olsun

X