2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Adetimin dördüncü günü. Estrofem folik asit d vitamini ile başladım. Pazartesi günü kontrolüm var. Her şey yolundaysa eğer iğne ve fitile geçiş yapacağım. Geçen seferki transferden ilaçlarım duruyor. Onları kullanacağım. Sende durumlar nasıl transfer ne zaman
ben ekimdeki reglimi bekliyorum sürece başlıycaz 2 regli rahim dinlenme olucak dedi doktorum ekimde transfer olcaksın dedi 12 tane dondurulmuş 6.gün embriyom var şuan

Kızlar kac yaşındasınız kacinci denemeniz inşallah bu denemelerimiz hepimiz icin mutlu son olur ben 33 yaşındayım nisan ayında başladım tedaviye transferi kendim biraz erteledim çünkü oncesi 1 aşılamam var ve çok fazla yumurta takibim yapıldı 6 ay kadar klomen kullandım biraz vücudum dinlensin istedim prolaktin hormonum hep yüksek ilaçsız asla düşmüyor rahimim sola deviye ve çok fazla regli sancısı çekerim kendimi bildim bileli ilk defa transfer olucam ama çok heyacanlı bi süreç
26 yaşındayım 2 aşılamam var biri tutunup düştü bende tüp bebeğe geçtim

nasıl geçti canım opun
Çok teşekkürler, 2 yumurta toplandı çok şükür ilk defa 2 yumurtam oluyor çok sevindim. İnsallah kaliteleri de iyidir ve döllenirler çok sağlıklı embriyo olurlar şimdi bunun için dua ediyorum.🙏🏻🙏🏻 İşte her şey sırayla :) sizin süreç nasıl ilerliyor.

Kızlar kac yaşındasınız kacinci denemeniz inşallah bu denemelerimiz hepimiz icin mutlu son olur ben 33 yaşındayım nisan ayında başladım tedaviye transferi kendim biraz erteledim çünkü oncesi 1 aşılamam var ve çok fazla yumurta takibim yapıldı 6 ay kadar klomen kullandım biraz vücudum dinlensin istedim prolaktin hormonum hep yüksek ilaçsız asla düşmüyor rahimim sola deviye ve çok fazla regli sancısı çekerim kendimi bildim bileli ilk defa transfer olucam ama çok heyacanlı bi süreç
Merhaba canım ben de 33 yaşındayım temmuz ayında başladım. Pazartesi günü kontrolüm var Muhtemelen transfer hazırlığına başlayacağız.

Polikistik Over görüntüsü var bende
bir aşılama iki çatlatma denemiştim olmadı.
Rahim dinlendirme tedavisindeyim baskılama yöntemi diye geçiyormuş iki tane Lucrin depot yaptım. Şu an 1.5 aydır adet görmüyorum bakalım neler olacak 🥰

Bu arada bende ebeyim. Bu işin içinde olup bekleyişte olmak bir tık daha zor galiba. Sen nerede çalışıyorsun? Konu sahibi nur şeyda da hemşireymiş😌

sürecin nasıl gidiyo canım şuanda bi değişiklik var mı günü belli oldu mu
Adetimin dördüncü günü. Estrofem folik asit d vitamini ile başladım. Pazartesi günü kontrolüm var. Her şey yolundaysa eğer iğne ve fitile geçiş yapacağım. Geçen seferki transferden ilaçlarım duruyor. Onları kullanacağım. Sende durumlar nasıl transfer ne
ben ekimdeki reglimi bekliyorum sürece başlıycaz 2 regli rahim dinlenme olucak dedi doktorum ekimde transfer olcaksın dedi 12 tane dondurulmuş 6.gün embriyom var şuan
Maşallah inşallah ilk denemede tutar da bebişlerimize kavuşuruz

Merhaba canım ben de 33 yaşındayım temmuz ayında başladım. Pazartesi günü kontrolüm var Muhtemelen transfer hazırlığına başlayacağız.

