Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İndirimli haliyle ücreti ne kadar acaba?Merhaba, doğum teminatlı veya normal sağlık sigortası düşünürseniz Anadolu sigortanin %50 indirim kampanyası var 24-35yas aralığına. Ben yaptircaktim fakat 1yasla kaçırdım ilgilenen arkadaşlara duyurulur
Sitesine baktım ben ama bir şey göremedim paylaşabilir misinizMerhaba, doğum teminatlı veya normal sağlık sigortası düşünürseniz Anadolu sigortanin %50 indirim kampanyası var 24-35yas aralığına. Ben yaptircaktim fakat 1yasla kaçırdım ilgilenen arkadaşlara duyurulur
Insallah eylul annesi olursun tum kalbimle dua ediyorum sana cok bekledin cok sabir gosterdin Allah en guzel zamanda versin bebisiniKaç kere diyorum bakmayacağım yazmayacağım ama içimdeki duygularımı ah bastırabilsem
Mucizemm nerdesin? Artık kavuşmayalım mı İçimde kocaman özlem ve sevgimle seni bekliyorumNolur gel artık
Hadi Eylül bizim kavuşma ayımız olsun.Rabbim gönlüme ferahlık isteğime ‘ol ‘desin amin.
Kimsenin kucağı boş kalmasın
Tanımadan etmeden bana dua eden çok güzel kalpler tanıdım. Teşekkür ederim minnakım inşallah beraber seninle Eylül annesi topiğinde oluruz En güzel zamanda Rabbim bizleri mükafatlandırsın aminnnInsallah eylul annesi olursun tum kalbimle dua ediyorum sana cok bekledin cok sabir gosterdin Allah en guzel zamanda versin bebisini
Bakalm benimdr 35 e kadar.yolum var sigortaya o zamanMerhaba, doğum teminatlı veya normal sağlık sigortası düşünürseniz Anadolu sigortanin %50 indirim kampanyası var 24-35yas aralığına. Ben yaptircaktim fakat 1yasla kaçırdım ilgilenen arkadaşlara duyurulur
Insallah eylul annesi oluruz hayirlisi artik canimKızlar burda birbirimize dua edelim. Bu sene bize uğurlu gelsin de artık bu topikte Eylül annesi olarak yerimizi alalım. Hormonlarim iyi esimin spermide iyi, hsg yi de 14 aralikta cektirdim. 1 hafta korunmadan sonra calismalara devam. İnşallah burda yerimizi alırız çok çok amiiinnn
Amiiin inşallahInsallah eylul annesi oluruz hayirlisi artik canim
Ahh canımm benim hadii inşAllah ne güzel haberBende şuracıkta yerimi almak isterim emin değilim testimten emin olduğum zaman aranıza katılmak istiyorum 2023 uğurlu gel
İnşAllah mavi hanım rabbim en yakın zamanda sana da nasip etsin AMİN AMİN AMİNNNNAhh canımm benim hadii inşAllah ne güzel haber