- 11 Ocak 2023
- 445
- 633
Evet canım geçti ikinci adet dönemide, İnşaAllah sağlıkla kucağımıza alalım hepimizCanım bence hiç sıkıntı yapma aynı dönemlerdeyiz seninle ikinci adet döngümüz geçiyor ondan kaynaklı da olabilir benimde kasıklarımda ağrı oldu bugün biraz baktım imza da ikinci adet dönemini geçirmişsiniz yazıyor hiç kafama takmadım kanama alanı da görülmemiş zaten
ben de anlayamadım özel hastanelerde referans. değeri 0-5 çıkıyor. bunda görsel ekledimYani şimdi 991 mi çıktı ben anlamadım
Burda 10 verilmiş referans sizin dokuz yüz küsur hamilesiniz hayırlısı olsunben de anlayamadım özel hastanelerde referans. değeri 0-5 çıkıyor. bunda görsel ekledim
Değerin 991 tebriklerrben de anlayamadım özel hastanelerde referans. değeri 0-5 çıkıyor. bunda görsel ekledim
inanılmaz kanamam var adet kanamasınrengine döndüBurda 10 verilmiş referans sizin dokuz yüz küsur hamilesiniz hayırlısı olsun
Değerin 991 tebriklerrreferans aralığı lab tan laba değişebiliyor
Bir an önce gidin umarım kötü birşey yokturadet kanaması gibi kanamam arttı çok kötüyüm doktora gidiyorum şimdi
Allahım size bağışlasınn sağlıkla inşallahhadet kanaması gibi kanamam arttı çok kötüyüm doktora gidiyorum şimdi
Hayırlısı olsun hakkınızda cok üzgünüm guzel haberler verebilirsiniz umariminanılmaz kanamam var adet kanamasınrengine döndü
Geçmiş olsun doktorunuza ulaşabildinizmiSelam kızlar nasılsınız akşam üstü lutinus fitille beraber kahverengi lekeler geldi acile gittik hemen yakındaki özel hastaneye görünürde kanama alanı yok ama olmayacak diyemem dedi çok moralim bozuk
991 çıkmış sonuçben az önce kan verdim <10 991 çıktı beta ne demek oluyor bu anlamadım
Umarım hayırlı haberlerle gelirsin inşallah çok geçmiş olsunadet kanaması gibi kanamam arttı çok kötüyüm doktora gidiyorum şimdi
Yaaa çok geçmiş olsundış gebelik geçiriyormuşum bugün müdahale edilecek
hayırlı olsun canım cok sevindim bnde bu hafta gideceğim şuan 5+4üm cumaya randevu alayım6+3üm az önce kalp atışını duydum o kadar güzel bir duygu ki Allah'ım herkese nasip etsin
Güzel haberler ile gel inşallahBirazdan ilk muayeneme gireceğim umarım herşey yolundadır
İnşaallah herşey yolundadırhayırlı olsun canım cok sevindim bnde bu hafta gideceğim şuan 5+4üm cumaya randevu alayım