Gün içinde bebeğinizi nasıl oyalıyorsunuz? Kucak seven bir bebeğim var ve bu beni inanılmaz zorluyor. Dönencesine bakarak beşikte ve anakucağında oturarak sallanan oyuncaklarla da en fazla yarım saat oyalanabilir, tabii keyfi yerindeyse. Hiçbir şey yapamıyorum kendim ve ev için. Bel ağrısı boyun ağrısı da cabası. Ayağımda sallayarak uyutuyorum, ayağımdan aldığım zaman ve yastığı çektiğim zaman da uyanıyor çoğunlukla. Ayakta sallayan anneler yerine mi koyuyorsunuz nasıl uyutup kaçabilirim? Dakikalarca ayağımda uyuyor öyle, tuvalete bile gidemiyorum
Ya ben emzirerek uyutuyorum ama çok benzer bi şey yapıyorum emzirirken aramıza amigurumi bi oyuncak vardı onu koyuyorum ayırırken ona sarıltıyorum, sağı soluna da yastık koyuyorum ki sıkışmış hissetsin. Önceden boşlukla bi sorunu yoktu, kollarını açar yatardı şimdi bi şeylere dokunmak istiyor uyurken etrafı yokluyor. Suratına kamera koyup sürekli izliyorum uyanır gibiyse tekrar emzirip kalkıyorum Bi de mutfakta o mama sandalyesindeyse müzik eşliğinde yemek falan yapabiliyorum. Artık matında da oynamıyor yüzüstü dönüp dönüp bağırıyor, aşırı çığlık atıyor, başım çok ağrıyor ya sizinkiler de bu kadar bağırıyor muEskıden oturma odasında dururduk dedıgın gıbı saatlerce ayakta dururdu artık sadece yatak odasında sallıyorum oldugu gıbı yastıkla bırakıyorum sağ ve sol kısmına ayağım varmıs gıbı hissetsin dıye yorganı yada battanıye sıkıştırıyorum yastığı çekmiyorum yanı çekersen uyanır tabı ve piş piş yanında acık bırakıyorum ılk başlarda ıkı dk sonra uyanıyordu sonra yarım saat 50 dk fln boyle uyumaya başladı eğer cok uykusu varsa ve tekrar uyanıyorsa hemen yıne sallıyorum ve uyuduğunda yıne bırakıyorum ayakta tutmayı sırf wcye bile gidemiyorum sebebi ile bıraktım ıster uyusun ıster uyansın ayağımda kalmayacağını anlasın dedım işte idare ediyoruz