- Konu Sahibi ananasmango
- #9.661
Ee kaç çıktıKızlar ben dayanamadım yarın kese kontrolü var test yaptırdım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ee kaç çıktıKızlar ben dayanamadım yarın kese kontrolü var test yaptırdım
13667 çıktı 6 gun önce 1774 du.Ee kaç çıktı
13667 çıktı 6 gun önce 1774 du.
Garıp fazla artıs degılmı bırsey yoktur dımı?
Bunye hep kotuye alıstıgı ıcın
Hamileyim 13.haftaya girdik tek gebelik, yaş 30
Sevgili Ekim biz çiçek açmaya hazırız
Merhaba çiçeklerim
Bir o kadar güzel ve bir o kadar da yorucu stresli bir süreçteyiz.Anne olabilmek ve bu süreci en hayırlı kolay şekilde atlatmak için beraberiz.
Hepimizin kalbinde olan o heyecana kavuşmak için sabırla duayla bekledik. Bütün adımları aştık ve son transfer aşamasına geldik.
Rabbim hepimizin gönlüne göre versin.
Transferlerimizi tek seferde pozitif sonuç almamızı nasip etsin.
Sağlıklı gebelik yaşamamızı ve sonucunda beklediğimiz heyecanla tatmak istediğimiz o annelik duygusuna kavuşmak nasip olsun
Benimle birlikte listeye isim yazdırmak isterseniz beni etiketleyebilirsiniz.Bol hamişli topik olsun
ANNE ADAYI TRANSFER TARİHİ EMBRİYO DURUM @Themiscan 28 Eylül 2 Embriyo @Cotton Candy 2 Ekim 1 Embriyo @gguullll 2 Ekim 2 Embriyo @mombaby 3 Ekim 2 Embriyo @mirwa8 4 Ekim 1 Embriyo @Minelsu66 4 Ekim 1 Embriyo @Zuyalist 4 Ekim 1 Embriyo @HepmigencizHepmiguzel 5 Ekim 1 Embriyo @bussra26 5 Ekim 1 Embriyo @Aliece 6 Ekim 2 Embriyo @EFG01 7 Ekim 2 Embriyo @Aylaaaaaa 9 Ekim 2 Embriyo @tupbebekseruvenim 9 Ekim 2 Embriyo @Bidebayilistersenferiha 10 Ekim 1 Embriyo U umutlabeklebabby 10 Ekim 1 Embriyo @e111 10 Ekim 1 Embriyo V vera_61 10 Ekim 2 Embriyo @Gebeolmakisteyenebe 11 Ekim 1 Embriyo melekpastrma 11 Ekim 2 Embriyo @Ufak mucizeler 12 Ekim 1 Embriyo @Gnccakmak 12 Ekim 1 Embriyo @parlak_ 13 Ekim 1 Embriyo @Petunya508 14 Ekim 2 Embriyo @hnd91 (Ardışık Transfer) 14-16 Ekim 2 Embriyo @Arwen27 16 Ekim 2 Embriyo @Gizemm3606 16 Ekim 2 Embriyo @femara 16 Ekim 2 Embriyo @sedanuurr 16 Ekim 1 Embriyo @birlena 17 Ekim 2 Embriyo @umudunukaybetme 18 Ekim 1 Embriyo @lale uzunkaya 18 Ekim 2 Embriyo @rosmari335 19 Ekim 1 Embriyo @daisyygirl 19 Ekim 2 Embriyo @Umudum2121 19 Ekim 1 Embriyo @Egehanezra 19 Ekim 1 Embriyo @Tiniminimavihanim 20 Ekim 2 Embriyo @motyl 20 Ekim 1 Embriyo @SairGece 20 Ekim 1 Embriyo @Ozzy84 20 Ekim 1 Embriyo U unknown1234 20 Ekim 2 Embriyo U unknown1234 20 Ekim 2 Embriyo @duyguozuz 20 Ekim 2 Embriyo @gizzz09 21 Ekim 1 Embriyo Elseko 21 Ekim 2 Embriyo hus3545 21 Ekim 2 Embriyo @eedahadahanasilssiniz 21 Ekim 1 Embriyo @nurrellam 21 Ekim 1 Embriyo @Ebeebe 23 Ekim 1 Embriyo D delinefsim 23 Ekim 1 Embriyo Heavenpera 23 Ekim 2 Embriyo @hasretimegem 23 Ekim 2 Embriyo @bendenizisimsiz 23 Ekim 1 Embriyo @ceromia35 23 Ekim 2 Embriyo @memurhanim 23 Ekim 2 Embriyo @Hpnz 23 Ekim 1 Embriyo BSRSNCLN
24 Ekim 1 Embriyo @ivfsurecinde 24 Ekim 1 Embriyo @lor-kurabiyesi 24 Ekim 2 Embriyo @tesina 24 Ekim 2 Embriyo sev9 25 Ekim 1 Embriyo ananasmango 26 Ekim 1 Embriyo @nasiptevarsa 27 Ekim 2 Embriyo @Laye99 27 Ekim 1 Embriyo @Melek_99 28 Ekim 1Embriyo @aejjari @Cadiiii03443 @kahveseverkedi91 @anonim321 @Mystery306 @1649y 1 Embriyo @Ruyaaam123 24 kasım 2 embriyo @Utkukuss ERTELENDİ
Değerin çok yüksek ikiz olmaz ihtimali yüksek ..bnde kese görmeye gittigim yaptım 7651 çıkmıştı ..tek embrio transfer edilmişti..13667 çıktı 6 gun önce 1774 du.