Polikistik Over görüntüsü var bende
bir aşılama iki çatlatma denemiştim olmadı.
Rahim dinlendirme tedavisindeyim baskılama yöntemi diye geçiyormuş iki tane Lucrin depot yaptım. Şu an 1.5 aydır adet görmüyorum bakalım neler olacak 🥰

Bu arada bende ebeyim. Bu işin içinde olup bekleyişte olmak bir tık daha zor galiba. Sen nerede çalışıyorsun? Konu sahibi nur şeyda da hemşireymiş😌
Yaaa ne güzel ortak noktamız çok seninde nasip olursa ilk gebeliğin mi olucak izmirde bir asm de çalışıyorum evet bilmek bazı şeyleri daha çok yıpratıyor ama olsun iyi düşünelim iyi olsun peki neden lucrin kullandin

Merhaba, dondurulmuş embriyo transferi öncesi haxırlıklar nedir acaba? Doktorunuz her hangi bir test istedi mi sizden? Kan testi, hormon testleri vs..?
Bende bugün transfer için adet olup gittim ama ufak bi kist gördü ve kan istedi. Sonuçlar yüksek geldi ve transferim öbür aya ertelendi

Yaaa ne güzel ortak noktamız çok seninde nasip olursa ilk gebeliğin mi olucak izmirde bir asm de çalışıyorum evet bilmek bazı şeyleri daha çok yıpratıyor ama olsun iyi düşünelim iyi olsun peki neden lucrin kullandin
Âmin âmin canım inşallah burada bir sürü kişi pozitif sonuç alıp mutluluklarımızı paylaşırız🥰
Bende minik çikolata kistleri gördü doktorum onun için verdi
Birde pko olduğu için rahim dinlendirme öneriliyor

Bende çok memnun oldum ebecim🥰
Bende Kahramanmaraş ve Ankara’da aile hekimliğindeydim.Bingöl’e tayin olduk.Burda kadın doğum hastanesindeyim 🌸
Yaaa peki nerde tedavi görüyorsun ahhh birde o doğumlara şahit olmak hem çok güzel hem çok yıpratıcı daha once hiç gebelik yaşadın mi bilmiyorum ama o duyguyu çok merak ediyorum çks dinlerken allahım nasip et diye hep dua ediyorum herkese

Yaaa peki nerde tedavi görüyorsun ahhh birde o doğumlara şahit olmak hem çok güzel hem çok yıpratıcı daha once hiç gebelik yaşadın mi bilmiyorum ama o duyguyu çok merak ediyorum çks dinlerken allahım nasip et diye hep dua ediyorum herkese
Kayseri acıbadem hastanesi Mustafa Taş aslen Kayseriliyim🌸 ailem orda canım sen nerde tedavi görüyorsun?
Ya seni o kadar çook iyi anlıyorum ki🥹 bende hep gebelerden dualar alıyorum konuşuyorum nasıl gebe kaldınız diye dogal kendiliğinden olanlar ne kadar şanslısınız diyorum
İnşallah pozitiflerimizi alıp anneler topiklerine geçeceğiz 💜

Kayseri acıbadem hastanesi Mustafa Taş aslen Kayseriliyim🌸 ailem orda canım sen nerde tedavi görüyorsun?
Ya seni o kadar çook iyi anlıyorum ki🥹 bende hep gebelerden dualar alıyorum konuşuyorum nasıl gebe kaldınız diye dogal kendiliğinden olanlar ne kadar şanslısınız diyorum
Bende bursa da tedavi g
bende bursa bahcecide tedavi görüyorum en yakın arkadaşım orda çalışıyor çok yardımcı oldu sağolsun bahcecide tedavi gormek istedim bakalım nasip benim icin de dua iste gebelerinden 😊dogum esnasında yapılan dualar kabul olur muş senin kac embriyon var bide uzakta tedavi calisirken zormus inşallah rabbim çabalarımızın karşılığını verir

Bende bursa da tedavi g bende bursa bahcecide tedavi görüyorum en yakın arkadaşım orda çalışıyor çok yardımcı oldu sağolsun bahcecide tedavi gormek istedim bakalım nasip benim icin de dua iste gebelerinden 😊dogum esnasında yapılan dualar kabul olur muş senin kac embriyon var bide uzakta tedavi calisirken zormus inşallah rabbim çabalarımızın karşılığını verir
İsterim canım tabikide🥹🤲🏻 benim 4tane embriyom var 2 tanesi 3.gün 2 tanei 5.gün de
Senin embriyolar ne durumda🌺

Ben her seferinde sevk alıp öyle gidiyorum canım
Aile hekimliğinde de geçerli olur galiba
Kadın doğum hastanesinden alabliirsin

Kızlar birde hangi duaları okuyorsunuz bu dönemde icim çok karışık çok stresliyim birde çok heyacanlı bunları yenmem lazım biraz

X