- 15 Ekim 2023
- 322
- 383
- 32
- Konu Sahibi ananasmango
- #2.621
Ben kayseriyede tedavi görüyorum siz neredesinizBen gonalf 3975 almıştım zamlandimi yoksa ilden ile degisiklik mi gisteriyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben kayseriyede tedavi görüyorum siz neredesinizBen gonalf 3975 almıştım zamlandimi yoksa ilden ile degisiklik mi gisteriyo
Günaydın canım Rabbimin izniyle bu defa sağlıkla sıhhatle evlatlarımız tutunacak ve sağlıkla sıhhatle doğurup büyüteceğiz inşallahGünaydın güzel anne adaylarımmmm
Bugün bir sürü peş peşe pozitif haberlerimiz gelecek.Olumlu düşünelim olur mu Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın.Bizleri hüsrana uğratmasın aminnn
Ben DiyarbakırBen kayseriyede tedavi görüyorum siz neredesiniz
biraz fazla geldi banada o yüzden sordum, ben tarlusal kullanıyorum yumurtalarımın çatlamasını engellemek için şuan i,kinci kutudan gidiyorum. bende o kadar fazla kutu mu kullanıcam acabaYok bu ilaç yumurtanın kendi kendine çatlamasını engellemek için verildi. Oxotide yerine bunları kullandım ben
canımmm sanli yerleşme kanaması gibi geldi bana da söyldiğinKızlar benden az önce leke geldi. Açık kahverengi gibi. Hemşireyi aradım ilaçlarımı alıp almadığımı sordu. Takip et biraz dedi eğer yine olursa bir tane daha prolutex vurursun dedi
Çiçeğim var gözüküyor vallahiMerhaba kızlar geçende atmıştım testimi bugün gene denedim 9.gün anında 1 dk içinde çıktı çizgi test günüm cumartesi ama hep korkuyorum inş olmuştur diyorım valla sevinemiyorum bile çok değişik hep korku
evet evet o bende de var aşırı bi şişlik önce tek taraflıydı şimdi iki tarafta da var sanki elime geliyor hattaKizlar bisey sorcam fitili atarken 2 gundur bi degisiklik dikkatimi cekti sanki sismismi desem daralmismi desem basina gelen varmi
evet ilk zamanlar yoktu son 4 gündür var takip ediyorum yavas yavas şişmeye başladı dün fitil attığımda iki tarafta şiştiŞişip daraldığını bilmem ama bişey diyeyim mi bende zor atıyorum dün farkettim hatta üzüldüm tam gitmemiş olabilir mi diye
tebrik edelim canım benimTest günüm normalde yarın ama bu akşam yaptım. 388 çıktı
canım kan verdin miii?Kızlar ben çok heyecanlıyım ya sabah kan vericem ya uyuyamıyorum
Gelecek Bahtımızın Karbeyazları çiçeğimmGünaydın canım Rabbimin izniyle bu defa sağlıkla sıhhatle evlatlarımız tutunacak ve sağlıkla sıhhatle doğurup büyüteceğiz inşallah
Diyarbakır’da kime gidiyorsun umudum Bende Bingöl’de görev yapıyorum.Uğur Değer’e gitmek istiyorduk yakın diyeBen Diyarbakır
Bursadayim bendeBen kayseriyede tedavi görüyorum siz neredesiniz
Ben adetten bir hafta önce başladım iğnelere her kutuda bir iğne var o yüzden çok gelmiştirbiraz fazla geldi banada o yüzden sordum, ben tarlusal kullanıyorum yumurtalarımın çatlamasını engellemek için şuan i,kinci kutudan gidiyorum. bende o kadar fazla kutu mu kullanıcam acaba
Kacinci gun 388 cikmis oldu bende verdim bugun 9.gun bekliyorum heyecanlaTest günüm normalde yarın ama bu akşam yaptım. 388 çıktı
Yaptır bakalım kanı ne olacakKızlar bugün 9. günüm ilk idrar ile gurursuz şekilde elimde kalan son erken gebelik testini yine yaptım yine aldım boyumun ölçüsünü Zaten olsa çıkardı kesinlikte tutmadığına artık ikna olabildim yüzsüz gibi test yapıp durdum yok işte hala bi arsız umut ki gidiyordu Yarın kan testi günüm hiç gitmek bile istemiyorum ama Dr. idrar testi yaptırdığımı söylesem kızar kan isteyecek bugün konuşucam kabul ederse bu akşam yaptırayım mı sorucam
Ayy o bende de var ama ben biraz yüksek tutuyorumBende öyle totem yapıp duruyorum .Değerimi 350 göreceğim diye
Allah razı olsun inşaallah burda güzel haberleri sizden de alırızİnşallah güzel haberlerini alırız. Benimde 12 ekim transfer oldum çok yakın
Bı tek ben öyleyim sanıyordum ben de 300 lerde olacak diye totem yaptımAyy o bende de var ama ben biraz yüksek tutuyorum
Olsun kuzum iyi ediyorsunnn meditasyon var onuda atayım yapınAyy o bende de var ama ben biraz yüksek tutuyorum
Ahahhaha hepimiz aynıymışız demekBı tek ben öyleyim sanıyordum ben de 300 lerde olacak diye totem yaptım
Çok heyecanlı. İnşallah pozitif çıkar
Doktordaşım çıktı, ben de Erol bey deyim:) ay hadi inşaallah elleri ikimize de şans getirsin hayrilisi ileMerhaba canım bende 10 Ekim'de 3.gun embriyosu çift transfer oldum tavmergende Erol beyin kendisi yaptı işlemi Allah'ım bebislerimize kavuştursun inşallah