- 4 Eylül 2022
- 377
- 335
- 27
2 dilimden bişey olmaz canım ben pastırma bile yemiştimKizlar transfer sonrası etsiz çiğ köfte zararlı mı ? iki dilim yemiş bulundum . Google farklı söylüyor. Bilgisi olan var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 dilimden bişey olmaz canım ben pastırma bile yemiştimKizlar transfer sonrası etsiz çiğ köfte zararlı mı ? iki dilim yemiş bulundum . Google farklı söylüyor. Bilgisi olan var mı?
Ben Çiğköfte dürüm yedim dışardan bi bilgim yok ama bir şey olmaz herhalde yaKizlar transfer sonrası etsiz çiğ köfte zararlı mı ? iki dilim yemiş bulundum . Google farklı söylüyor. Bilgisi olan var mı?
İlaçların çoğu 12. Haftaya kadar kullanılıyor ama kişiden kişiye değişiklik gösterebilir doktoruna danış istersen :)Evet kızlar kalp atışımızı duyduk bugün transfer tarihine göre nette 6+6 görünüyordu doktor 6+4 dedi ilaçlara devam ediyorum bıraktırmadı hiçbirini
Ayy onu bende yedim pastırma alıyorduk normalde bu yaşıma kadar asla ağzıma sürmemiştim o kadar güzel kokmuştu ki yedim bende2 dilimden bişey olmaz canım ben pastırma bile yemiştim
Googlye kalsak ölüyoruz zaten2 dilimden bişey olmaz canım ben pastırma bile yemiştim
Aynen canım bıraktırmadı. Prednol 1 hafta sonra, estrofem 10. Hafta diğerleri 12. Hafta da bırakılacak öyle dediİlaçların çoğu 12. Haftaya kadar kullanılıyor ama kişiden kişiye değişiklik gösterebilir doktoruna danış istersen :)
Olmaz inşallah Afiyet bal şeker olsunBen Çiğköfte dürüm yedim dışardan bi bilgim yok ama bir şey olmaz herhalde ya
Valla bende 7. Hafta içindeyim bende de oluyor kafana takma kanama olmadığı sürece inşallah bişey olmazKızlar hala ayakta kaldığımda biraz yürüdüğümde kasıklarımda ağrı belimde ağrı oluyor yatıp dinlenince geçiyor ama 10 dk ayakta durayım yine başlıyor yalnız mıyım bu konuda neden oluyor acaba fikri olan var mı ?
Benimde prednol kortizonlu olduğu için yarım yarım 1 hafta daha devam.Estrofem 10. Hafta diğerleri 12 aynenAynen canım bıraktırmadı. Prednol 1 hafta sonra, estrofem 10. Hafta diğerleri 12. Hafta da bırakılacak öyle dedi
Aynı şekilde canım. Sen kaçıncı haftadasınBenimde prednol kortizonlu olduğu için yarım yarım 1 hafta daha devam.Estrofem 10. Hafta diğerleri 12 aynen
Benimde kahverengi lekelenmelerim olmuştu 7. Haftadayım birkaç gün önce yine oldu kırmızı yada pembe olmadı ama doktorunuza danışın yoğun olmadığı sürece bir sıkıntı da olmaz diye biliyorumKızlar çok acil az önce lavaboya girdim ve pembe ama kırmızı yada yakındı sanki leke geldi peçeteye 5 gün önce lekelenmem bitmişti tekrar oldu böyle bir durum yaşayan var mı 6 haftalık olduk biz ama yeniden lekelendim çok tedirginim
7. HaftadayımAynı şekilde canım. Sen kaçıncı haftadasın
Prednolu transfer sonrasında da mı kullandınız siz ben öncesinde 4 gün kullanmıştım size neden devam edildi ?Aynen canım bıraktırmadı. Prednol 1 hafta sonra, estrofem 10. Hafta diğerleri 12. Hafta da bırakılacak öyle dedi
Yemin ederim öyle yaaa eskiler hiç böyle şeyler bilmezdi maşallah hepimzden de sağlıklılar çocukları da öyle Ama bize herşey yasak oldu anlamıyorum ki sakat at falan nasıl olurda yasak olur en sevdiğim yaGooglye kalsak ölüyoruz zaten
Bilmiyorum ki kuzum transferden önce 6 aralıkta başladım hala devam ediyorum 1 hafta da yarım yarım içip bırakacağımPrednolu transfer sonrasında da mı kullandınız siz ben öncesinde 4 gün kullanmıştım size neden devam edildi ?
Siz nerde tedavi oldunuzAynı şekilde canım. Sen kaçıncı haftadasın
Kayseri Acıbadem deSiz nerde tedavi oldunuz
Yaaa ben çok severim ve canım bir tek onu istiyor ve rahat 2 kere dürüm yedim hemde doritoslu etli çiğköfte yasak ya etsiz olanı yasak değil olmamalıııııııBen Çiğköfte dürüm yedim dışardan bi bilgim yok ama bir şey olmaz herhalde ya
Ahahah alemsin bence de olmamalı bende çok severimYaaa ben çok severim ve canım bir tek onu istiyor ve rahat 2 kere dürüm yedim hemde doritoslu etli çiğköfte yasak ya etsiz olanı yasak değil olmamalııııııı
Yok değil ya korkutmayın lütfen beni zaten midye yasak olduğu için onu da yiyemiyorum yaram derin bu konulardaAhahah alemsin bence de olmamalı bende çok severim