- 4 Eylül 2022
- 377
- 335
- 27
İnşAllah sağlıkla sıhhatle19 Aralık nakil heralde cumartesi duyarız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşAllah sağlıkla sıhhatle19 Aralık nakil heralde cumartesi duyarız
AminİnşAllah sağlıkla sıhhatle
Yarın gidersen 3000 olur 3000 de alttan muayenede 5000 olunca normal muayenede belli olur dedi benim doktorumKızlar beta hcg 2200 çıktı transferimin 14. Günü.
8. Gün 190
11. Gün 735
14. Gün 2200 Sizce kese ne zaman görünür kızlar?
Çok teşekkür ederim yarın gideceğim inşallah hayırlısıyla görürümYarın gidersen 3000 olur 3000 de alttan muayenede 5000 olunca normal muayenede belli olur dedi benim doktorum
Son adet tarihine göre hesaplanıyor bide ultrasonda bakıldığında orada da yazıyor bazen aynı bazen bir iki gün küçük çıkabiliyorKızlar gebeliklerinizi nasıl hesaplıyorsunuz ? Transfer edildiğinde embriyo 14 günlük kabul ediliyor eğer bu doğru bilgi ise Google da tüp bebek gebelik hesaplama diye yazınca çıkan yer de sonuç çok daha fazla çıkıyor siz nasıl hesaplıyorsunuz ?
Canım benim internete göre şuan 7 görünüyor doktora göre 6+5 görünüyor. Kalp atışını duyduğunda doktorun kesin bilgi verir sana. Bende 2 gün fazla çıktıKızlar gebeliklerinizi nasıl hesaplıyorsunuz ? Transfer edildiğinde embriyo 14 günlük kabul ediliyor eğer bu doğru bilgi ise Google da tüp bebek gebelik hesaplama diye yazınca çıkan yer de sonuç çok daha fazla çıkıyor siz nasıl hesaplıyorsunuz ?
Canım normal de son adet tarihine göre hesaplanıyor. Ama ultrasonlar da değişiklik gösterebiliyor bazen 1 gün geri bazen 2-3 gün ileri. Bebek büyüdükçe gününü tutuyor zatenKızlar gebeliklerinizi nasıl hesaplıyorsunuz ? Transfer edildiğinde embriyo 14 günlük kabul ediliyor eğer bu doğru bilgi ise Google da tüp bebek gebelik hesaplama diye yazınca çıkan yer de sonuç çok daha fazla çıkıyor siz nasıl hesaplıyorsunuz ?
Hiç o hesaplamaya bakma doktoruna gittiğinde bebek büyüdükçe kendini o zaman belli edip doğru haftayı veriyor muş benim 7. Hafta diye görünüyor ama doktora gittiğimde 5 gün geriden söyledi crl boyutuna göreKızlar gebeliklerinizi nasıl hesaplıyorsunuz ? Transfer edildiğinde embriyo 14 günlük kabul ediliyor eğer bu doğru bilgi ise Google da tüp bebek gebelik hesaplama diye yazınca çıkan yer de sonuç çok daha fazla çıkıyor siz nasıl hesaplıyorsunuz ?
Benim de en son 2 gün geriden söylemişti ama ilkinde ise tam gününü söylemişti değişiyor bence her gittiğindeHiç o hesaplamaya bakma doktoruna gittiğinde bebek büyüdükçe kendini o zaman belli edip doğru haftayı veriyor muş benim 7. Hafta diye görünüyor ama doktora gittiğimde 5 gün geriden söyledi crl boyutuna göre
Ben olsam 5000 i bekler direkt karından muayeneyle keseye giderdim. Hayirli olsun sağlıkla gelsinKızlar beta hcg 2200 çıktı transferimin 14. Günü.
8. Gün 190
11. Gün 735
14. Gün 2200 Sizce kese ne zaman görünür kızlar?
Ayy ben de çok severim ve ilk hamileliğimde en başından beri yedim hiç bir şey de olmadı, doktorum da yeme dememişti -ki o da faydalı bir şey sonuçta:)Ya ciğer yasak mı şimdi bizee
Aynen canım benim doktorumda ye dedi. Evde kendin pişir ye bişe olmaz hatta kan yapar dediAyy ben de çok severim ve ilk hamileliğimde en başından beri yedim hiç bir şey de olmadı, doktorum da yeme dememişti -ki o da faydalı bir şey sonuçta:)
Canım son adet tarihim benim 22 kasım ben şuan uygulamaya göre 7+1 im belki ultrasonda şuan bir iki gün ileri ya da geri oynar kesin yani ultrasonda bazen küçük bazen büyük bazen uygulamaya göre çıkıyor denedim onayladımDoktorumun hemşiresini aradım dayanamadım benim mesela reglime 2 gün kala transfer olmuştum o yüzden son adet tarihi tüp bebekte hesaplama yöntemi olarak doğru değil dedi transferden 12 gün sonra verdiğimiz kan pozitif çıktığında 4 haftalık gebelik olarak hesaplayarak üzerine katarak devam ediyormuşuz
Son adet tarihi ile hesaplayınca olduğundan büyük çıkıyor canım 5. Gün ve 3. Gün embriyosu olarak da günü değişiyormuş ama en doğru hesaplama dediğim gibi pozitifte 4 hafta ve sonra üzerine saymakmış ben dün kendimi yedim 6+3 niye bebek görünmedi diye meğer ben 5+6 imişim daha 6 bile olmamışCanım son adet tarihim benim 22 kasım ben şuan uygulamaya göre 7+1 im belki ultrasonda şuan bir iki gün ileri ya da geri oynar kesin yani ultrasonda bazen küçük bazen büyük bazen uygulamaya göre çıkıyor denedim onayladım
Transferiniz ne zaman olmuştu ve kacinci gün embriyosuydu bugün benimde 3. Beta 2814 geldi ve kese görünmediSon adet tarihi ile hesaplayınca olduğundan büyük çıkıyor canım 5. Gün ve 3. Gün embriyosu olarak da günü değişiyormuş ama en doğru hesaplama dediğim gibi pozitifte 4 hafta ve sonra üzerine saymakmış ben dün kendimi yedim 6+3 niye bebek görünmedi diye meğer ben 5+6 imişim daha 6 bile olmamış
Benim 5.gün embriyosu 11 aralıkta transfer olmuştum ve ben vajinal ultrasonda 5+6 da görmüştüm keseyi tabi ki bebekten bebeğe de değişebilir bu durum. Ama benim dediğim şekilde yani en azından benim gebeliğim öyleSon adet tarihi ile hesaplayınca olduğundan büyük çıkıyor canım 5. Gün ve 3. Gün embriyosu olarak da günü değişiyormuş ama en doğru hesaplama dediğim gibi pozitifte 4 hafta ve sonra üzerine saymakmış ben dün kendimi yedim 6+3 niye bebek görünmedi diye meğer ben 5+6 imişim daha 6 bile olmamış