Canım benimde 5+5 transfer tarihine göre internette yazan o yani 12 aralıkta transfer oldum bugün sadece kese gördük haftaya çarşamba tekrar çağırdıKizlar meraba ben keseyi bugun gormeye gittim.ama kalb atisini duymadi doktor vajinal muyane yapalim dedi ben kabul etmedim.tekrar pazartesi gidicegim kalp atisi icin.
Ve doktor benim adetime gore hesaplamadi sistemde transefer gunume gore 5.gun emb.transfer olarak hesaplicaz dedi ona gore de 5+6 gunluk oluyor.ins pazartesi bende duyarim kalp atisini
Benimde 11 aralikti transfer canim.InsALLAH saglikli bi sekil de duyariz.kesenin milimini fln soyledi miCanım benimde 5+5 transfer tarihine göre internette yazan o yani 12 aralıkta transfer oldum bugün sadece kese gördük haftaya çarşamba tekrar çağırdı
Üzüldüm kaçla öğrendin nasıl seyretti bide kaçıncı gün embriyosuydu?ben bugünde test verdim 6,48 çıktı kızlar doktor kimyasal olmuş dedi
Benimde öyle hesapladı 5+2 kalp atışları için haftaya çağırdıKizlar meraba ben keseyi bugun gormeye gittim.ama kalb atisini duymadi doktor vajinal muyane yapalim dedi ben kabul etmedim.tekrar pazartesi gidicegim kalp atisi icin.
Ve doktor benim adetime gore hesaplamadi sistemde transefer gunume gore 5.gun emb.transfer olarak hesaplicaz dedi ona gore de 5+6 gunluk oluyor.ins pazartesi bende duyarim kalp atisini
Evet kese görmeye gittiğinde belli oluyor benim bile 266 değerle 9.gün ikiz olabilir demisti ama tek bebekmis sen yinede hazırlıklı olCanım 10. gün, 2 transfer edılmıstı. O sonra bellı olur dedı doktor
İnşallah canım4.gubde sıfırlamaz belki ama kimyasala düşüyor veya sabit kalıyor biz en iyisini düşünelim inşaallah hamilesindir ve değerin çok güzel artimistir yarın sonucu yaz bizede
Sonucu öğrendiğimizde ne kadarlık oluyorlar ?5+2 de görmüş oldum canım
Merhaba benim opu olduğum ay 12 gün erken adet oldum. Sonraki ay normal zamanda oldum ve transfer ilaçlarına başladım.Merhaba kızlar opudan sonra 2. reglisini 15 gün falan erken görüp transfer olan var mı aranız da
Yok söylemedi canım gayet güzel görünüyor dediBenimde 11 aralikti transfer canim.InsALLAH saglikli bi sekil de duyariz.kesenin milimini fln soyledi mi
Amin canım inşAllah dediğin gibi olur Rabbim nasip ederInsALLAH ben inaniyorum sizinki de pozitif icinizi ferah tutun
Aaaa çok iyiii çok sevindim yaaCanım şimdi çıktı 549inanamıyorum
bunlar gerçek şeyler canım yaşadığımız şeyler. Bir anne adayı olarak ne olursa olsun endişeleniyoruz alamıyoruz kendimizi ama hep güzel düşün güzel olsun.. 5.6. Ve 7. Gün negatif görmüş biri olarak hala umudum var pozitif çıkacak modundayımİnşallah çok teşekkür ederim destekleriniz için. İnsanın iyi şeyler duymaya ihtiyacı oluyor
Çok cok geçmiş olsun. Ne denilebilir. Bazen olmamasinda bile bir hayır vardır. Tez zamanda çabasız bebeğinize kavuşmanızı diliyorumben bugünde test verdim 6,48 çıktı kızlar doktor kimyasal olmuş dedi
İlaçlara en az 10.haftaya kadar devam ediliyor zaten canım tüp bebek doktorun yönlendirir seni sonrasinda da sectigin kadın doğum doktorunu bilgilendirirsin o karar veriyor benim bu sekilde oldu.kalp atışına kadar tüp bebek doktoruna devam ettik sonra başka doktora geçtim.Merhaba kızlar pozitif aldıktan sonra ilaçların dozlarını yeni doktora mı soracağız nasıl yaptınız siz yeni doktorunuz mu doz ayarlaması yaptı. Aydınlatır mısın beni lütfen.
Benim tüp bebek doktorum başka şehirde olduğu için mecburen başka doktor bulmalıyım canım. Anladığım kadarıyşa ben yeni doktora kullandığım ilaçların isimlerini ve dozlarını söyleyeceğim oda uygun bulduğu şekilde düzenleyecek dimi canımİlaçlara en az 10.haftaya kadar devam ediliyor zaten canım tüp bebek doktorun yönlendirir seni sonrasinda da sectigin kadın doğum doktorunu bilgilendirirsin o karar veriyor benim bu sekilde oldu.kalp atışına kadar tüp bebek doktoruna devam ettik sonra başka doktora geçtim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?