- 11 Mart 2016
- 476
- 530
- 33
-
- Konu Sahibi ananasmango
- #8.781
Devletin yaptğı bir test değil firmalar var önceden amerikaya gönderiyorlardı şimdi türkiyedede bakılıyormuş o fetal yaptırdğn firmaya bağlı fiyatta en son duyduğm 8 bin lira civarıydı ama her firmaya göre değişiyormuş sanırım tam olarak öğrenmek lazım.
Benim daha 8. Hafta ctesi günü bitcek o yüzden daha söylemediler 9. Haftada gitcem belki o zaman yaptır der hastane söyler çok pahalıymış da. Peki sağlık sigortasıyla falan yaptırılıyor mu biliyor musunuzBenim tüp bebek doktorum Memorial Şisli de . Biz Anadolu yakasında oturuyoruz. Fetal DNA Yi Memorial Atasehir de yaptıklarını söyledi. Laboratuvarina güvendiğim için ben orda yaptırmayı düşünüyorum. Bu arada fiyatını da 14.500 TL dediler sizede fikir olur yaptırmak isteyene Memorial Ataşehir Hastanesi de yapiliyor
Bende tam bilmiyorum doktorumla 2 hafta sonra gittiğimde konuşcaz canım 12. Haftadan sonra demişti zaten sanırımBenim daha 8. Hafta ctesi günü bitcek o yüzden daha söylemediler 9. Haftada gitcem belki o zaman yaptır der hastane söyler çok pahalıymış da. Peki sağlık sigortasıyla falan yaptırılıyor mu biliyor musunuz
ananasmango kuzum sen de yazmamışsın 7 deydi di mi randevun nasıl geçti
Canım çok üzgünüm Rabbim tez vakitte sağlıklısıyla yerini doldursunBebek gelişmemiş haftaya kürtaj olcam
Allah'ım yardımcın olsun..en kısa zamanda saflikla nasip etsin..senin adına çok üzüldümBebek gelişmemiş haftaya kürtaj olcam
Canım çok üzüldüm gerçekten Allah tekrar en kısa zamanda sağlıklı bir hamilelik nasip etsinBebek gelişmemiş haftaya kürtaj olcam
Rabbim sabirlar versin birdaha en guzel sekilde nasip etsinBebek gelişmemiş haftaya kürtaj olcam
ananasmango kuzum sen de yazmamışsın 7 deydi di mi randevun nasıl geçti
Canım çok üzgünüm Rabbim tez vakitte sağlıklısıyla yerini doldursunÇok ama çok geçmiş olsun
Allah'ım yardımcın olsun..en kısa zamanda saflikla nasip etsin..senin adına çok üzüldüm
Canım çok üzüldüm gerçekten Allah tekrar en kısa zamanda sağlıklı bir hamilelik nasip etsinsakın umudunu kaybetme kolay değil eminim Rabbim kalbine ferahlık versin
Rabbim sabirlar versin birdaha en guzel sekilde nasip etsin
Canım Rabbim sabır versin, umarım en kısa sürede sağlıkla kavuşursun, duarım seninleBebek gelişmemiş haftaya kürtaj olcam
Canım çok geçmiş olsun çok üzüldümBebek gelişmemiş haftaya kürtaj olcam
Progestan ampül progestan fitil estroferm hap folik asit birde oksapar kullanıyorum canımkıyamamolmıcak korkma güzel ilerliyorsun
progestan ve coraspin dışında kullanıyor musun başka bir şey
ben onları aile hekimine yazdırıyorum zaten
Canım Rabbim sabır versin, umarım en kısa sürede sağlıkla kavuşursun, duarım seninle
Canım çok geçmiş olsun çok üzüldümRabbim en hayırlı tez zamanda ummadığın bir şekilde sevindirsin seni inşaallah
ananasmango ah güzelim çok üzgünüm aynı şeyleri zamanında yaşadım seni çok iyi anlıyorum Allahım doğru zamanda hayırlısı ile sağlıkla bir bebek nasip etsin yeniden kalbini karartma sağlıklı olsaydı yaşardı bu şekilde düşün hoca bana ben çok ağlıyodum hasta bebeğin olsaydı daha çok ağlardın bak sağlıklı değildi demekki demişti zor süreç ama hepsi geçecek canım acını tüm kalbimle yaşıyorum
Maşallah canım..Rabb'im sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..Kızlar merhabaBugün 9+1 olmuşuz ölçüme göre tam 9 hafta. Doktor rutin kan tahlillerini sağlık ocağında yaptırmamı istedi, hastanede de toksoplazma, rubella ve tsh baktırmamı istedi. Bu hafta artık karından baktı kalp atışı 164. Geçen hafta daha gümbür gümbürdü o çok aklıma takıldı ama normal aralıkta dedi. Yine de endişeleniyorum işte daha önce kayıp olunca. Elleri ayakları artık ultrasonda görünüyor ve hareket ediyordu
Doktorunu dinle canını sıkma canım. Adetin yaklaştığı dönemde olabilir böyle şeyler benim yengemin adet dönemi yaklaşınca başı ağrırdı. Bulantıya gelince iki gündür benim de yoktu dün akşamüstü yine geldi. Belki yavaş yavaş bitecektirGünaydın kizlar..iki gündür adet sancısı geliyor çok hafif kahve lekem de var .adet tarihim yakın ona mı bağlı acaba .ve dünden beri miden bulantım kesilmiş ..doktorum 3 gün boyunca kanama olmadığı sürece sıkıntı yok dedi ..
Maşaallah canım hayırla sağlıkla büyümeye devam etsin inşaallahKızlar merhabaBugün 9+1 olmuşuz ölçüme göre tam 9 hafta. Doktor rutin kan tahlillerini sağlık ocağında yaptırmamı istedi, hastanede de toksoplazma, rubella ve tsh baktırmamı istedi. Bu hafta artık karından baktı kalp atışı 164. Geçen hafta daha gümbür gümbürdü o çok aklıma takıldı ama normal aralıkta dedi. Yine de endişeleniyorum işte daha önce kayıp olunca. Elleri ayakları artık ultrasonda görünüyor ve hareket ediyordu
İnşallah ..bbazen kalkıp başka doktora mı gitsem diyorum .sonra surekli en ufak birşey de gitme için kendimi alistiririm gitmedigim zaman rahat edemmem diyorum .Allah'ım yavrularimzi korusunDoktorunu dinle canını sıkma canım. Adetin yaklaştığı dönemde olabilir böyle şeyler benim yengemin adet dönemi yaklaşınca başı ağrırdı. Bulantıya gelince iki gündür benim de yoktu dün akşamüstü yine geldi. Belki yavaş yavaş bitecektir