Ah canım benim bol bol istirahat ve c vitamini başlı limonlu ılık su yap onu iç yudum yudum bana iyi gelmiştiKızlar sanırım grip oluyorum. Bütün etlerim batıyor kemiklerim ağrıyor burnum akıyor. Aşırı halsizim ne yapsam iyi gelir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ah canım benim bol bol istirahat ve c vitamini başlı limonlu ılık su yap onu iç yudum yudum bana iyi gelmiştiKızlar sanırım grip oluyorum. Bütün etlerim batıyor kemiklerim ağrıyor burnum akıyor. Aşırı halsizim ne yapsam iyi gelir
Vajinal ultrason ile mi bakıldı canımEvet kızlar kalp atışımızı duyduk bugün transfer tarihine göre nette 6+6 görünüyordu doktor 6+4 dedi ilaçlara devam ediyorum bıraktırmadı hiçbirini
Aynen canım öyle bakıldı. Başka bir doktora göründüm kendi doktorum yoktu. Sana hiçbir zararı olmayacak dedi. Benim için hiç sıkıntı yoktu yeterki kalp atışını duyalım nasıl bakılırsa bakılırsın kafasındayımVajinal ultrason ile mi bakıldı canım
Ne güzel ben de isterdim ama ben korkuyorum erken doğum yaptığım İçin daha önce bana başka doktor söyle doktoruna bakmaz alttan o zaman dedi çünkü doğum yaptığın İçin düşük tehliken olur dedi ama ne mutlu sağlıkla al eline inş benimde haftaya kese görülecek bakalımAynen canım öyle bakıldı. Başka bir doktora göründüm kendi doktorum yoktu. Sana hiçbir zararı olmayacak dedi. Benim için hiç sıkıntı yoktu yeterki kalp atışını duyalım nasıl bakılırsa bakılırsın kafasındayım
Anladım canım olsun sağlıkla alalım kucağımıza da ayy hadi inşallah hayırlı gör keseyi buraya da yazNe güzel ben de isterdim ama ben korkuyorum erken doğum yaptığım İçin daha önce bana başka doktor söyle doktoruna bakmaz alttan o zaman dedi çünkü doğum yaptığın İçin düşük tehliken olur dedi ama ne mutlu sağlıkla al eline inş benimde haftaya kese görülecek bakalım
Prednol transferden sonra vücut bebeği mikrop görmesin öldürmesin diye sanırım Kayseri Acıbadem Mustafa hoca doktorum ben kalp atışına kadar kullanıcam meselaAynı şekilde bende prendolu transferden önce 5 gün kullandım
Benim doktorum da Mustafa hoca. Kalp atışından sonra da 1 hafta yarım kullanıp öyle bırakacaksın canımPrednol transferden sonra vücut bebeği mikrop görmesin öldürmesin diye sanırım Kayseri Acıbadem Mustafa hoca doktorum ben kalp atışına kadar kullanıcam mesela
Aaa çok sevindim aynı doktorda olmamıza .. size devam ettiği ilaç kaldımı kalp atımından sonra prednol corasprin estrofem progestan oksapar baya çok ilaç var çünküBenim doktorum da Mustafa hoca. Kalp atışından sonra da 1 hafta yarım kullanıp öyle bırakacaksın canım
Hepsi devam ediyor canım. Prednol her gün yarım 1 hafta, estrofem 10. Haftaya kadar, diğerleri de 12. Haftaya kadar kullanılacak. Oksapar ve corasprin için 12. Hafta da kararı gittiğimiz kadın doğum doktoru karar verecekmişAaa çok sevindim aynı doktorda olmamıza .. size devam ettiği ilaç kaldımı kalp atımından sonra prednol corasprin estrofem progestan oksapar baya çok ilaç var çünkü
Benim doktora kalsa corasprini şimdi kesecek geçen kanamam oldu Kayseridekiler 3 gün kestiler sonra devam oksapar kesselerdi iyiydi ya mosmor oldu hertarafım yapacak bişey yok katlanıcaz bebişler için siz kalp atımını kaçta gördünüz birde mesela kaç haftalık olduğunu nasıl hesapladılarHepsi devam ediyor canım. Prednol her gün yarım 1 hafta, estrofem 10. Haftaya kadar, diğerleri de 12. Haftaya kadar kullanılacak. Oksapar ve corasprin için 12. Hafta da kararı gittiğimiz kadın doğum doktoru karar verecekmiş
Benim doktora kalsa corasprini şimdi kesecek geçen kanamam oldu Kayseridekiler 3 gün kestiler sonra devam oksapar kesselerdi iyiydi ya mosmor oldu hertarafım yapacak bişey yok katlanıcaz bebişler için siz kalp atımını kaçta gördünüz birde mesela kaç haftalık olduğunu nasıl hesapladılar transfer günüm 19 AralıkHepsi devam ediyor canım. Prednol her gün yarım 1 hafta, estrofem 10. Haftaya kadar, diğerleri de 12. Haftaya kadar kullanılacak. Oksapar ve corasprin için 12. Hafta da kararı gittiğimiz kadın doğum doktoru karar verecekmiş
Benım transfer gunum 23 Aralık, cuma kese göreceğiz.Kızlar bişey sorcam midem hiç bulanmadı daha ikiz olup hala midesi bulanmayan var mı
İnşallah canım ikiz olması daha güzel birbirlerine arkadaş oluyorlar Allah gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı eylesin kimsenin kucağını boş bırakmasınBenım transfer gunum 23 Aralık, cuma kese göreceğiz.
Değerlerden ikiz olmasından süpheleniyorlar.
Bende de hiç mide bulantısı yok
Bebeği ölçtü 6+4 dedi intermetten hesapladığımda 6+6 yazıyordu dün duyduk kalp atışını. Aynen oksapar gerçekten acıtıyor biraz alıştım eskisi kadar değil de morarmalar geçiyor bi süre sonra.Benim doktora kalsa corasprini şimdi kesecek geçen kanamam oldu Kayseridekiler 3 gün kestiler sonra devam oksapar kesselerdi iyiydi ya mosmor oldu hertarafım yapacak bişey yok katlanıcaz bebişler için siz kalp atımını kaçta gördünüz birde mesela kaç haftalık olduğunu nasıl hesapladılar
İnş canım Senin ikiz dimi değerlerin nasıldıİnşallah canım ikiz olması daha güzel birbirlerine arkadaş oluyorlar Allah gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı eylesin kimsenin kucağını boş bırakmasın
Transfer günün hangi gündü canımBebeği ölçtü 6+4 dedi intermetten hesapladığımda 6+6 yazıyordu dün duyduk kalp atışını. Aynen oksapar gerçekten acıtıyor biraz alıştım eskisi kadar değil de morarmalar geçiyor bi süre sonra.
10.gün 467 12.gün 1376 ydıİnş canım Senin ikiz dimi değerlerin nasıldı
Herkesin tedavi şekli farklı canım doktorların kendilerine göre bildikleri var demekkiPrednol transferden sonra vücut bebeği mikrop görmesin öldürmesin diye sanırım Kayseri Acıbadem Mustafa hoca doktorum ben kalp atışına kadar kullanıcam mesela
12 aralık canım benim adet günümde 12 aralıktı o yüzden hesap biraz zor doktor söyleyince kesinleştiTransfer günün hangi gündü canım