- 21 Aralık 2022
- 484
- 505
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
takvimi açsana canımTablo falan yapmayı bilen hevesli biri hamile haberini alsa da gelse her yazan acaba kaç haftalık diye eski yazılara bakıyorum
Sadece bebeğin doğum tarihi kısmını buldum aktif etme kısmı nerdehesap detayları kısmından aktif ediyorsun bende var ama aktif değilse göremezsin benimkini
Senin 13. Hafta gözüküyor şu an canımSadece bebeğin doğum tarihi kısmını buldum aktif etme kısmı nerde
Ayyy kaç haftalıktı kaçırmışımBenim henüz bulantı yok sadece bir kere türk kahvesinden tiksindim bir daha içmedim, bir de diş fırçalarken midem kalkıyor, akşamüstü eve gelince kestiriyorum 30-60 dk kadar şimdilik bu kadar bir de göğüslerim dolgunlaştı ve hassaslaştı
5+1 bugünAyyy kaç haftalıktı kaçırmışım
Yanlış yazmışım şimdi düzelttim görüyorum herkesiSenin 13. Hafta gözüküyor şu an canım
Canım takvim seninde olmuş işteAyy nerde ne görüyorsunuz ya :)
Valla beklenen doğum tarihini yazdım hesap ayarlarından ama ne olmuş anlamadım ben görmüyom:)Canım takvim seninde olmuş işte
Allah Allah hesap detaylarını karıştır oralarda bir şeylere izin veriyorsunValla beklenen doğum tarihini yazdım hesap ayarlarından ama ne olmuş anlamadım ben görmüyom:)
Merhaba hoşgeldin bende Eylül doğumluyum bebeğim de öyle olacak kısmetse bakalım tabi ilerleyen zamanlar ne gösterecek canım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin AllahMerhabaaa. Ben de bugün pozitifi gördüm. Allah izin verirse herşey yolunda giderse Eylül doğumlu biri olarak Eylül bebeğim olacak.
Hoşgeldin canım maşallahMerhaba nasipse ben de eylül annesi olacağım. 9 yaşında bir kızım var 6 buçuk yıldır ikinci bebeği istiyorduk ama ne eşimde ne bende hiçbir sorun olmamasına rağmen hamile kalamıyordum. Devlet hastanesindeki doktorum klomen verdi ama yumurta takibi yapmadıklarını söyledi. Ben de bu ay kullandım başka şeylerle beraber. Sat 6 aralık bat 2 ocaktı. İki üç gündür devamlı bi karın ağrısı ve mide bulantısı vardı sonra ishal de oldum. Bu gece artık sabahı bekleyemeyip test yaptım çok silik çıktı ikinci çizgi ama 6 yıldır ilk defa çıktı. Sabah hemen sağlık ocağına gidip kan verdim 81 çıktı sonucum. Hâlâ inanamıyorum çok sevinçliyim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Hayır canım geçen ay ki kimyasal da 5 gün gecikmistim 2 gün e bir ardışık 185 245 221 değerleri olduKimyasalı nasıl anladınız peki battan önce mi test yapmıştınız
Evet canım geçen ay kanamam oldu 22 kasımda başladı işte 12 gün sürdü sonra bir daha adet olmadım 30 aralıkta hamile oldugumu öğrendimİyi de kimyasalda düşmesi lazım kanamanız var mı ben de kimyasal yaşadım bianda kanama be hcg bianda düşüyor kim dedi size
Forum seçeneklerine tıkla altta içerik var onun orda başkasınınkini gör gibi bir şey vardı tik atarsan herkesi görüyorsun kaç haftalık diyeAyy nerde ne görüyorsunuz ya :)
Senin sat kaçtı aynı gün doğuruyoruz galibaValla beklenen doğum tarihini yazdım hesap ayarlarından ama ne olmuş anlamadım ben görmüyom:)