- 11 Mart 2016
- 476
- 530
- 32
- Konu Sahibi ananasmango
- #8.761
Haberlerini bekliyoruz bizi de bilgilendiiirayyy çok teşekkür ederim gerçekten
yarın büyük gün umarım her şey yolundadır
Benim de perşembe itibari ile 7+5 9+0 oluyor sanırım o zaman bir dahaki randevumBen de 6+6 da duymuştum zaten genel olarak aynı gidiyoruz diye hatırlıyorum ucumuzu . Ben şuan 7+5 im sizin kaç? Doktorlar 8. Haftaya kadar duymak için süre veriyor diye biliyorum ben
Ya ben kalkıyorum yatmıyorum sürekli bi tek kanama olduğu günler çok yatıyorum. Diğer günler kendimi yormadan uzanmadan eğilmeden geçiriyorum günleri ama geziyorum. Hatta yarın tatile gitcezMaşallah canım .amin canım ..kanama az da olsa gerçekten gözümüz korkuyor Allah'ım korusun ..
Bnde kanama.oldugu zmaan dinlenuyorum ki hoş normalde de çok fazla kalktigim söylenemez ..
Amin canım cümlemize inşaallah. Yaa bir kere bu testler %100 sonuç vermiyor hata payı var. Allah korusun diyelim bir şey çıktı müdahale, tedavi edemiyorsun. Ben bir doktordan dinledim eğer bebeği aldırmak gibi bir düşünceniz yoksa test yaptırmaya gerek yok diyordu. Çok denk geldim ben sorun var dediler bebekte bir şey çıkmadı boşu boşuna annenin hamileliğini zehir ettiler. O yüzden düşünmüyorum ben. Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
Test işi önemli aslında. İkili testlerde bir sıkıntı çıkarsa fetal dna testi tavsiye ediyor doktorlar diye biliyorum. Ve fetal dna %100 sonuç veriyor. Ama en sonunda ne olursa olsun ben aldırmayacağım diyorsan yapacak zaten testi yaptırma. Ama önceden bilmek de bu duruma hazırlar seni şok olmazsın. Ben o yüzden yaptırırım diye düşünüyorum.Teşhis değil tarama testi olduğunu biliyorum zaten o yüzden anlamsız geliyor. Çok kişiye olabilir diyor stresten bebek kaybetme noktasına geliyorlar ama çocuklar gayet sağlıklı doğuyor. Aldırma niyeti olmayan biri için çok lazım değil gibi
Devlette yapmıyorlar mı? Ben de bilmiyorum ne kadar nasıl yapılıyorTüp bebek annelerinin çoğu böyle düşünüyor canım çok zorlu yollardan geçtik bi de burun kemiği ense ölçümü bunlar zaten tamam ben o kan tahlili ne anne yaşının bile risk olarak dahil edilip strese girilmesine karşıyım fetal DNA ya karşı değilim mesela o net olarak bi veri. Ama maddi olarak çok zorlar hele ocaktan sonra ne olur fiyatlar düşünemiyorum beni aşıyo