- Konu Sahibi ananasmango
Evet
Evet endometrium kalınlaşmasında etkiliTransfer sürecinden önce mi nar yememizi tavsiye edersiniz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet endometrium kalınlaşmasında etkiliTransfer sürecinden önce mi nar yememizi tavsiye edersiniz?
Benimde 5 gün var tam olarak pesss5 gün var canım :)
Ayy inşallah bu sefer kararlıyım meyve tüketicem bol bol vücut bi temizlensinİnşallah hepimiz hayirli haberler alalim inşallah ard arda kızlar mumkun oldugu kadar seker karbonhidrat ve paketlenmis herseyi hayatinizdan cikartin ilaclar zaten ekstra ödem yapiyor yaklaşık bir aydir bende biraktim sizde biran once bırakin
Canım nar suyunu ben de duydum rahim kalınlaştırıp kan akışı hızlandırıyo ama kan sulandırıcı ilaçların etkisini düşürebilirmiş dediler benim de yatkınlığım çıktı tüketsem mi bilemedim kiKızlar izmirde bir aile sağlığı merkezinde ebeyim mucizelere çok şahit oldum rabbim ol derse her şey oluyor bu süreçte neler yapiyosunuz benim 5 ekim regli 1. Gun nasipse sonra başlıycak heyacan ben beslenmeme dikkat ediyorum özellikle nar tüketmenizi tavsiye ederim
Tamam çok teşekkürler inşallah burada ki herkes evladıyla kavuşurEvet
Evet endometrium kalınlaşmasında etkili
Çok meyve yemeyin kızlar günde 1 porsiyon yeterli çünkü meyvelerde şekerli. Doktorlar çok önermiyorBenimde 5 gün var tam olarak pesss
Ayy inşallah bu sefer kararlıyım meyve tüketicem bol bol vücut bi temizlensin
Canım nar suyunu ben de duydum rahim kalınlaştırıp kan akışı hızlandırıyo ama kan sulandırıcı ilaçların etkisini düşürebilirmiş dediler benim de yatkınlığım çıktı tüketsem mi bilemedim ki
Ben şuan hiiç meyve yemiyorum Meyve alışkanlığım yok hiç pek sevmediğim için ama böyle olmaz vitamin lazımÇok meyve yemeyin kızlar günde 1 porsiyon yeterli çünkü meyvelerde şekerli. Doktorlar çok önermiyor
Inşallah dua edelim birbirimizeTamam çok teşekkürler inşallah burada ki herkes evladıyla kavuşur
Hadi inşallah kaçıncı gün 3.gün mü 5.gün mü olacak canım?Benimde regli dün başlar gibi oldu. Bugun gideceğim Dr a. 10 15 güne transfer olur diye düşünüyorum bakalım.
Edelim canım ben dün kandil diye hepinize de dua ettim hep aklımdasınızInşallah dua edelim birbirimize
Bende hiç sevmem benziyoruz mandalina yiyorum bu aralarBen şuan hiiç meyve yemiyorum Meyve alışkanlığım yok hiç pek sevmediğim için ama böyle olmaz vitamin lazım
2 tane 3.gun embriyom var dr ikisininde koyacak. bakalım hayırlısı.Hadi inşallah kaçıncı gün 3.gün mü 5.gün mü olacak canım?
Ayy ekşi ekşi bol c vitamini görürsem ben de alayım bariBende hiç sevmem benziyoruz mandalina yiyorum bu aralar
İnşallah sağlıkla tutunsunlar canım2 tane 3.gun embriyom var dr ikisininde koyacak. bakalım hayırlısı.
Ben gözüm kapalı yiyorum napiyimAvakado yemek lazım. O da pek yenecek bir şey değil ama mecburiyetten yiyoruz. (Kaç tane yiyeceğim diye aldım çürütüp attım bilmiyorum )
Bende bal katıyorum bazen muz falan anca. Direk yut gitsinBen gözüm kapalı yiyorum napiyim
Benim de 4 yıl oldu 27 yaşındayım aşılama denemedim direk tüp bebeğe başladık aralık ayında. Ocakta transfer oldum kaybettim 7.haftada canım. Şimdi tekrar transfer hazırlığı yapıcam inşallah bu sefer sağlıkla ilerler. Çocuk gelişim uzmanıyım ama çocuğum yok malesef ve sebepsiz sebebi açıklanamayan infertiliteyizKızlar kac yaşındasınız kacinci denemeniz inşallah bu denemelerimiz hepimiz icin mutlu son olur ben 33 yaşındayım nisan ayında başladım tedaviye transferi kendim biraz erteledim çünkü oncesi 1 aşılamam var ve çok fazla yumurta takibim yapıldı 6 ay kadar klomen kullandım biraz vücudum dinlensin istedim prolaktin hormonum hep yüksek ilaçsız asla düşmüyor rahimim sola deviye ve çok fazla regli sancısı çekerim kendimi bildim bileli ilk defa transfer olucam ama çok heyacanlı bi süreç
Dondurulmuş transferde hiç tahlil istemedi benden sadece adette gittim 5 günde bir de kontrole çağırıyor o kadar. Toplama öncesinde hormonlara bakmıştı. Dondurulmuş transferde vücudu zaten hamile gibi hissettirmek için dışardan ilaçla hormon takviyesi alıyoruz.Merhaba, dondurulmuş embriyo transferi öncesi haxırlıklar nedir acaba? Doktorunuz her hangi bir test istedi mi sizden? Kan testi, hormon testleri vs..?