2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Merhabalarrrr , nur seyda benim de 10 ekim transfer günüm. 5. gün Tek embriyo transferi yapılacak.
7 tane 5. gün donmuş embriyom varr. Listeye ekleyebilirsinn

Merhabalarrrr , nur seyda benim de 10 ekim transfer günüm. 5. gün Tek embriyo transferi yapılacak.
7 tane 5. gün donmuş embriyom varr. Listeye ekleyebilirsinn
nur seyda beni de eklermisinnn ? 10 EKİM 5. GÜN EMBRİYOSU 1 EMBRİYO

Canım ben doğal siklusta 5 Ekim de tek embriyo transferi oldum. Reglimin ilk günü ultrason muayenesi için gittim , e2 icin kan verdim. Sadece folik asit kullandım. 9. gün yeniden gittim ultrason muayenesi lh ve e2 için. Aynı gün kan sonucumdan sonra catlatma iğnesi vuruldum. Transferden hemen önce 4 gün boyunca gunde 2 tane monodoks , günde 1 tane peridnol ve vajinal tablet kullandim. 4 gun sonunda monodoks ve peridnolu biraktim , fitile ve folik asite devam ediyorum.
20 Eylul reglim başladı , 29 Eylül catlatma ignesi vuruldum , 5 Ekim transfer oldum. Estrofem beni mahvetti 2 yılda o sebeple dogal siklus bana çok iyi geldi. Bakalım inşallah hayırla sonuçlanır sureclerimiz.

Kizlar igneden geldim hemsire atesiniz var vucut isiniz yuksek dedi yukleme yaptiranlar sizde de var mi boyle bir durum insallah hasta falan olmuyorumdur off

Selamlar teşekkür ederim ayrıntılı açıkladığınız için. Her doktor farklı yöntem kullanıyor sanırım. Ben ilk günü muayene gittim vitamine başladık. Dün 9.günü gittim çatlayacak yumurta 11 mm olmuş. Salı günü yani 13.günü bir daha gideceğim yumurta yeterince büyümüşse lh’a bakmaya başlayacakmış. Ama çatlatma iğnesi kullanmayacak kendi çatlamasını bekleyecekmiş. Eğer bu ay çatlama olmazsa iptal olacak. Sadece fitille progesteron desteği yaparız dedi sonunda

Belki doktorunuz havuz sistmei yapar. Yani yumurta bitiktirir en kalitelisini koyar.
5 tane dollenmis bugun 2.gun bolunme devam ediyormus 3 tanesi cok cok iyi kalite dedi 1 tanesi orta digeri arkadan geliyor ama belli olmaz oda gelidebilr dedi simdilik durum bu pazartesi yada salo transfer olacakmis duruma gore doktorum bana taze transfer yapicam dedi

ay hadi inşallaaahhh taze transfer yapacaklar demek kiiii inşallah her sey cok iyi gider
Salı günü benim de transferim varrr hakkımızda en iyisi en hayırlısı ne ise o olsunn

Nurseyda hanim beni de ekler misiniz transfer tarihi 4 ekim tek embriyo

Canim benim 16si olsun doktor garanti olsun dedi ama ben perşembe gunu idrar testi yapmak istiyorum cikarmi sence 5.Gun AA kaliteydi
Aynisi bacaklarim agriyor ama ayaklarim buz gibi bas agrim da var ayni seyleri yasiyoruz insallah sonucu guzel olur test gunun ne zaman canim benim 14 unde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…