- 26 Eylül 2023
- 142
- 51
- Konu Sahibi ananasmango
- #1.121
Şimdi aldım geldim yapıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana sadece estrofem ve folik verdi yarın kontrol var bakalım inşallah düşüktürLucrin depot vurulmustum yumurtlamam durdurulmustu o basari yuzdesini arttiriyormus canım
İnşallah hayırlı haberlerle gelirsin canımBana sadece estrofem ve folik verdi yarın kontrol var bakalım inşallah düşüktür
Bi de gecen ay oyle olunca Lucrin depot diye bi igne var ondan vurulmustum gecici menepoza sokuyor canimÇok teşekkür ederim bilgi için
Bana onu vermedi işte bakalım hayırlısı inşallahBi de gecen ay oyle olunca Lucrin depot diye bi igne var ondan vurulmustum gecici menepoza sokuyor canim
Heyecan yaptim bendeeŞimdi aldım geldim yapıyorum
İnşallah teşekkür ederimİnşallah hayırlı haberlerle gelirsin canım
Bana onu vermedi işte bakalım hayırlısı inşallah
O yok da çikolata kisti var o kadar zor ve yıpratıcı bi süreç ki inşallah hayırlısıyla güzel sonuçlar alırızGerek duysaydi verirdi canım pcos varmi
O yok da çikolata kisti var o kadar zor ve yıpratıcı bi süreç ki inşallah hayırlısıyla güzel sonuçlar alırız
Hadi bebişler şenlendirin yuvalarımızıBen bir 45 dk kadar yattım sonra gittim
Tek çizgiHeyecan yaptim bendee
Canım erken testmi kaset testmi yaptinTek çizgi
Ve kac dk oldu yapali testiCanım erken testmi kaset testmi yaptin
Kaset test yaptım ama üstünde erken gebelik testi yazıyorduCanım erken testmi kaset testmi yaptin
Tam 5 dj olduVe kac dk oldu yapali testi
Kacinci gun embriyosu canım senin bi atsana testi iyice oturuncaKaset test yaptım ama üstünde erken gebelik testi yazıyordu
3.gün canımKacinci gun embriyosu canım senin bi atsana testi iyice oturunca
canım daha senin zamani var bence cikmasina ben 5.gun sandim heyecanla sakin morelini bozma 3.gun daha gec cikiyormus çünkü3.gün canım