Evet ya çok zor ilk zamanlar çok zorlanmadım ama şimdi zorla içiyorum..demir hapı kokuyor gibi geliyor ..kusmamak zor tutuyorum yüzümü yukarı kalrip öyle bekliyorumKızlar bu takviyeleri nasıl içiyorsunuz ya Ben normalde de hap yutamayan biriyim majezik’i bile 2’ye bölüp içerdim. Multivitamini içmem yarım saat falan sürüyor bazen çıkarıyorum hatta boğazıma kaçıyor gibi oluyor. Dr magnezyum vermiş küçük olsun dedim sağolsun parmağımın yarısı kadar içebilmem imkansız
Kaçıncı gün 1774 çıktı ona göre yorum yapıcam13667 çıktı 6 gun önce 1774 du.
10.gün 549Kaçıncı gün 1774 çıktı ona göre yorum yapıcam
Amın ınsallah yarın için çok heyecanlıyımDeğerin çok yüksek ikiz olmaz ihtimali yüksek ..bnde kese görmeye gittigim yaptım 7651 çıkmıştı ..tek embrio transfer edilmişti..
Ben de şimdi değerime baktım 10 ve 12.gün yaptırmıştım. 12.gün 1275 çıkmış. Tek bebek var bence bir sıkıntı yoktur bir yerden sonra daha hızlı yükseliyor diyorlar.10.gün 549
13.gün 1774
19.gün 13.667
Canım
Ben de şimdi değerime baktım 10 ve 12.gün yaptırmıştım. 12.gün 1275 çıkmış. Tek bebek var bence bir sıkıntı yoktur bir yerden sonra daha hızlı yükseliyor diyorlar
Canım ağzına bir yudum su al ondan sonra hapı al üstüne tekrar su al öyle yut hap suyun içinde yüzüyorKızlar bu takviyeleri nasıl içiyorsunuz ya Ben normalde de hap yutamayan biriyim majezik’i bile 2’ye bölüp içerdim. Multivitamini içmem yarım saat falan sürüyor bazen çıkarıyorum hatta boğazıma kaçıyor gibi oluyor. Dr magnezyum vermiş küçük olsun dedim sağolsun parmağımın yarısı kadar içebilmem imkansız
Bence ikiz gozun aydin canimkızlarrr nerdesinizzz
İnş sağlıkla canım, bugun 11 de doktor kontrolü heyecanlıyımBence ikiz gozun aydin canim
Teşekkürler canım sonra devamı gelmedi çok şükürCanını sıkma canım olabilir böyle şeyler. Ben kaç haftadır iyiydim. Geçen hafta gülmekten midem bulandı öğüre öğüre bir hal oldum. Bulantı kusma işi kişiden kişiye değişiyor. Hiç kusmayan da var 9 ay kusan da. İnşaallah çabuk geçer senin de
Evet bişeyin kokusu gelince içim kalkıyor canım çok şükür devamı gelmediİnşallah bir şey yoktur kötü düşünme..
Bende gecen gün öyle oldum..hap kullanma rağmen yediğim herşeyi ciksrdim ..korktum bebeğim öldü bnde bulantı ile zehirleniyorum sandım..ama diğer gün burdaki doktora gittim herşey yolunda idi ...zaten Allah korusun bebeğe birşey olunca bütün belirtiler birden kesiliyor dediler ..
Bazen stres ve ya önce ki gün yediğimiz birşey dokunabiliyor ..
Aynen canım inşallah herşey yolundadır yarın doktora gidicem bakalımBiz seninle aynı haftadayız bugün inan bulantı var kafayı kaldıramayıp sürekli uyuma isteği var eşime bile dedim atak yapıyo heralde diye
Tamam az kalmış benim de o zaman
Aklim sende ben bile cok heyecanladimİnş sağlıkla canım, bugun 11 de doktor kontrolü heyecanlıyım