- Konu Sahibi ananasmango
- #2.661
Devlette mi verdin? 2 saati buluyor ordaHala cikmadi sonuc ya 1.5 saati gecti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Devlette mi verdin? 2 saati buluyor ordaHala cikmadi sonuc ya 1.5 saati gecti
İnşaallah güzel haberler alırızHala cikmadi sonuc ya 1.5 saati gecti
Ozelde verdim ve halq cikmadi 2 saat olduDevlette mi verdin? 2 saati buluyor orda
Aslında çıkardı canımm barkod no var mı?Ozelde verdim ve halq cikmadi 2 saat oldu
Oyle bakiyorum canım ya kendi sitesinde kayit bulunamadi yaziyirAslında çıkardı canımm barkod no var mı?
Kan verdigin hastanenin laboratuvar bölümüne gir birde öyle bak
hastaneyi ara canım laboratuvara bağlanOzelde verdim ve halq cikmadi 2 saat oldu
Bana hiç e2 sorulmadı canım bilemiyorumarkadaşlar, benim cumartesi e2 69 çıkmıştı iğbelere başlamadan önce bugün sabah test verdim e2 3000 küsürlerde çıkmış, doktorum ooo çok yumurta oldu akşam gel muayeneye dedi, sizinde bu kadar mıydı değeriniz heyecanlandım :)
Burdan öğrendiklerime göre olmuş bu iş gözlerin aydın olsuunACİL CVPPP 70.12 cikti sonuc nedemek
Bebiş geliyor inşaallah demekACİL CVPPP 70.12 cikti sonuc nedemek
Çok teşekkür ederimBen transfer sabahida attim fitili tok gidebilirsin suyu orda icmeye basla yoksa sonra cok sıkısırsın zaten hazirlik islemler sure yeter size bol sans
Yaaa tebrikk ederimmm Umarım sağlıklı şekilde devam ederACİL CVPPP 70.12 cikti sonuc nedemek
Gebesinnn melekk tebriklerACİL CVPPP 70.12 cikti sonuc nedemek
Teşekkür ederim bende yapıp giderimEvet evet yapmaliymissiniz, ben de bunu çok geç sormuştum hemşireme evet yapın dedi.
Canım benimde 3384 estradiolarkadaşlar, benim cumartesi e2 69 çıkmıştı iğbelere başlamadan önce bugün sabah test verdim e2 3000 küsürlerde çıkmış, doktorum ooo çok yumurta oldu akşam gel muayeneye dedi, sizinde bu kadar mıydı değeriniz heyecanlandım :)
Allahım razı olsunnnn :)))) ayyy doktorum cumartesi yumurta toplama işlemine başlayalım dediiiiiCanım benimde 3384 estradiol
14 yumurta toplanmıştı gayet güzel
İnşaallah kat kat artışını da görürsünüz hayırlı olsunACİL CVPPP 70.12 cikti sonuc nedemek
Ya inanamiyorum nedense 9.gun taze transfer 5.gun emriyosu sonuc iyimi sizceGebesinnn melekk tebrikler
Önemli olan iki gün sonra katlanması gerisi geliyor zaten, bence güzelYa inanamiyorum nedense 9.gun taze transfer 5.gun emriyosu sonuc iyimi sizce