- 19 Aralık 2020
- 224
- 252
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen canım durumunu anlat güzelce ilaclarinida o zaman daha çok ilgileniyorlar genelde bilgileride oluyor tüp bebek deyince yani iyi birine denk gelirsin inşaallahBenim tüp bebek doktorum başka şehirde olduğu için mecburen başka doktor bulmalıyım canım. Anladığım kadarıyşa ben yeni doktora kullandığım ilaçların isimlerini ve dozlarını söyleyeceğim oda uygun bulduğu şekilde düzenleyecek dimi canım
İnşallah canım benim çok teşekkürlerAynen canım durumunu anlat güzelce ilaclarinida o zaman daha çok ilgileniyorlar genelde bilgileride oluyor tüp bebek deyince yani iyi birine denk gelirsin inşaallah
3. Gün embriyosuydu 10. Gün 10.56 çıktı 12. Gün 6 çıktı 10.gün akşamı hafif lekelenmem oldu hala da devam ediyorÜzüldüm kaçla öğrendin nasıl seyretti bide kaçıncı gün embriyosuydu?
Evet hayırlısı elimde 1 adet 5. Gün embriyom var en azından bu ay ara verip şubatta onu transfer isticem bakalım ilk denememdi bu 5. 6.günden sonra hiç bi belirtim kalmamıştı umudum da yoktu zatenÇok cok geçmiş olsun. Ne denilebilir. Bazen olmamasinda bile bir hayır vardır. Tez zamanda çabasız bebeğinize kavuşmanızı diliyorum
Adet tarihine göre uyumlu çıktı canım benim kese bilmiyorum ama 4 haftalık oluyor sanırımSonucu öğrendiğimizde ne kadarlık oluyorlar ?
ben kuzumKızlar 28 aralıkta transfer olan var mı aranızda benim gibi ?
Hamileyimmmmmm Allah'a şükür darısı isteyenlerin başına inşallah rabbim herkese bu duyguyu yaşatsın inşallahBende pkosum canım güzel haberler al inşallah. Test gününde güzel haberler ver bize inşallah
Allahim sağlıcakla hayırlısıyla 2.denemende pozitif sonuç alıp hayırla kucağına almanı da nasip eder3. Gün embriyosuydu 10. Gün 10.56 çıktı 12. Gün 6 çıktı 10.gün akşamı hafif lekelenmem oldu hala da devam ediyor
Evet hayırlısı elimde 1 adet 5. Gün embriyom var en azından bu ay ara verip şubatta onu transfer isticem bakalım ilk denememdi bu 5. 6.günden sonra hiç bi belirtim kalmamıştı umudum da yoktu zaten
Ekbbk emojimi değiştirirmisin
Şükürler olsun Dilersen tablomuza ekleyebilirim transfer tarihini yazarsan Belirtilerin var miydi pekiHamileyimmmmmm Allah'a şükür darısı isteyenlerin başına inşallah rabbim herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah
Canimmmmm çok sevindim yahuuuuui yuppiiiiiii Allahim sana şükürler olsun sen büyüksün çok şükür Darısı bizlere canım benim amiiiiinŞükürler olsun sonuç çıktı
12. Gün 397
Benim adetin 13. Günü transfer ettiler 3. Gün embriyosu benimdemii öyle oluyor resmen pozitif çıkarsa bir aylık hamile oluyoruzAdet tarihine göre uyumlu çıktı canım benim kese bilmiyorum ama 4 haftalık oluyor sanırım
19 Aralık göğüslerim çok şişti tiksinmem vardı kasık ağrım bide ekliyebilirsiniz tabloyaŞükürler olsun Dilersen tablomuza ekleyebilirim transfer tarihini yazarsan Belirtilerin var miydi peki
Hemeeen19 Aralık göğüslerim çok şişti tiksinmem vardı kasık ağrım bide ekliyebilirsiniz tabloya
Dün adet olacakmış gibi hem belim hem karnım ağrıdı bugün tek belim ağrıyor ama kesin ilaçlar yapıyor ilaçları içince oluyor . Mesala ben 11 de içiyorum ilaçları 12 de başladı belimin ağrısı 13.30 dada iğneyi vuruyorum .Pikachu_2020 canim nasılsın belirti olarak var mi bir şeyler