Kansızlığım var ye dedi yasak değil mi diye sordum güldü bişe olmaz evde kendin pişir ye dediAA sasiridm gerçekten normalde yasak. Ama tabi doktor daha iyi bilir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kansızlığım var ye dedi yasak değil mi diye sordum güldü bişe olmaz evde kendin pişir ye dediAA sasiridm gerçekten normalde yasak. Ama tabi doktor daha iyi bilir
Bende de kansızlık var. Şuanda ferrum sabah aç karna sıvısini içiyorum. Ama inşallah pozitif alırsam bunu ben de soracağım doktoruma canımKansızlığım var ye dedi yasak değil mi diye sordum güldü bişe olmaz evde kendin pişir ye dedi
Bnmde 1 kere oldu ve geçti sabah randevum var inşallah kalp atışını duyarımda rahatlarım birazBenimde kahverengi lekelenmelerim olmuştu 7. Haftadayım birkaç gün önce yine oldu kırmızı yada pembe olmadı ama doktorunuza danışın yoğun olmadığı sürece bir sıkıntı da olmaz diye biliyorum
Ahh bende aynı durumdayım canım. İkiz olabiliri duydugumdan beri çok heyecanlıyım. Beta’dan da kesin anlasılmıyor dıyorlarYa bir tanesi tutsunda başka bişi istemiyorum. İki olursa tabi şahane olur ama bir tane olsun oda yeter bana
Bilmiyorum canım bana bişey demediler yarın tekrar sorucam belki keselerCanım kanaman varsa senin coraspin kullanmaman gerekmiyor mu? Benim kanamam olunca direk doktorum kesmişti onu netice de kan sulandırıyor. Bunu muhakak konuş normalde kanama olan kişilerde kesiyor doktorlar forumda kaç kişinin kesmişti
Ya ciğer yasak mı şimdi bizeeYa işte zamanlama . Yediğimiz içtiğimiz her şey kusurlu neredeyse. Ben şöyle düşünüyorum her şeyin fazlası zarar sakatat ama kesinlikle yasak o ayrı
Vala kimi yasak kimi yasak değil diyor. İyisi doktoruna sor canımYa ciğer yasak mı şimdi bizee
Bol bol c vitamini tüket canım bende grip olmuştum portakal mandalina falan çok iyi geldiKızlar sanırım grip oluyorum. Bütün etlerim batıyor kemiklerim ağrıyor burnum akıyor. Aşırı halsizim ne yapsam iyi gelir
Baya Bi yiyorum ama ilerleyecek diye çok korkuyorum ya,Bol bol c vitamini tüket canım bende grip olmuştum portakal mandalina falan çok iyi geldi
Korkma canımm ye güzelce şifa olur inşallahBaya Bi yiyorum ama ilerleyecek diye çok korkuyorum ya,
Canım bekle belki geç yerleşiyordur bir günde bile sonucun değişebilir güzel düşün güzel olsun inşallahKızlar merhaba yine ben formunuzu meşgul ediyorum, 2 ocakta 5aa kalitede 5. Gün embriyosu transfer oldum. Bugün transfer günüm dahil 9. Günümdeyim. Normalde cumartesi test günüm ama cuma(11. Gün) kan vericem. İğne yaptırmaya gitmişken beta da baktırdım birçok kişi yazmış 9. Günde çıkıyor varsa diye. 2'nin altı çıktı. Evde idrar testinde 7. Gün hayalet çizgi çıkmıştı. Bu saatten sonra artmaz herhalde demi? Bu durumu yaşayan var mı? 9. Günde negatif sonuç alıp 11. Günde yükselen?
Aynen söyle unutmuşta olabilirler sen hatırlat bıraktırırlar belkiBilmiyorum canım bana bişey demediler yarın tekrar sorucam belki keseler
İnşallah teşekkür ederimCanım bekle belki geç yerleşiyordur bir günde bile sonucun değişebilir güzel düşün güzel olsun inşallah
Evet öyleymiş.pazsrtesi randevum var kese ve kalp atışı için aşırı heyecanliyim.. bide kayınvalidem de gelicekmis benle ins güzel haberler alırımAhh bende aynı durumdayım canım. İkiz olabiliri duydugumdan beri çok heyecanlıyım. Beta’dan da kesin anlasılmıyor dıyorlar
Canım iyi piştiği sürece sıkıntı olmaz eskiler ayda 1 yeyin kanlı canlı olur çocuk derlermiş bide günde 1 maden suyu iç yüzü temiz olsun derlermişKansızlığım var ye dedi yasak değil mi diye sordum güldü bişe olmaz evde kendin pişir ye dedi
Ne güzel canım Şimdi kime gideceksin doktor araştırdın mı