- 19 Haziran 2018
- 462
- 361
- 32
-
- Konu Sahibi ananasmango
- #10.301
Benm kasığıma vuruyor genelde akşamları 19.haftada daha aşağıdalarmş herelde ne zaman yukarı çıkarlar acabaKizlar selam hic sesiniz cikmiyor nasil gidiyor hamilelik bebis hareketleri ne durumda ben artik aksamlari bide sabahlari hafiften yoklaniyorum vuruyor benim kizim ama gun icinde tık yok uyuyor heralde
Benim yarin 21 hala asagilarda hissediyrm bazen yukarda geziyor heraldeBenm kasığıma vuruyor genelde akşamları 19.haftada daha aşağıdalarmş herelde ne zaman yukarı çıkarlar acaba
Ayy benmde bazen kasıklarımda geziyorlar gibi hissiyat oluyor gelen korktum hatta. Bu arada demekki bizim bebekler gündüz uyuyacak akşam uyanık olacaklarBenim yarin 21 hala asagilarda hissediyrm bazen yukarda geziyor heralde
Canım ben hiç hareket falan hissetmiyorum yaaKizlar selam hic sesiniz cikmiyor nasil gidiyor hamilelik bebis hareketleri ne durumda ben artik aksamlari bide sabahlari hafiften yoklaniyorum vuruyor benim kizim ama gun icinde tık yok uyuyor heralde
Dün sabah hareketliydi benim sıpa şimdi canınız çekmesin diye adını vermeyim baharatlı et ürünleriyle geçti günüm çocuğu derbeder ettim galibaKizlar selam hic sesiniz cikmiyor nasil gidiyor hamilelik bebis hareketleri ne durumda ben artik aksamlari bide sabahlari hafiften yoklaniyorum vuruyor benim kizim ama gun icinde tık yok uyuyor heralde
Kac haftaliksin canimCanım ben hiç hareket falan hissetmiyorum yaakarnım büyüdü ama artık belli oluyor haftaya randevuyu bekliyorum heyecanla görmek için
Ben oldum canim asiyi kanda aldilar doktora attim sonucu orta derecede kansizlik cikti geri kalan iyi 12.haftadan beri demir hapi iciyorum ama demekki yeterli gelmiyirBu arada 23 şubata detaylı ultrason randevusu aldım. Yarın da tetanos aşısı için randevum var ama hala net değilim
Aynen öyle bi de gece karnımızın önüne vuruyolar yan yattığımızda gündüz yan taraflara denk geliyo ayakları öne vurulunca çok net hissediliyoBen de iki gündür bir şeyler hissediyorum ama emin olamıyorum. İki hafta önce ne güzel itiyordu şimdi böyle baloncuk patlaması gibi bir şeyler hissediyorum. Yavrum bana değmeden içerinin tadını çıkarıyorbir de gündüz hareketli olduğumuz için hissetmeyebiliyoruz akiam daha belirgin oluyor
Beni de yarın ebe çağırdı kan alıncakmış tetenoz aşısı ağır mıydı canım iki hafta sonraymış ben de vurulucamBen oldum canim asiyi kanda aldilar doktora attim sonucu orta derecede kansizlik cikti geri kalan iyi 12.haftadan beri demir hapi iciyorum ama demekki yeterli gelmiyir
Ağrılı geçenler oluyormuş kiminde ateş de yapıyormuşAynen öyle bi de gece karnımızın önüne vuruyolar yan yattığımızda gündüz yan taraflara denk geliyo ayakları öne vurulunca çok net hissediliyoBiraz dikkat etmek gerekiyo gündüz hissetmek için
Beni de yarın ebe çağırdı kan alıncakmış tetenoz aşısı ağır mıydı canım iki hafta sonraymış ben de vurulucam
Ben demir ilacını içtikten sonra mutlaka c vitaminli meyve yiyoru portakal kivi falan. En son demirim 70ti bir de öyle dene canımBen oldum canim asiyi kanda aldilar doktora attim sonucu orta derecede kansizlik cikti geri kalan iyi 12.haftadan beri demir hapi iciyorum ama demekki yeterli gelmiyir
Ben tetanoz aşısı oldum dünBu arada 23 şubata detaylı ultrason randevusu aldım. Yarın da tetanos aşısı için randevum var ama hala net değilim
Yok bana hic bisey yapmadi canim kolum dahi agrimadiAynen öyle bi de gece karnımızın önüne vuruyolar yan yattığımızda gündüz yan taraflara denk geliyo ayakları öne vurulunca çok net hissediliyoBiraz dikkat etmek gerekiyo gündüz hissetmek için
Beni de yarın ebe çağırdı kan alıncakmış tetenoz aşısı ağır mıydı canım iki hafta sonraymış ben de vurulucam
Aslinda demirim iyi ama kanim dusuk cikti canim doktor demir takviyesine devam dediBen demir ilacını içtikten sonra mutlaka c vitaminli meyve yiyoru portakal kivi falan. En son demirim 70ti bir de öyle dene canım
Bana hic bisey yapmadiAğrılı geçenler oluyormuş kiminde ateş de yapıyormuş
17+2 canımKac haftaliksin canim
Detaylı için kaçıncı haftada gitmiş oluyorsun canım ?Bu arada 23 şubata detaylı ultrason randevusu aldım. Yarın da tetanos aşısı için randevum var ama hala net değilim
Cok erken hissetmen icin ben 19 larda net hissedebildim17+2 canım