2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Bir sıkıntı olmaz inşaallah canım. Benim doktorum muayenede önce yumurtalıklara baktı güzel dedi bir sıkıntı yok dedi sonra keseye baktı
İnsallah canim acaba bu kasik batmalari kistlerdenmi hamileliktenmi sendede vardi agri galiba bana tarif edermisin benim ani harekette oksurunce hapsurunca bazen durup dururken kramp gibi

Sagol canim insallah baya var ama hem sagda hem solda irili ufakli hayir benim anlamadigim 4 gun once kendi doktorum neden bisey demedi 4 gundemi olustu bu doktor olabilr dedi ama anlamadim bakalim cuma gunu kendi doktorumda randevum var baya kasik batmalari agri oluyor
Doktorunuz dikkat etmemiş de.olabilir ..inşallah bir sıkıntı teskit etmez ..gönlünü ferah tut canım

7. Gün yaptım sonuç pozitif di..8. Gün göğüslerim sisdi ağrı da oldu öyle bariz değil ama karşıdan az da olsa fark edildi bnde ağrı yi hissettim..ama.dun hafif indi bugün de sönmüş

Canım benimde öyle olmuştu 8. Günden itibaren hiç bişey hissetmiyordum sonra 9. Günü lekelenmem oldu

Ben de 7.gün göğüslerimi şişkinliği hissettim çokça
8.gün yani dün patlayacaktı sütyenden taşıyor noluyoz dedim karnımda semsert ve şişkindi
Dün bide ağlama krizine girdim
Bu 8.günde bişe var

Bu arada belirti arayan arkadaslar bende trasferin basindan beri sadece kasik agrisi var 10 ekim transfer bebegi gordugum halde ne gogusde sislik ne hassasiyet belki bi tik cok az regli oncesi gibi hassasiyet okadar hamile oldugumun farkinda bile degilim

İnsallah canim acaba bu kasik batmalari kistlerdenmi hamileliktenmi sendede vardi agri galiba bana tarif edermisin benim ani harekette oksurunce hapsurunca bazen durup dururken kramp gibi
Tam tarif ettiğin gibi canım. Bu ara öksürüğüm var mesela ama her öksürmede batma olmuyor. Kendi kendine ne zaman isterse batıyor. Burada birine daha söylemiştim. Bu kasık batmaları rahim büyümeye başladığı için oluyormuş. Rahim büyüdükçe rahimi tutan kaslar geriliyormuş yani muhtemelen bir süre daha devam edecek bunlar. O yüzden kötüye yormamak lazım

Benim tranaferim 10 ekimdi dun bebegi gordum pazartesi gormemistim yada kendi doktorum gostermemisti bilmiyorum ama dun baya pit pit atiyordu kalbi sesi yoktu ama goruntusu vardi kalbim adete gore 6+2 transfere gore 5+3 doktorda dun 5.haftanin sonlari dedi
Maşallah canım..transfere göre nasıl hesaplaniyor

Benim tranaferim 10 ekimdi dun bebegi gordum pazartesi gormemistim yada kendi doktorum gostermemisti bilmiyorum ama dun baya pit pit atiyordu kalbi sesi yoktu ama goruntusu vardi kalbim adete gore 6+2 transfere gore 5+3 doktorda dun 5.haftanin sonlari dedi
Benim doktorum adete göre hesaplıyoruz transfere göre değil dedi. Kontrole gittiğimde beş buçuk hafta dedi şimdi 6+1deyim. Benim transferim de 10 ekim. Son adet tarihim de 22 eylül. Senin son adet ne zamandı canım

Kızlar sizde de iştahsızlık var mı? Ben normalde tatlıyı çok severim ama canım hiç istemiyor bu aralar. Şu an mesela açım ama hiç yemek yeme isteğim yok.

Kizlar gunaydin ben gecen pazartesi doktora gitmistim keseyi gormustu doktor ama hic bir yorumda bulunmamisti bende uyuz oldum icime kurt dustu dun yani 4 gun sonra baska bi doktora gittim daha iyi bilgi olmak icin transferim 10 ekimdi usten bakti keseyi oda gordu ama icini sordum alttan bakalim istersen dedi tamam dedi bakti ve orda minnosumi gordum hatta kalp atisini bi haftalarda dinletmiyorum ama görebilirsin dedi ve gosterdi bisey orda pit pit atiyordu gordum cok sukur😊 fakat 4 gun once kist diye biseyden bahsetmedi kendi doktorum sag sol yumurtaliklarimda irili ufakli kistler olusmus tup bebek tedavilerinde gorulebiliyor dedi takip edilmesi gerekiyor bebege bi zarari varmi dedim yok dedi ama kafama takildi sizin bi bilginiz varmi bu konuda tam biseye sevinirken baska seyler golge dusuruyor
Benimde ilk denememde oldu canım evet ilaçlardan oluyor korkma Allahın izniyle bir sorun olmaz o kistler sorun olmuyor

Benimki kimyasal oldu maalesef artmadı bugünkü değerim 😢 nasıl olacak bundan sonraki süreç bilmiyorum ama çok üzgünüm
Üzüldüm canım Allahım doğru zamanda hayırlısıyla yeniden nasip etsin inşallah ben kimyasal yaşamıştım birkere normal gebelikti ama tedaviyle değil kendiliğinden düşmesini bekliyolar zaten bir sonraki adete kadar değer sıfırlanıyor ondan sonra doktorun nasıl bir yol izler bilmiyorum rahim dinlendirebilir belki

X