Yok ben otoimmün bi hastalık mı var diye sormuştum umarım sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırızCanım taşıyıcı hepatit b var ama onunla bir alakasının olduğunu düşünmüyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok ben otoimmün bi hastalık mı var diye sormuştum umarım sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırızCanım taşıyıcı hepatit b var ama onunla bir alakasının olduğunu düşünmüyorum
2 hafta ekliyorlar üstüne cumartesi de benim randevum var inşallah duyarım kalp atışlarını12 aralık canım benim adet günümde 12 aralıktı o yüzden hesap biraz zor doktor söyleyince kesinleşti
Aynen öyle benim İzmir’deki doktorum da tüp bebek yapıyor o yüzden seçtim zaten tedavi benzer ama farklılıklar var tabikiHerkesin tedavi şekli farklı canım doktorların kendilerine göre bildikleri var demekki
Senle transfer günümüz aynı ama doktorun hesabına göre ben bugün 6+2 yim crl yi kaç ölçtü senin benim Salı 3,8 di bi ultrason kağıdına bakar mısın ?Aynen canım öyle bakıldı. Başka bir doktora göründüm kendi doktorum yoktu. Sana hiçbir zararı olmayacak dedi. Benim için hiç sıkıntı yoktu yeterki kalp atışını duyalım nasıl bakılırsa bakılırsın kafasındayım
Canım şimdi okuldayım da eve geçince bakayım. Dün 6+4 dedi ama dediğin değere bakarım tabiki belki tutunma zamanlarımız farklıdırSenle transfer günümüz aynı ama doktorun hesabına göre ben bugün 6+2 yim crl yi kaç ölçtü senin benim Salı 3,8 di bi ultrason kağıdına bakar mısın ?
Canm sade mi meyveli mi fark eder miCanım iyi piştiği sürece sıkıntı olmaz eskiler ayda 1 yeyin kanlı canlı olur çocuk derlermiş bide günde 1 maden suyu iç yüzü temiz olsun derlermiş
Canım sade iç meyveliler çok şekerli oluyor en sağlıklısı sade olanıCanm sade mi meyveli mi fark eder mi
Özlem katırcı var Tekden de onu düşünüyorum inşAllahNe güzel canım Şimdi kime gideceksin doktor araştırdın mı
Çok fazla A vitamini olduğu için çocuk kusurlu olablir diyorlarYa ciğer yasak mı şimdi bizee
Bende ilk defa tavsiye edildiğini duydum bende çok severim ama yemedimCanım doktoruma çok güveniyorum ya, kansızlık var bende ilaç yerine ilk üç ay dalak ciğer ye dedi.
Bende Mustafa hocamda tedavi oldum .İkiz gebelik benimki sadece 6. Haftamda bikaç defa olmuştu mide bulantısı kusma ama bu hafta çok şükür iyiyim halsizlik oluyor sadeceKızlar bişey sorcam midem hiç bulanmadı daha ikiz olup hala midesi bulanmayan var mı
İnşallah hayırlıca kucağımıza alırız canım bende system de Eda Ülkü Karakılıç var ona gideceğimÖzlem katırcı var Tekden de onu düşünüyorum inşAllah
10.gün 549 13.gün 1774 bakalım10.gün 467 12.gün 1376 ydı
Halsizlik başa bela ya işe geliyorum öğlene kadar kafamı tutamıyorumBende Mustafa hocamda tedavi oldum .İkiz gebelik benimki sadece 6. Haftamda bikaç defa olmuştu mide bulantısı kusma ama bu hafta çok şükür iyiyim halsizlik oluyor sadece
Ay hadi inşallah yakınmış değerlerimiz inşallah ikisinde tutunmuştur10.gün 549 13.gün 1774 bakalım
Siz kaçta duydunuz kalp atışınıBende Mustafa hocamda tedavi oldum .İkiz gebelik benimki sadece 6. Haftamda bikaç defa olmuştu mide bulantısı kusma ama bu hafta çok şükür iyiyim halsizlik oluyor sadece
Bende 7. Haftaya girmeden bir gün önce duydumSiz kaçta duydunuz kalp atışını
seni üzmek istemem ama boşa ümitlenmeni de istemem açıkçası 2nin üstünde olması gerekirdi diye düşünüyorum sen yinede yarın tekrar ver tabikiKızlar merhaba yine ben formunuzu meşgul ediyorum, 2 ocakta 5aa kalitede 5. Gün embriyosu transfer oldum. Bugün transfer günüm dahil 9. Günümdeyim. Normalde cumartesi test günüm ama cuma(11. Gün) kan vericem. İğne yaptırmaya gitmişken beta da baktırdım birçok kişi yazmış 9. Günde çıkıyor varsa diye. 2'nin altı çıktı. Evde idrar testinde 7. Gün hayalet çizgi çıkmıştı. Bu saatten sonra artmaz herhalde demi? Bu durumu yaşayan var mı? 9. Günde negatif sonuç alıp 11. Günde yükselen?
19 Aralık nakil heralde cumartesi duyarızBende 7. Haftaya girmeden bir gün önce duydum